קבלו שאלון

dafnaleh

New member
יוהו,

אנחנו ממש אותו דבר, מדהים. חוץ מדבר או שניים. או שלושה.

lollapalooza

New member
ברור ../images/Emo11.gif

כי אשקלון זו התנחלות... יאללה, אתה יודע יפה מאוד שאתה יותר דוס ממני. אל תילחם בזה

lollapalooza

New member
אז אל תיאבק.

אתה יודע טוב מאוד שתפסיד. ובעצם, אם שואלים "מי יותר דוס" אז תנצח.

idanem

New member
שלי...שלי...שלי!

. שם: עידן... 2. גיל: 15. 3. מיקום בארץ: אורים, עזבו...קיבוץ בנגב שבחיים לא שמעתם עליו... האם אתה 4. מאחר הרבה? לא..לפעמים להסעה לבי"ס.. 5. עובד? כן...לצערי הרב.. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד!..איך אפשר שלא?! 7. אוכל מילקי? בד"כ לא...אבל לעיתים רחוקות...כשיש בבית... 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא.. 9. אוהב חורף? מאוד! העונה השנייה הכי אהובה עליי (אביב בא ראשון!) 10. מבריז הרבה מביצפר? לא...אבל יש פעמים שכן! 11. מדבר הרבה בטלפון? בפלאפון...אבל לא כל כך הרבה... 12. מקבל ציונים טובים? פה ושם... 13. כותב שירים\סיפורים? שירים! ואני גאה בזה! 14. משתדל לאכול בריא? לא..לא איכפת לי מזה.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בד"כ לא...אבל לפעמים, כשצריך... 16. חוסך כסף? לקנות גיטרה!...סתם...זה יקח לי שנים! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא...שונא לבזבז כסף (אני לא קמצן!) 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אייייכס צביייי! 19. קונה מתנות? כשיש למישו יומולדת...אז למה לא?! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אולי...אני לא חושב על עצמי בד"כ... האם אי פעם 21. שיקרת? המון פעמים! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן...אבל מעט מאוד פעמים... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן...זה היה מצחיק! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן..אבל בצחוק! 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא...לא שומע רדיו... 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן...יותר מדי פעמים... 27. לא ישנת יום שלם? כן.. 28. היית במחשב כל הלילה? כמעט!...מ-21:00 עד 4:00... 29. היית בחו"ל? כן...ב---רודוס, טורקיה, קפריסין, ארה"ב! 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן..שום... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא... 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא..אבל נתקלתי בטעות בביבי.. 33. הופעת על במה? הצגת סיום של כיתה ו' נחשב? 34. גנבת משהו? אולי...לא זוכר...אני שונא לגנוב! ואני שונא גנבים! 35. תפסת טרמפ?עם אמא שלי כן...אבל לא לבד... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איייכס צביייי! 37. הלכת לאיבוד? בטח שכן! מי לא?! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נראה לך?! מה אני משוגע?! 39. נשברה לך שן? דההה...אני כבר בן 15..! 40. עישנת סיגריה? כן..אבל פעם או פעמיים בכל החיים... מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קוסקוס.. 42. שקנית? שקית מוקה.. 43. ספר אחרון שקראת? the twits...book report... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אין לי מושג...אני בקושי הולך לשמה... 45. הופעה אחרונה שהיית? איפה הילד..בבי"ס... 46. דיסק אחרון ששמעת? metallica s&m...דיסק מעולה! 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של סטיב ואי... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? kiss me...מישו יודע של מי השיר הזה?! 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בהיסטוריה... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? games.swirve.com/utopia/login3.htm 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני לא בוכה בד"כ...אז אני לא זוכר... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אותה ידידה, אבל זה היה בצחוק! אהובים 56. צבע אהוב? כחול... 57. סרט אהוב? אינטיליגנציה מלאכותית...! 58. ספר אהוב? הארי פוטר ומסדר עוף החול! 59. זמר\ת\להקה אהובה? מטאליקה...אני חושב... 60. דיסק אהוב? rhcp- californiacation.... 61. שיר אהוב? the eagles- hotel california... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כרגע...משחק מכור! 63. מאכל אהוב? נקניקיות בבצק! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מה זה השאלה המכשילה הזאת?! לא עונה עליה! 65. מקצוע אהוב? בבי"ס?!...חנ"ג... 66. זמן ביום? מה אני אמור לענות פה? 67. ממתק\חטיף אהוב? snickers... 68. אתר אהוב באינטרנט? games.swirve.com/utopia/login3.htm 69. ערוץ אהוב? vh1...! 70. קליפ אהוב? (tanacious d- tribute (the best song in the world העדפות 71. אביב או סתיו? אביב... 72. קפה או תה? תה... 73. כתום או צהוב? כתום.. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון... 75. סלקום או אורנג'? פלאפון...אבל אם כבר, אז אורנג'... 76. שוקולד מריר או חלב? חלב...! 77. שיער אסוף או פזור? יש לי שיער קצר...אבל כשהיה לי ארוך הלכתי עם פזור... 78. ירח או שמש? שמש... 79. קולה או ספרייט? ספרייט... 80. קור או חום? חום... 81. אילת או חרמון? אילת... 82. עיינים ירוקות או כחולות? לי יש כחולותץץץאז אני לא אבגוד בעצמי.. 83. קרמבו או גלידה? גלידה... 84. לילה או יום? יום... 85. דיסקמן או מערכת? מערכת...למרות שיש לי רק דיסקמן...
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? אממ...לועזית.. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה! ברור! 88. שחור או לבן? אפור.. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לגרום למישהו אחר לנקות... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים... 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי... 95. ביצפר או צבא? לא הייתי בצבא...אבל אני שונא בי"ס...אין לי מה לבחור ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 66. זמן ביום? פשוט לא הבנתי אותה... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אם אני אוכל מילקי...ללא ספק! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא..כבר עניתי על כאלה... 99. האם נהנת לענות עליו? כן..היה נחמד! 100. תן ציון לשאלון. מ-1 עד 10...7

