מסכימה עם כל מילה!../images/Emo45.gif
אני רוששתי את עצמי לגמרי בשביל זה,ואילו רק ידעתי שסימס 4 ו-5 הם חבילות ממש גועות לא יודעת אם הייתי משלמת עליהן 150 ש"ח על כל אחת!!!! זה ממש מוגזם!שרפתי ת'קופה שלי בשביל הסימס ועכשיו אפילו אין לי שקל לשלם על החבילה החדשה!לא די בכך שנילס המציא אותה ויש לו עליה זכויות יוצרים!!!(חחח...) סימס 3 6 7 הם הסימסים הכי טובים,סימס 4 ו-5 היו חבילות גרועות וריקניות שלא היו שוות את ה 300 ש"ח האלו!!! זה מבאס!כי גם בסופר סטאר הולכים לסטודיו רק עם בן אדם אחד,וכל אחד צריך לקחת,זה גוזל זמן סתם!!!הם לא יכולים פשוט להוציא חבילת הרחבה שתשכלל את כל החבילות??? כאילו,כשיוצאים לחופשה אפשר או משפחתי או עם חבר אחד שגם ככה אין עליו שליטה,אז למה אי אפשר להזמין משפחות לישון במלון וכל זה? והם לא חושבים שצריך גירסה שתוריד את כל הבאגים המעצבנים האלה???! אני כבר איזה שבועיים לא משחקת(!)בגלל שיש לי באג שמוריד לי את הרכוש! חלאס,די!הטעם הטוב הולך ונמוג! אני בתור מכורה,לא יכולה להפסיק לקנות,אבל אלה שלא מכורים-יש לכם הזדמנות להנצל!
בכל מקרה,אני את שלי אמרתי,הוצאתי את כל מה ששמרתי בבטן עד כה,(בנושא הסימס)אני רק מקווה שתבינו את הכוונה שלי כמו שצריך...!