קבלו שאלון

קבלו שאלון../images/Emo70.gif

על עצמך
1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ:
האם אתה
4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם
21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
אהובים
56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב?
העדפות
71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא?
ולסיום
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

ואני עונה...

על עצמך 1. שם: נופר כהן 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: גן יבנה האם אתה 4. מאחר הרבה? מלאאא 5. עובד? לא.. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד! 7. אוכל מילקי? ברור, אסור להשאיר אותו לבד, רצוי להשאיר אותו איתי! 8. יש לך אובססיה\סטייה? מממממ לא... 9. אוהב חורף? כככככככככככןןן 10. מבריז הרבה מביצפר? כן אבל ששששש... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא כל כך.. חוץ משיחה שהייתה לי עם רוני (בקסטריט גירל, זאת הייתה שיחה ארוכה!!!). 12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה. 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? דיסקים של רד הוט זה לא שטויות!! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא (מווווזזר). 19. קונה מתנות? לאחרים? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, אבל לא לפני שהוא פגע בי. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא אבל עם גרייטסט היטס על לופ. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? לא. 28. היית במחשב כל הלילה? כן ברור. 29. היית בחו"ל? לא. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן. 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? אולי זית מהסופר. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?, בעעעעעעעעעעעעעעעע 37. הלכת לאיבוד? לא במקום שאני מכירה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בחיים לא שמעתי על משהו יותר מטורף מזה, זה ממש עינוי לראות אקזיט...בעעעעעעעע! 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? בעעעעעעעעע! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אורז 42. שקנית? את הדיוידי של סלין קאסל. 43. ספר אחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את שר הטבעות - שני הצריחים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? שר הטבעות - שיבת המלך, זה היה מזמן. 45. הופעה אחרונה שהיית? היהודים ביפו!!!!!!!! 46. דיסק אחרון ששמעת? ביי דה וואי. 47. שיר אחרון ששמעת? ווניס קווין 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מיכה קרני - מגדלור (זה הצלצול שלי בבית ספר). 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אקורדים לשיר קח אותי של היהודים. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האתר של העצומה. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי תכלת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? תכלת. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? רוניייייייי אהובתי, אני חולה עלייך! 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי! זה היה כיף! אהובים 56. צבע אהוב? אדום ושחור 57. סרט אהוב? שר הטבעות - הטרילוגיה 58. ספר אהוב? שר הטבעות - הטרילוגיה 59. זמר\ת\להקה אהובה? רד הוט צ'ילי פפרס. 60. דיסק אהוב? כל האלבומים של רד הוט. 61. שיר אהוב? מיי לובלי מן. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? משחק מכור! אלוווף!! 63. מאכל אהוב? אפונה עם בצל!!!!!! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמאל'ה! 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה ומדעים (יותר רפואה). 66. זמן ביום? כל זמן שאני ישנה בו. 67. ממתק\חטיף אהוב? טים טאם! 68. אתר אהוב באינטרנט? רד הוט צ'ילי פפרס דוט קום. 69. ערוץ אהוב? וי אייץ' וואן קלאסיק. 70. קליפ אהוב? ווארפד (אנתוני, דייב, נשיקה, אווווווווווווווו) העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? שוקו 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? אייסיקיו 75. סלקום או אורנג'? 1?!?!!?!?!?!?! 76. שוקולד מריר או חלב? חלב! 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? תלוי אם קר או חם 81. אילת או חרמון? אילת (יש שמה דיסקים של רד הוט ממש בזול) 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה, רצוי עם כוכבים נופלים וירח מלא. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית- הכל, ישראלית- היהודים 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו, עכשיו יש. 88. שחור או לבן? שחוווור! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, ורצוי כמה שיותר מהר. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! 92. פסטיגל או פיטר פן? -בעעע או בעעע? בעעע! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים או אול סטאר! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לכתוב את כל השאלות המוזרות!? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זה לא שאלה דפוקה זה את/ה, זה שכתב את זה! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? יש בו 100 שאלות יותר מדי. 99. האם נהנת לענות עליו? לא כל כך. אבל אני תמיד מסיימת מה שאני מתחילה. 100. תן ציון לשאלון. בין 1-10... 102-!!!!!