../images/Emo108.gif

על עצמך 1. שם: ניצן 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: אריאל
האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש הרבה 9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לעיתים רחוקות, פעם הייתי כותבת יותר 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במצב 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן
האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יכול להיות 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן, ארבע פעמים. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אולי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן (בטקסים של בי"ס וכאלה) 34. גנבת משהו? לא נראה לי 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נדמה לי שלא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריות עם חלב 42. שקנית? אממ... פיצה? 43. ספר אחרון שקראת? "חוות החיות" של אורוול 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הפעם האחרונה שהייתי בקולנוע הייתה לפני איזה שנה וחצי וראיתי את "להתראות לנין". 45. הופעה אחרונה שהיית? משינה בהיכל התרבות 14.2.2004 46. דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של שי גבסו שהיה ברדיו 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "עברתי רק כדי לראות" של אסתר שמיר. שיר מהמם. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בתנ"ך, כנראה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורומים אחרים. 51. אדם אחרון שראית? חברה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה אחרת שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי (זאת שראיתי, לא זאת שחיבקה אותי
) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אותה החברה
אהובים 56. צבע אהוב? גוונים של כחול 57. סרט אהוב? יש הרבה 58. ספר אהוב? שוב, יש הרבה, אבל ספר שאני כרגע מתה עליו זה "קפטן פרד המלוכלך" של ינו רייטו (
) ז"ל, מתוכו החתימה שלי. 59. זמר\ת\להקה אהובה? משינה, רד הוט צ'ילי פפרס, מטאליקה. 60. דיסק אהוב? יש הרבה מאוד. 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? Robin of Sherwood 63. מאכל אהוב? אוכל איטלקי או סתם אוכל ביתי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודעת 65. מקצוע אהוב? אנגלית (הממ... אולי זה כי יש לי פטור ואני לא צריכה לבוא לשיעורים...) 66. זמן ביום? לפני הזריחה 67. ממתק\חטיף אהוב? אממ... תפוצ'יפס אקסטרה קראנצ', כרגע. 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת 69. ערוץ אהוב? אין. אני רואה בערך תכנית או שתיים מכל ערוץ. 70. קליפ אהוב? אין לי רעיון כרגע.
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? בדר"כ צהוב, אבל אני לא מתה על שניהם. 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? למי אכפת? 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי למי 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לא משנה לי 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה (לא שיש כזה הבדל...) 88. שחור או לבן? אפור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? את מה? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא יודעת 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. פסטיגל או פיטר פן? אממ... לא ראיתי אף אחד מהם. 93. נעלי בית או יחפים? בחורף נעלי בית, בקיץ יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא יודעת
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "לנקות או להשאיר מלוכלך?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "סלקום או אורנג'?" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 8

