קבלו

m i c k o

New member
זה מזכיר לי באופן חשוד את.....

אחת מחבילות ההרחבה של נילס....

גמלי זה מזכיר את החבילה שלי!!../images/Emo46.gif

אני נשבע לכם שלקחו ממני את הרעיון הבסיסי והפכו אותו למשהו מעודן יותר שיתאים לקבוצת גיל מסויימת!!! איזה חוצפפפפפפה!!!!!!!! אתם יודעים ששלחתי להם את כל הדברים שלי ולא שהם טרחו להגיב.. אבל אני חושב שזה מעניין מאוד שהחבילה הבאה תעסוק דווקא בכשפים!! ושזה אפילו הזכיר פה למישהו את אחת החבילות שלי!!

m i c k o

New member
נילס אל תכעס...../images/Emo140.gif

סתכל על הצד החיובי אם החבילה תצא תוכל לתבוע אותם על הפרת זכויות (או משהו כזה...) ולזכות במיליונים!!!

אני מאוד מקווה שאתה ציני ../images/Emo13.gif

הרי רק בשביל הסקרין שוט שפורסם בכתבה עבדו הרבה לפני שבגלל התחלת עם החבילות שלך, אני מניח.

אפילו אם אני ציני..../images/Emo2.gif

אתה יודע מתי המצאתי את החבילה הגותית?? לפני מלא זמןןן!! בערך בחודש מרץ או אפריל!! לפני ארבעה חודשים כמעט עוד לפני שחשבו על סופרסטאר בכלל!

סימסית

New member
מדליק!

לא הצלחתי למצוא על זה כלום באמזון(האתר)זה בטח יצא עוד הרבה זמן... יש לך תמונות? אבל אתם לא חושבים שהם כבר הגזימו?חבילה אחרי חבילה...הם מרוששים אותנו,וזה לא נשמע חבילה פצצתית...ד"א אני יודעת שאני לא אמורה לכתוב כאן,אבל עקב אירוע זה באתי כאורחת...ועוד משהו,אני מוציאה את האנשים שלי מהסופר סטאר...לאישה שלי יש 4 כוכבים,ואין לי כוח לדבר הזה יותר!!! פשוט בזבוז זמן...הרי כשחוזרים הביתה זה נשאר מאותו המקום...חבל"ז... ביי!

tnhr2

New member
אממ...

לא אין לי תמונות...זו ידיעה ראשונה שהודעכ באתר "גיימר"... ותגידו- מה הסיפור עם נילס???

סימסית

New member
אמממ....מתי בערך הוא יצא?

למישהו יכול לנחש? ד"א חש לי באג בסימס שכל הרכוש נעלם בבית ובחופשות...מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אבל בלי למחוק את הסימס???

האמת ../images/Emo35.gif זה פשוט מוגזם ../images/Emo70.gif

גם לסחיטת כספי ציבור בדרך מניפולטיבית צריך לשים סוף. לטעמי זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב עם החבילה החמישית. זה פשוט בושה שהם מעיזים להוציא עוד ועוד חבילות, כשזה אולי מגניב לנו, אבל כולנו יודעים שהם יכולים להוציא עוד, ועוד, ועוד... אין לזה סוף
ישנה גישה עסקית, נכונה מאוד בהרבה מקרים - ככל מחלק את היחידות שאתה מוכר לחתיכות קטנות- אתה מרוויח יותר. זה נכון מאוד כאן. אבל צריך לדעת גבול. בייחוד שהם מתכננים סימס 2.

סימסית

New member
מסכימה עם כל מילה!../images/Emo45.gif

אני רוששתי את עצמי לגמרי בשביל זה,ואילו רק ידעתי שסימס 4 ו-5 הם חבילות ממש גועות לא יודעת אם הייתי משלמת עליהן 150 ש"ח על כל אחת!!!! זה ממש מוגזם!שרפתי ת'קופה שלי בשביל הסימס ועכשיו אפילו אין לי שקל לשלם על החבילה החדשה!לא די בכך שנילס המציא אותה ויש לו עליה זכויות יוצרים!!!(חחח...) סימס 3 6 7 הם הסימסים הכי טובים,סימס 4 ו-5 היו חבילות גרועות וריקניות שלא היו שוות את ה 300 ש"ח האלו!!! זה מבאס!כי גם בסופר סטאר הולכים לסטודיו רק עם בן אדם אחד,וכל אחד צריך לקחת,זה גוזל זמן סתם!!!הם לא יכולים פשוט להוציא חבילת הרחבה שתשכלל את כל החבילות??? כאילו,כשיוצאים לחופשה אפשר או משפחתי או עם חבר אחד שגם ככה אין עליו שליטה,אז למה אי אפשר להזמין משפחות לישון במלון וכל זה? והם לא חושבים שצריך גירסה שתוריד את כל הבאגים המעצבנים האלה???! אני כבר איזה שבועיים לא משחקת(!)בגלל שיש לי באג שמוריד לי את הרכוש! חלאס,די!הטעם הטוב הולך ונמוג! אני בתור מכורה,לא יכולה להפסיק לקנות,אבל אלה שלא מכורים-יש לכם הזדמנות להנצל!
בכל מקרה,אני את שלי אמרתי,הוצאתי את כל מה ששמרתי בבטן עד כה,(בנושא הסימס)אני רק מקווה שתבינו את הכוונה שלי כמו שצריך...!

גמני נאלץ להגיד..

שהסימס די ממצא את עצמו מאוד מהר.. כשהתחלתי לשחק בסופרסטאר אז כאילו היתה לי התפעלות מכל הדברים אבל אחרי שעושים מסים אחד סופרסטאר כבר אין כח להפוך סים נוסף לסופרסטאר בגלל כל מה שזה צורך! כשזה רק יצא שיחקתי כל יום ממש המון ועכשיו אני כבר משחק כל כמה ימים ולשעות בודדות.. אני חושב שאם מקסיס היו עורכים משאל בין הגיימרים איזה חבילה הם היו רוצים לראות כחבילה הבאה, כולם היו יותר מרוצים! רק שהמדיניות שלהם היא שהם יקבעו מה יהיה ורואים שגם ככה הם מרוויחים אז למה לשאול? אני חושב שאם הדיעה שלנו כן היתה חשובה ונחשבת, כמה חבילות היו נחסכות או אפילו מתמזגות לחבילה אחת.. מה גם שבאמת אם מסתכלים אחורה ובודקים כל חבילה בנפרד רואים, שהיו יכולים להשקיע יותר או להוסיף דברים נוספים שחסרים. חחח סתכלו את נילסיס לעומת זאת! נילסיס מייחסת חשיבות רבה לגיימרים ושואלת לדעתם!!

סימסית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני רק לא מבינה למה לא אכפת להם מה"לקוחות"שלהם??? ועוד יותר,תלונה על המדינה שלנו-למה זה כ"כ יקר??????? באמריקה מוכרים את זה ב20-25 דולר,מה הבעיה שלהם לעשות את זה בדיוק במחיר הראוי???הם חייבים למכור כל חבילה ב-150 ש"ח??? איך אין להם טיפת בושה על הפנים לגנוב מאנשים כסף???ועוד במצב שלנו?

למעלה