Eloola

New member
../images/Emo153.gif אני../images/Emo70.gif

1. שם: אלה 2. גיל: עוד חודש 14 3. מיקום בארץ: ירושלים בירתנו 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כמובן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש כמה וכמה 9. אוהב חורף? לא
יאק... 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ
14. משתדל לאכול בריא? לא, חים רק פעם אחת 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? אמממ, כשיש לי עשרים שקל, אתם יכולים לספור עד שלוש והם כבר לא שם, אלא אם אני חוסכת לואנס או משהו בסגנון, ואז גם כשיהיה לי 500 שקל-הם ישרדו. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? דיסקים זה לא שטויות. (
) 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אפילו שתיים. 19. קונה מתנות? אממ.. כשצריך \ כשיש עודף כסף. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? למה לא..? 21. שיקרת? דההההה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יהה
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן........ 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כמובן 27. לא ישנת יום שלם? אפילו יומיים 28. היית במחשב כל הלילה? שגרתי למדיי 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? אבי נמני..? 33. הופעת על במה? כן, אני פרפורמרית מלידה. 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
wtf?? 37. הלכת לאיבוד? לא שזכור לי 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אויי לא! יש בי קצת שפיות.. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא הדבר האחרון... 41 . שאכלת? תפוז
42. שקנית? מתנה לחברה, לפני שבוע 43. ספר אחרון שקראת? kidnapped ,[ככה רושמים..??] משהו מפגר ברמות קשות.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא יודעת, משו עתיק למדיי.. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי מעולם. 46. דיסק אחרון ששמעת? 'רוץ ילד' של כנסיית השכל 47. שיר אחרון ששמעת? love is only a feeling של הדרקנס. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כנ"ל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בגאוגרפיה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נענע [רולזזזזזז] 51. אדם אחרון שראית? המתקין של הממיר הדיגיטלי..
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה.. [סתם למי שמעוניין-לא אותה אחת..] 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי 56. צבע אהוב? שחור ואדום 57. סרט אהוב? שר הטבעות [כל הטרילוגיה] ו'הוריקן'. 58. ספר אהוב? כל הסדרה של צמרמורת. 59. זמר\ת\להקה אהובה? אויייייי יש יותר מידיי... 60. דיסק אהוב? כנ"ל. 61. שיר אהוב? כנ"ל כפול, אבל אני אוהבת לאחרונה שירים של הדרקנס ושל הקרדיגנס. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ארץ נהדרת האימפריה ו'טירונות'. הדבר הכי טוב שידעה הטלויזיה. (
לאב יו פרקש לאב יו גידי) 63. מאכל אהוב? פיצהה! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? גם יש יותר מידי 65. מקצוע אהוב? בבצפר..? אומנות. [ולא כי אני אוהבת להתבטל- אני ממש ממש אוהבת אומנות] 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה וטעמי. 68. אתר אהוב באינטרנט? נענע ו'פאני'. 69. ערוץ אהוב? 2 ו axn. 70. קליפ אהוב? your the storm של הקרדיגנס. 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב.. [לעולם לא תצעדי לבד ביתר..!] 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר!!!!!!! 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי... לי?? אסוף... [גאאאד אני מבטיחה לכם שאתם לא רוצים לראות אותי כם שיער פזור...] 78. ירח או שמש? wtf? 79. קולה או ספרייט? קולה! זו המצאה כ"כ גאונית! אולי הכי טובה שהייתה! טוב, אחרי המוסיקה ו'טירונות'. 80. קור או חום? חוםםםם! סאונה! מוות! שריפה! 81. אילת או חרמון? אילת בדם ובנ(ו)פש! 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות (אוהבת אותך *** בעל העיניים הכחולות הכי מ-א-מ-מ-ו-ת שיש.. ) 83. קרמבו או גלידה? שאלה קשה ביותר. 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? תלוי. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שיחות נפש..?פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? איככככככ 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית [אני שונאת קור ואת כל הגורמים אליו] 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל [כנ"ל- שונאת דברים קרים שגורמים לגופי הק לגסגס מקור] 95. ביצפר או צבא? אני קטנה בשביל נוסטלגיה. 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? האם אתה אוכל מנה חמה בלי להוסיף מים. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? יההה... 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 9

פרקש רוללללז!!!