אוקיי

על עצמך 1. שם: לי 2. גיל: עוד חודשיים 16 3. מיקום בארץ: נגב... האם אתה 4. מאחר הרבה?כן 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך?ברור, איזו מין שאלה זאת? 7. אוכל מילקי?לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא שידוע לי 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר?כן 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?משתדלת שלא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? שיש אירוע בשבילן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? יחסית האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא נראה לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? פעם אחת אולי... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא, וגם אני לא מרגישה צורך... 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן, ביצת הפתעה בגן... 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? פוי! למה לי?! 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לצערי, כן. 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסטה 42. שקנית? קפה מהקפיטריה 43. ספר אחרון שקראת? עדיין קוראת: אתגר קרת \אניהו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? בריג'ט ג'ונס 45. הופעה אחרונה שהיית? נקמת הטרקטור, היה מעולה. 46. דיסק אחרון ששמעת? אביתר באני 47. שיר אחרון ששמעת? כוורת-שיר המלחים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר הספרדי הזה.. מעצבן משהו. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? חברים שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברות שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שחר, אומר משהו? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת... אהובים 56. צבע אהוב? כחול ואדום 57. סרט אהוב? מועדון קרב 58. ספר אהוב? חומות של תקווה של סטיבן קינג 59. זמר\ת\להקה אהובה? קולד פליי ורד הוט ויש עוד מלא 60. דיסק אהוב? שלומי שבן-אריק 61. שיר אהוב? יש מלא 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "מופע שנות השבעים", "חברים" (העונות הראשונות בלבד!) 63. מאכל אהוב? סיני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש כל כך הרבה 65. מקצוע אהוב? ספרות והסטוריה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? טוויקס 68. אתר אהוב באינטרנט? calls ז"ל 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 של הוט 70. קליפ אהוב? יש מלא העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? שניהם 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי על מי... 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שניהם 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פויה, לא יודעת! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? שאני אתגייס, אני אוכל לענות. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "לנקות או להשאיר מלוכלך?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "שיער אסוף או פזור?" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. היה אחלה בחלה. מה זה פידבק?!

backstreet girl

New member
נו שיהיה

על עצמך 1. שם: רוני. 2. גיל: 15 וחצי 3. מיקום בארץ: ראש העין. האם אתה 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד. 7. אוכל מילקי? כן. 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיה- אנתוני. 9. אוהב חורף? כן. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 12. מקבל ציונים טובים? כן. 13. כותב שירים\סיפורים? כן. שירים. 14. משתדל לאכול בריא? כן. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אממ..תלוי במקרה. 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן. 19. קונה מתנות? כם. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. האם אי פעם 21. שיקרת? בטח. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? בטח. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? בטח. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בטח. 25. ישנת עם רדיו דלוק? בטח. 26. עם טלוויזיה דלוקה? בטח. 27. לא ישנת יום שלם? בטח. 28. היית במחשב כל הלילה? בטח. 29. היית בחו"ל? בטח. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? בטח. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא..או..נהרס לי הרצף.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? בטח. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. מי השפוי שיעשה את זה? 37. הלכת לאיבוד? בטח. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחח כן. 39. נשברה לך שן? ברור. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מה שג'ון לא אוכל-נחשו לבד. 42. שקנית? קוקה קולה הקיוסק. 43. ספר אחרון שקראת? אני לא קוראת ספרים(אני אהבלה בגלל זה) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? סוף העולם שמאלה(ממזמן לא ראיתי סרט). 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים..לפני מאה שנה. 46. דיסק אחרון ששמעת? וואן הוט מיניט. 47. שיר אחרון ששמעת? שיר 12 בוואן הוט מיניט. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "האיש שמכר את העולם" חידוש של נירוונה לשיר של דייויד בואי. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? משהו שקשור לעבודת החקר שלי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אממממ.. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?לא זכור לי. . אהובים 56. צבע אהוב? אדום. 57. סרט אהוב? דלתות מסתובבות. 58. ספר אהוב? אין. 59. זמר\ת\להקה אהובה? קידיס וחבריו. 60. דיסק אהוב? קליפוניקשיין. 61. שיר אהוב? ברייקיניג דה גירל. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אמממ כל התוכנות בערוץ הילדים שמשודרות בערב. 63. מאכל אהוב? הכול חות מחריף ומהמבורגר. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הוריי. 65. מקצוע אהוב? הסטוריה. 66. זמן ביום? אממ.. 67. ממתק\חטיף אהוב? כיפלי
68. אתר אהוב באינטרנט?אממ..האתר של קוקה קולה. 69. ערוץ אהוב? vh1 70. קליפ אהוב? ברייקינג.. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? וואי קשה.. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'? אמממ..לא איכפת לי כ"כ.. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? שמש. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? אמממ כשחם,קור וכשקר,חום. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה..וואי,ג'ון מפסיד. 84. לילה או יום? יום. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה. 88. שחור או לבן? לבן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל. 95. ביצפר או צבא? ג'ון. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון נוזלי או רגיל. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת. 99. האם נהנת לענות עליו?כן. 100. תן ציון לשאלון. 94

