קבלו...

ווילו צריכה להיות ...

עם אוז זה כאילו אם אנחנו נהיה בקטע רציני הם הכי מתאים והכי אחד לשני... וטארה לא מתה מתישהוא?! אני פשוט לא בקיאה בספויילרים... ונו זאנדר הוא המושל הם ה-זוג הכי חמודי שיש... היא רצתה אותו כל הזמן ואז כשהיא היתה עם אוז ראו שזאנדר כן שם עליה.... והם פשוט כל כך מתאימים.. הם הבאסט פרנד שהופכים לחברים שזה הצורה הכי שווה להיות יחד כי כבר מכירים אחד את השני יותר XXX... ואז הם יהיו כאלה מושלמים...

WillowFreak

New member
לא נכון!! ווילו וטארה לנצח!!

וזה לא שחלילה אני אומרת שאוז לא טוב בשבילה, ההפך הוא הנכון, אוז מצויין בשביל ווילו!!!! אבל אם את משווה את הכימיה בין ווליו לאוז לווילו לטארה... אני מצטערת אבל ממש אין פה וויכוח... הן פשוט מושלמות ביחד!!!! הדוגמא האידיאלית בטלוויזיה לזוג לסבי ולא רק זוג לסבי אלא בכלל לכל זוג!!! מספיק רק מבט אחד של ווילו כדי שטארה תבין על מה היא חושבת... (בדרך כלל סקס... אבל עזבו שטויות...
) כמו שסיפרתי כבר קודם אחותי הקטנה שבעבר היתה הומופובית (ליתר דיוק לסבופובית...יש בכלל מילה כזאת...?) רק בגלל שהיא ראתה את ווילו וטארה ביחד הדעות שלה על העניין השתנו לחלוטין!!!! היא פשוט התאהבה בהן!!! ורק בזכות איך שהאהבה של ווילו וטארה כל כך מושלמת!!! אני רוצה לראות היום מישהו שיש לו אומץ לעמוד ליד "דון" (אחותי...) ולומר משהו רע על ווילו וטארה !!! נראה אם הוא גבר!!! הוא ישר יחטוף שתי סטירות מצלצלות לפנים ומטר צרחות, שלידו הצרחות של דון (האמיתית) נשמעות כמו שירת ברבורים.... Willow & Tara 4ever

סליחה.. אישית לANGEL N ../images/Emo140.gif

לא שמתי לב לזה שזה ספויילר.. כי אני גם עדיין בפרק הראשון של העונה 6... אבל שמעתי את זה אפישהוא אז סורי... ואני ממש לא הומופבית ממש ההפך פשוט אני בעד ווילו וזאנדר כזו אני

לiלה

New member
....................

גם לדעתי היא צריכה להיות עם אוז (ואני כתבתי את הסיפור)

לiלה

New member
תרשולי לנצל את הודעתי

אבל יש לי שאלה איך קוראים לכדור הזה שג´ני משתמשת בו כדי לנסות להחזיר לג´ני את הנשמה? ומה קורה לדיסקט אחרי שהוא נמצא?

לiלה

New member
תודה תמר!!!

וואו איזה כיף זה כאילו אני מדברת אל עצמי (תמר אל תמר - לכל מי שלא הבין)

לiלה

New member
אז ככה.....

בהתחלה חשבתי שאני מכירה אותך אבל אז שאלתי את התמר שחשבתי שאת היא (תחשבי על זה) אם היא את (תחשבי חזק) אבל בסןפו של דבר היא זו היא ואת זו את ואתן לא באותו גוף!!! אבל... אני אשמח להכיר אותך
.

למעלה