קבלו - Admiral Janeway

itstzar

New member
פיקרארד בחיים לא יהיה אדמירל

כי בתור הקפטן של האנטרפרייז, הוא יכול באמת לעשות דברים, זה גם מה שקירק אמר לו בדורות ודי השביע אותו בעניין :) ובכלל פיקארד ישתעמם בתור קפטן בתוך משרד, הוא תריך את ה"אקשן"
 

reformy

New member
אי אפשר לכתוב "ספוילר"?

נמנעתי מלקרוא הודעות על נמסיס, וזו דוגמה טובה - עכשיו אני יודע שג´ינווי היא אדמירל שם. לא נורא...
 

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif האם זה יותר מידי לבקש?

ועוד בכותרת ?????????????
 

n i v1

New member
תפסיקו לשחק בבארבי כל היום

מה זה כל המושי הזה כל הזמן איתכם, חאלאס תתבגרו
 

B a n j o

New member
מה??????

תגיד לי, למה להרוס? אני לא רוצה לדעת מה קורה בסרט אלא לקבל הפתעה ולהנות אני משלם בשביל הסרט ואני רוצה לקבל חוויה בתמורה כמו שאני מצפה בסטארטרק. אני לא רוצה לדעת מה הסוף ומי נגד מי ואם כל הכבוד, הידיעה שבראש העמוד זה דבר די חשוב שהורס לי כרגע את ההפתעה ובכל פורום אחר כאן מאוד משתדלים לשמור על עיניין הספוילרים כי יודעים שיש אנשים שאוהבים לדעת מה הולך בסרט תוך כדי צפייה ולא מהודעות משוטטות !
 

reformy

New member
ואם לא ראיתי?...../images/Emo58.gif

קצת התחשבות... לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל אני כבר יודע שוויאג´ר חוזרת הביתה, זה היה ברור מהפרק הראשון כבר. עדיין, לא רציתי לדעת שום דבר על הסרט.
 

אילן די

New member
אי אפשר לנחש מה ראית ומה לא

אם לא ראית - אל תיכנס בכלל. הפרק האחרון של וויאג´ר יצא כבר לפני למעלה משנה, כך שספוילר הוא לא. וגם לא התכוונתי לזה שבפרק האחרון וויאג´ר חוזרת הביתה אלא לזה שג´יינוויי הפכה לאדמירל.
 

B a n j o

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif וויאג´ר אחרון

בפרק האחרון היא הפכה לאדמירל רק בזיקנתה מאיפה לי לדעת שהיא כבר ???? וזה כן נחשב לספוילר כי ספוילר זה מה שלא שודר בארץ ולמרות שאין לי לווין אז אני מנחש שעדיין לא שידרו אותו בארץ
 

בצל אל

New member
אני חושב ש

אחרי שג´יינווי סבלה 7 שנים בגזרת הדלתה, ומאז עברו לפי יקום הטרק עוד שנתיים. ז´תומרת היא קפטן איזה עשר שנים ככה בכיף.. למה שהיא לא תקודם לאדמירל אחרי כל זה?
 

S h a y 9 9 9

New member
האמת היא שלפי התמונה היא קודמה

פעמיים, יש לה שתי פיני אדמירל... דרך אגב אני משתמש כרגע בנטסקייפ אני מקווה שההודעה תופיע בצורה ברורה ורק פעם אחת אוקיי אני מחזיק אצבעות ולוחץ על שלח!
 

Esmena

New member
אזהרת ספוילר- בפרק האחרון

של וויאג´רהעתיד ההוא שונה, כך שזה גם ככה לא משנה. בעתיד ההוא וויאג´ר חזרה הבייתה אחרי הרבה שנים, בעתיד ששונה אחרי שבע שנים, אז ג´ינווי יכולה לקבל מינוי לאדמירל מוקדם מהר יותר. זה כן ספויילר לנמסיס.
 
למעלה