../images/Emo108.gif
על עצמך 1. שם: ניצן 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: אריאל
האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש הרבה 9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לעיתים רחוקות, פעם הייתי כותבת יותר 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במצב 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן
האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יכול להיות 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן, ארבע פעמים. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אולי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן (בטקסים של בי"ס וכאלה) 34. גנבת משהו? לא נראה לי 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נדמה לי שלא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריות עם חלב 42. שקנית? אממ... פיצה? 43. ספר אחרון שקראת? "חוות החיות" של אורוול 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הפעם האחרונה שהייתי בקולנוע הייתה לפני איזה שנה וחצי וראיתי את "להתראות לנין". 45. הופעה אחרונה שהיית? משינה בהיכל התרבות 14.2.2004 46. דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של שי גבסו שהיה ברדיו 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "עברתי רק כדי לראות" של אסתר שמיר. שיר מהמם. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בתנ"ך, כנראה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורומים אחרים. 51. אדם אחרון שראית? חברה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה אחרת שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי (זאת שראיתי, לא זאת שחיבקה אותי
) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אותה החברה
אהובים 56. צבע אהוב? גוונים של כחול 57. סרט אהוב? יש הרבה 58. ספר אהוב? שוב, יש הרבה, אבל ספר שאני כרגע מתה עליו זה "קפטן פרד המלוכלך" של ינו רייטו (
) ז"ל, מתוכו החתימה שלי. 59. זמר\ת\להקה אהובה? משינה, רד הוט צ'ילי פפרס, מטאליקה. 60. דיסק אהוב? יש הרבה מאוד. 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? Robin of Sherwood 63. מאכל אהוב? אוכל איטלקי או סתם אוכל ביתי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודעת 65. מקצוע אהוב? אנגלית (הממ... אולי זה כי יש לי פטור ואני לא צריכה לבוא לשיעורים...) 66. זמן ביום? לפני הזריחה 67. ממתק\חטיף אהוב? אממ... תפוצ'יפס אקסטרה קראנצ', כרגע. 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת 69. ערוץ אהוב? אין. אני רואה בערך תכנית או שתיים מכל ערוץ. 70. קליפ אהוב? אין לי רעיון כרגע.
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? בדר"כ צהוב, אבל אני לא מתה על שניהם. 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? למי אכפת? 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי למי 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לא משנה לי 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה (לא שיש כזה הבדל...) 88. שחור או לבן? אפור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? את מה? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא יודעת 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. פסטיגל או פיטר פן? אממ... לא ראיתי אף אחד מהם. 93. נעלי בית או יחפים? בחורף נעלי בית, בקיץ יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא יודעת
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "לנקות או להשאיר מלוכלך?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "סלקום או אורנג'?" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 8