BillysGirl

New member
חדשה, נכנסתי בשביל העצומה והדרדרתי

. שם: אורלי/SVETA 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:פ"ת האם אתה 4. מאחר הרבה? לא ממש 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ברווווווווווווווווווור 7. אוכל מילקי? ריבת חלב 8. יש לך אובססיה\סטייה? פיצול אישיות,פליטת דברים לא נחוצים, אי-קשירות אובססיבית, נטיה לבירבור, נטיה לעצלנות אקטיבית, נוטה להיות חיובית מדי, הרבה נכון? 9. אוהב חורף? נאט (לא) 10. מבריז הרבה מביצפר? מספיק 11. מדבר הרבה בטלפון? אין לי טלפון, יש פלא', אין תקציב 12. מקבל ציונים טובים? או 40,56,79,79,79,90 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא שמתי לב 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא הבנתי.... 16. חוסך כסף? ממש לא אני 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? למה בעיכר? רק... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 6 19. קונה מתנות? למי? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? מיי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? פעם או פעמיים 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אין-ספור 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כל שנה אצל סבתא באוקראינה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ניקוטין 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? יאאאאאאאאאאפ (איזה מתלהבת אני) 32. חיבקת מישהו מפורסם? דוד שלי... אני רצינית... 33. הופעת על במה? אני רוקדת על במה..כן... 34. גנבת משהו? אולי 35. תפסת טרמפ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? יאפ 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? וזרקתי לעשן כבר אחרי כמה חודשי עישון מה הדבר האחרון 41. שאכלת? בורקס 42. שקנית? בורקס 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "הנשכחים" 45. הופעה אחרונה שהיית? כאילו שמיהוא מגיע לארץ 46. דיסק אחרון ששמעת? GC 47. שיר אחרון ששמעת?גרין דיי החדש 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? גרין דיי החדש 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא עובת לי..... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? GC 51. אדם אחרון שראית? מאמנת שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חצי כיתה 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא לי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מרינה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הכלבה שלי (כי כמו בן אדם) אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? הרבה 58. ספר אהוב? הארי פוטרררררררררררררררררררררררררררר 59. זמר\ת\להקה אהובה? GC 60. דיסק אהוב?GC 61. שיר אהוב?GCCCCCCCCCCCCCCCCC 62. תוכנית טלווזיה אהובה? רוסית 63. מאכל אהוב? נמאס לי מהשאלון הזה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא את מי שחיבר ת'שאלון 65. מקצוע אהוב? נוווווווווווו 66. זמן ביום? גדדדדדדדדדד 24 שעות 67. ממתק\חטיף אהוב? כמה אפשר 68. אתר אהוב באינטרנט? בעעעע 69. ערוץ אהוב?MTV 70. קליפ אהוב?GC העדפות***************** זה כבר קל יותר הבה נמשיכה 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? לא זה ולא זה 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' (מה זאת השאלה הזאת?) 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה ברור 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טל' 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 75. סלקום או אורנג'? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?נשברה לך שן? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ב-ה-ח-ל-ט 99. האם נהנת לענות עליו? ממש לא 100. תן ציון לשאלון. 11

למעלה