גם את בקטע של לורד אוף דה רינג?!?!!? לגולאס
אראגורן
איאומר
גימלי
(
) במקרה ראיתי היום את שני הצריחים ואתמול את אחוות הטבעת ומחר את שיבת המלך (15 פעמים כל סרט)

Eloola

New member
אלייז'ה ווד../images/Emo99.gif

הוא הבן אדם הכי יפה שראיתי חוץ מליב טיילר. ולא אני לא ממש מהפריקים של שר הטבעות, סתם חובבת ומוקסמת... הפרק של טירונות אתמול היה סופני!

וואי המכות בסנוקר!! אלווווף!!

הקטע שפרקש עושה לו כזה "כי אני מ-אוד קשור אליהם" ווואי נשפכתי. ראיתי אותו אז שהיה את השידורים הראשונים ומאז זה לא יוצא לי מהראש ואתמול ראיתי את זה שוב..!!! אלווווווווווף!!! פרקש

רק בגלל שאני עייפה מכדי לקרוא ויש ל

לי תה חם לשתות... . שם:נועה 2. גיל:30 3. מיקום בארץ:דרום האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?מחוץ לבית? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כמובן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?לא 9. אוהב חורף?לא 10. מבריז הרבה מביצפר?הייתי 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?תלוי באיזה מקצוע 13. כותב שירים\סיפורים?שירים וממציאה סיפורים לילדים שלי 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים וזו לא בושה 16. חוסך כסף?שמרנית 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אכלתי שתיים 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?חושבת שאני משתדלת להיות האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כמובן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?מממ...אולי... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איחס לא... 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת?גלידה 42. שקנית?קרטיבים לילדים 43. ספר אחרון שקראת?"אלות בכל אישה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?לא הייתי שנים 45. הופעה אחרונה שהיית?כנראה שעוזי חיטמן ביום העצמאות 46. דיסק אחרון ששמעת?פליטווד מק-"רומורס" 47. שיר אחרון ששמעת?משהו של היהודים ברדיו 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?כנראה איזה שיר ילדים 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אין לי מדפסת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?כנראה "הנקה" 51. אדם אחרון שראית?בעלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?בעלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?בעלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?או בעלי או אחד הבנים שלי אהובים 56. צבע אהוב?תלוי במצב רוח 57. סרט אהוב?"מציצים" 58. ספר אהוב?"האוהל האדום" 59. זמר\ת\להקה אהובה?נו באמת. יש המון. 60. דיסק אהוב?יש המון. 61. שיר אהוב?על שפת ים כינרת 62. תוכנית טלווזיה אהובה?לא אגלה. פדיחה. 63. מאכל אהוב?קוסקוס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?בעלי 65. מקצוע אהוב?נטורופתיה 66. זמן ביום?אחה'צ 67. ממתק\חטיף אהוב?יש הרבה.אגוזי,סוכרית קמח,קרמבו 68. אתר אהוב באינטרנט?לא מגלה 69. ערוץ אהוב?8 70. קליפ אהוב?הקליפים של אלניס מוריסט העדפות 71. אביב או סתיו?גם וגם 72. קפה או תה?בגדול? תה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?לא ולא 76. שוקולד מריר או חלב?חלב כמובן 77. שיער אסוף או פזור?מאז שאני אמא-אסוף 78. ירח או שמש?כנראה ששמש 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?חום!!! 81. אילת או חרמון?אילת!!! 82. עיינים ירוקות או כחולות?נו באמת. מה זה משנה? 83. קרמבו או גלידה?תלוי בחשק 84. לילה או יום?במיטבי ביום. ואוהבת לישון בלילה. 85. דיסקמן או מערכת?מערכת!!! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?
לשניהם 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?בלי!!! 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?תלוי אם קר לי ברגליים 94. סבון רגיל או נוזלי?בדרך כלל נוזלי 95. ביצפר או צבא?בית ספר. על צבא וויתרתי. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לנקות או להשאיר מלוכלך? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?היו הרבה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא ממש 99. האם נהנת לענות עליו?לא ממש 100. תן ציון לשאלון.7

