כי בתור הקפטן של האנטרפרייז, הוא יכול באמת לעשות דברים, זה גם מה שקירק אמר לו בדורות ודי השביע אותו בעניין ובכלל פיקארד ישתעמם בתור קפטן בתוך משרד, הוא תריך את ה"אקשן"
תגיד לי, למה להרוס? אני לא רוצה לדעת מה קורה בסרט אלא לקבל הפתעה ולהנות אני משלם בשביל הסרט ואני רוצה לקבל חוויה בתמורה כמו שאני מצפה בסטארטרק. אני לא רוצה לדעת מה הסוף ומי נגד מי ואם כל הכבוד, הידיעה שבראש העמוד זה דבר די חשוב שהורס לי כרגע את ההפתעה ובכל פורום אחר כאן מאוד משתדלים לשמור על עיניין הספוילרים כי יודעים שיש אנשים שאוהבים לדעת מה הולך בסרט תוך כדי צפייה ולא מהודעות משוטטות !
אם לא ראית - אל תיכנס בכלל. הפרק האחרון של וויאג´ר יצא כבר לפני למעלה משנה, כך שספוילר הוא לא. וגם לא התכוונתי לזה שבפרק האחרון וויאג´ר חוזרת הביתה אלא לזה שג´יינוויי הפכה לאדמירל.
בפרק האחרון היא הפכה לאדמירל רק בזיקנתה מאיפה לי לדעת שהיא כבר ???? וזה כן נחשב לספוילר כי ספוילר זה מה שלא שודר בארץ ולמרות שאין לי לווין אז אני מנחש שעדיין לא שידרו אותו בארץ
אחרי שג´יינווי סבלה 7 שנים בגזרת הדלתה, ומאז עברו לפי יקום הטרק עוד שנתיים. ז´תומרת היא קפטן איזה עשר שנים ככה בכיף.. למה שהיא לא תקודם לאדמירל אחרי כל זה?
של וויאג´רהעתיד ההוא שונה, כך שזה גם ככה לא משנה. בעתיד ההוא וויאג´ר חזרה הבייתה אחרי הרבה שנים, בעתיד ששונה אחרי שבע שנים, אז ג´ינווי יכולה לקבל מינוי לאדמירל מוקדם מהר יותר. זה כן ספויילר לנמסיס.