קבלו שאלון

מוצארט

New member
משעמם לי טילים

על עצמך 1. שם:יוסף 2. גיל:20 3. מיקום בארץ:באר-שבע האם אתה 4. מאחר הרבה?ממש לא 5. עובד?אני מקווה להתחיל ביום א' הקרוב 6. אוהב את המשפחה שלך?חיובי 7. אוכל מילקי?לא ממש 8. יש לך אובססיה\סטייה?אני אתעלם... 9. אוהב חורף?חוץ מהצינונים, בהחלט 10. מבריז הרבה מביצפר? מזה ביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? אה? 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? אולי? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי באיזה מצב 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בהחלט 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אה? 19. קונה מתנות? רק לחברים הטובים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בהחלט האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ממש לא 39. נשברה לך שן? אולי? 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פיצה עם פטריות ובולגרית 42. שקנית? הנ"ל 43. ספר אחרון שקראת? באמצע שר הטבעות - שני הצריחים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מה זה קולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? של מוש בן-ארי 46. דיסק אחרון ששמעת? של הרד-הוט, חלב אם 47. שיר אחרון ששמעת? פריטי ליטל דיטי מהנ"ל 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ממעמקים של רייכל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? טבלת משחק של הפורום שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום אחר 51. אדם אחרון שראית? את אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? החבר הכי טוב 53. אדם אחרון שחיבק אותך? הנ"ל 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? הנ"ל 55. אדם אחרון שצעקת עליו? החברה לשעבר אהובים 56. צבע אהוב? תכלת ואדום 57. סרט אהוב? רקוויאם לחלום 58. ספר אהוב? ורוניקה מחליטה למות (או משו בסיגנון), עלובי החיים 59. זמר\ת\להקה אהובה? זמרת: אלאניס מוריסט, והרד-הוט 60. דיסק אהוב? בהחלט דקה אחת חמה 61. שיר אהוב? יש הרבה, ואין לי כח לפרט 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שיגקו הופ 63. מאכל אהוב? פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? החבר הכי טוב שלי 65. מקצוע אהוב? מוזיקה (נגינה) 66. זמן ביום? בוקר 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה יבשה 68. אתר אהוב באינטרנט? הפורום היקר והאהוב שלי 69. ערוץ אהוב? הספורט 70. קליפ אהוב? לא רואה טלביזיה כמעט העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה!!! 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו!!! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלי שולט! 87. השיר שלנו או מיכאלה? אה?? 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אה????? 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית בחורף, יחף בקיץ 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? לא זה לא זה ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השאלון עצמו די הזוי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן, אבל ראיתי יותר ארוכים 99. האם נהנת לענות עליו? לא משו 100. תן ציון לשאלון. 56, עובר בקושי.

למעלה