dafnaleh

New member
יהש

1. שם: דפנה. 2. גיל: 21. 3. מיקום בארץ: כרגע, ירושלים. האם אתה 4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד. 7. אוכל מילקי? הרבה. 8. יש לך אובססיה\סטייה? יותר מדי. 9. אוהב חורף? כן, בדרך כלל. 10. מבריז הרבה מביצפר? כבר לא, פעם כן. בכל זאת קיבלתי תעודת הצטיינות, איכשהו. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש. 12. מקבל ציונים טובים? כשלמדתי, כן. 13. כותב שירים\סיפורים? לא. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן, כמו כולם. 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי אולי שלוש. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת. האם אי פעם 21. שיקרת? כן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא נראה לי. 26. עם טלוויזיה דלוקה? נרדמתי, אבל לא במכוון. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא יודעת. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? סביר להניח. 32. חיבקת מישהו מפורסם? מישהו מהם עוד יהיה מפורסם! 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? כשהייתי ממש קטנה, אולי. 35. תפסת טרמפ? כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא! 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסטה. 42. שקנית? מתנה לחברה שלי. 43. ספר אחרון שקראת? תמונות עירומות של אנשים מפורסמים, של ג'ון סטיוארט. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? האינקרדיבלס. 45. הופעה אחרונה שהיית? בח"ול הייתי בכמה הופעות של אנשים לא מוכרים, ובדיסני וכל מני כאלה דברים. בארץ הייתי בהופעה של יוני בלוך בטכניון. 46. דיסק אחרון ששמעת? ניו אדוונצ'רס אין היי פיי של אראיאם. 47. שיר אחרון ששמעת? Vanity fair של מר באנגל. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כנ"ל. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? יאהו. 51. אדם אחרון שראית? החבר שלי, אני עדיין רואה אותו. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? החבר שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? החבר שלי! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבא שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? DAN1EL, וירטואלית. אני לא צועקת במציאות! אהובים 56. צבע אהוב? כחול, סגול, ורוד וכו'. 57. סרט אהוב? התפוז המכני. 58. ספר אהוב? ספריו של טרי פראצ'ט. 59. זמר\ת\להקה אהובה? רהצפ, אראיאם, הקיור, פרל ג'אם, פוגאזי, מר באנגל, הביטלס ועוד. 60. דיסק אהוב? mother's milk 61. שיר אהוב? taste the pain, deep kick 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הסימפסונס, סאות' פארק, מונטי פייטון, סיינפלד, הדיילי שואו עם ג'ון סטיוארט. 63. מאכל אהוב? כלמני. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? החבר שלי, נו. 65. מקצוע אהוב? אנימטור. 66. זמן ביום? הכל חוץ מבוקר. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד קינדר, אולי. 68. אתר אהוב באינטרנט? isketch 69. ערוץ אהוב? ביפ, אני חושבת. 70. קליפ אהוב? משהו עם אנימציה. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? כרגע אין לי טלפון בבית. רק פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? אף אחד מהם. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב! 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? אני מניחה ששמש, כי קצת לא היינו חיים בלעדיה. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור, אבל לא הרבה. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה, אבל שלא נגמר. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת אם בבית, דיסקמן אם בחוץ. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? אף אחד. 88. שחור או לבן? כן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך כל כך. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אפשר עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? כלום! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים, בקיץ. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? כלום, בכלל.

backstreet girl

New member
סתם..

פשוט אמרת שאת צועקת במציאות. לא שהסקתי מסקנות חפוזות.. סתם שאלתי..

dafnaleh

New member
להפך,

אמרתי שאני לא צועקת במציאות. כלומר, לא בדרך כלל.

מי

על עצמך 1. שם: מאי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ראשון לציון האם אתה: 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? אה אה 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? חח כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא?אהמ כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?מזמן 19. קונה מתנות?לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? קשה קשה האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, כשזה היה מגיע לו 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן , ברר 27. לא ישנת יום שלם? בטח 28. היית במחשב כל הלילה? חח לפני שבוע כשעשיתי עבודה בתנ"ך 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?חחח..אממ כן גבינה לבנה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן.. כשהצטלמתי עם הפיג'מות חח 32. חיבקת מישהו מפורסם? כע 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כע... 35. תפסת טרמפ?לא.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחח כן 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?בררר לא נראה לי 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קלמנטינה 42. שקנית? דיסק של ג'ון 43. ספר אחרון שקראת? אנקת גבהים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ואוו אה הכפר נראה לי.. 45. הופעה אחרונה שהיית? אלג'יק אם אינני טועה 46. דיסק אחרון ששמעת? ג'ון - דה וויל טו דט' 47. שיר אחרון ששמעת? אממ... משהו מהאלבום למעלה ואני לא זוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? i could die for you 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? את העצומה חח 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל 51. אדם אחרון שראית? חבר של אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אולגה...עוד חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה שלי... אהובים 56. צבע אהוב? אממ שחור 57. סרט אהוב? שוקולד 58. ספר אהוב? אנקת גבהים 59. זמר\ת\להקה אהובה? רד הוט צ'ילי פפרס וג'ון 60. דיסק אהוב? tumpp 61. שיר אהוב? i could have lied 62. תוכנית טלווזיה אהובה?משחק מכור 63. מאכל אהוב? פסטה עם פרמיג'נו 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי 65. מקצוע אהוב? ספרות 66. זמן ביום?אהה ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד פרה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז ... 69. ערוץ אהוב? אל ג'זירה.. 70. קליפ אהוב? אודרסייד העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?אף אחד מהם 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור!!!!!!!!! 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? נעים 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? יפות 83. קרמבו או גלידה? נון אוף דם 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? איכס איכס איכס אף טחד מהם ...טלוויזיה זה חרא 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? גאד דמאט למה השאלה הזאת מופיעה פה?? .. שנת חורף בקיצר 93. נעלי בית או יחפים? יחף 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי! 95. ביצפר או צבא? צבא.. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אני חושבת שהפיטר פן לקח ובגדול 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אם אכלתי סופגנייה לכבוד חנוכה אחרי שעוד מעט בא פסח 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן.. 99. האם נהנת לענות עליו? סבלתי ייסורים קשים 100. תן ציון לשאלון. 6

גיל מ

New member
Mine

על עצמך 1. שם: גיל 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: ראשון האם אתה 4. מאחר הרבה? לפעמים 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? מוזיקה 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לפעמים 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? בדברים שמעניינים אותי כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא אבל אולי בעתיד.. 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? אם יש אז כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן.. 19. קונה מתנות? שיש כסף וזה למישו חשוב.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יענה על זה האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא זכור לי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן שלווה.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוכל מנה חמה 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פיתה עם חומוס 42. שקנית? מיתרים 43. ספר אחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? שר הטבעות 2 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעה של חברים שלי ב"צוללת הצהובה" בירושלים 46. דיסק אחרון ששמעת? ריבולבר של הביטלס 47. שיר אחרון ששמעת? חתול מפלצת של פורטיס 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Taxman של הביטלס 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שאלה חקר לעבודה באנגלית... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידידה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חבר מעצבן מהכיתה.. אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? פורסט גאמפ, אמריקה X 58. ספר אהוב? לא קורא הרבה 59. זמר\ת\להקה אהובה? ביטלס הכי, אבל יש עוד המון המון 60. דיסק אהוב? כרגע סרג'נט פפר של הביטלס.. 61. שיר אהוב? לא עונה על זה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? סיינפלד 63. מאכל אהוב? לא אוכל הרבה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחיין שלי.. 65. מקצוע אהוב? אין... 66. זמן ביום? ערב לכיוון לילה..... 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז.. 69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? FREE AS A BIRD העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? לא זה ולא זה 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? לא אכפת 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? מה עשיתם ממני? 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? לפעמים ככה ולפעמים ככה 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? שלי ירוקות אבל כחולות נראה לי עדיף.. 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? אין לי מושג 92. פסטיגל או פיטר פן? לא יודע 93. נעלי בית או יחפים? יחפים! 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? לא יודע עדיין לא בצבא.. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? פיטר פן או פסטיגל 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ירח או שמש 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? הכיף הכי גדול בחיים שלי 100. תן ציון לשאלון. 6

lollapalooza

New member
משעמם לי... ../images/Emo3.gif

על עצמך 1. שם: הדס 2. גיל: 22 3. מיקום בארץ: אשקלון/ ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? כבר לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא משהו מיוחד 9. אוהב חורף? לא
10. מבריז הרבה מביצפר? כן 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? בינתיים הייתה רק עבודה אחת, וקיבלתי 80. 13. כותב שירים\סיפורים? לא
14. משתדל לאכול בריא? לא ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא, בד"כ 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חנוכה נגמר מזמן 19. קונה מתנות? כשמתחשק 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? המון פעמים 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן (עברי לידר
) 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אייייכס
לא
37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא
39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ופל מצופה 42. שקנית? סנדביץ', אתמול בקפיטריה (וכדי להשוויץ- הדבר השווה האחרון שקניתי היה לפטופ, במוצ"ש) 43. ספר אחרון שקראת? אני עדיין קוראת, "Flicker" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מזמן לא הייתי בקולנוע, אבל יש לנו אולם באוניברסיטה ואני רואה סרטים כמעט כל יום... ביום חמישי היה האחרון, "הקונפורמיסט" של ברטולוצ'י. 45. הופעה אחרונה שהיית? מזמן לא הייתי...
אני לא זוכרת... 46. דיסק אחרון ששמעת? Shadows של ג'ון 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת, משהו במונית בדרך לכאן 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? הפרסומת של ביסלי
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה, ביום רביעי 50. אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)? הוטמייל 51. אדם אחרון שראית? אמא ואבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת. אני בוכה לבד בד"כ 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכרת
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שירה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? אין 57. סרט אהוב? "סינמה פרדיסו" 58. ספר אהוב? "כמה טוב להיות פרח קיר" 59. זמר\ת\ להקה אהובה? ג'ון, ג'ף באקלי, ויש יותר מדי להקות. 60. דיסק אהוב? כל דבר שג'ון הקליט 61. שיר אהוב? יש יותר מדי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "חברים" 63. מאכל אהוב? פיצה, שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? האחיינית שלי 65. מקצוע אהוב? אע מבע קולנועי
66. זמן ביום? כשישנים 67. ממתק\חטיף אהוב? כל דבר עם שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? Otherside העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? אוהבת את שניהם, שותה יותר קפה 73. כתום או צהוב? לא יודעת 74. טלפון או פלאפון? סלולרי 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? תלוי במצברוח 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? לא משנה לי 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי כמה מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? בלע 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא הייתי בצבא, אז לא יודעת ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זו עם חנוכה
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא יודעת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 875765435

dafnaleh

New member
שמעי משהו,

ראיתי את הקליפ המצוייר של עברי לידר, ואני חייבת לומר- לא רע בכלל! אמנם הקונספט די צפוי, הרעיון זה סתם. אבל הביצוע ממש כיף. לא עשית צבא? לא ידעתי!

lollapalooza

New member
עכשיו את יודעת.

שירות לאומי. הקליפ באמת חמוד, בואי נגיד שיחסית לאיכות והתקציבים של קליפים ישראלים, הוא אפילו טוב מאוד.

למעלה