קבלו שאלון

Elsewhere

New member
ממ.

74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה, כי אין לבקבוק שיניים. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנ"ג/ספרות/היסטוריה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגיע לכלא. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. 78. על מה תקבל פרס נובל? על הצלת העולם. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? נהה, לא כיף. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר עם המחשב.
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מממ... כלום? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? :X 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? רזון, כינוי שכזה. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'וס. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי אם הוא היה מתחלק ב-2, הוא לא היה ראשוני, ומספרים ראשוניים מגניבים, והמספר 3 מגניב, אז בכלל המעבר נובע מכך ש-3 ראשוני ואז הוא לא יכול להתחלק ב-2. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? לכו תדעו איפה הם היו לפני זה. :| הגלגלים, that is.
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אבוקדו
או כבד
או חצילים
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי רץ בשיעורי ספורט?
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? משימת אמת או חובה, אני מניח. או אם היה בא לי להיות קינקי ביותר.
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? I Love Yooooo
92. מה חי בעליית הגג? רוּל. ובמרתף נקסוס.
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מי רוצה לנהל פורום בתפוז
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? תואמות?! תו-א-מות?!לא הולך עם גרביים תואמים, אפפעם. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לפצות על משהו אחר?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? I don't dance. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. +|||||||!!!!11111 X7+תX Pת 3+7Nה 792ק ה7nX|ן 5W ה7iNד+P ?!?!?!?!??!?????!!!!!!????!!!!?!?!??!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לטפס על עצים. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני הרבה יותר פסיכי והרבה יותר משועמם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק.

אני לאהוב אותך!../images/Emo24.gif

אני? סטוקרית? חס וחלילה.
(תקנא בי, לנו יש חנות-מפעל של בן&ג'ריס ממש ליד תחנת הרכבת.^^)

רייל

New member
Run baby run!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יקנה מסטיק אורביט ירוק. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לכן. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? עד 15. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני. אבל כל השיער הוא בצבע חום-אדום. עשיתי שטיפה לשחור לפני חודשיים, ולפני זה השיער שלי היה אדוםזרחני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אחד עם מיאו בהתחלה. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? זה כזה מושימושלם! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים, כמובן. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מה רע בגופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). זה מתסכל. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אנג'לוס! 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אוקיי. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את עצמי. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי גלימה]; 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה כיף. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? יש דבר כזה? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן. בתחילת כיתה ח'. תקופה איומה. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן, המוןדיסקים והמוןבטריות. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מצלמת ניקון D70, ואח"כ לפטופ. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בפאריז. אני פשוט מאוהבת בעיר הזאת. שתתחתן איתי]; 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? כשהייתי קטנה ניסיתי להכניס גולה לנחיר, אבל לא הצלחתי. אז אני חושבת שהשאלה לא רלוונטית בכלל. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? יעקב. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? המון דברים. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? רעש של דפדוף. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את "עיר". 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא. פעם צחקתי אבל על אנג'איזם. שזה כת הסוגדת לאנג'לינה ג'ולי. אבל, די להיות טיפשים. 36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא, אני לא חברה בקת הסטן. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פו הדוב:) 38. האם אתה אלוהים? לא. יש רק אלוהים אחד - אוז. 39. האם יש לך פיצול אישיות? בתחילת כיתה ז' צחקתי עם חברות שיש לי שני פיצולים. לאחת קוראים אוראל, לשניה קוראים ריילי ולשני קראו ג'סטין. אלוהים, זה לא היה טוב, בכלל לא טוב. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אין לי מושג, תשאלו אותו. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ירוק, מאסט קוקטייל ומאסט דובדבן. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? בכחול מושלם.
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני לא יודעת. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לכו ממני. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 גדולות, אחת בינונית ו4 קטנות. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אה? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ווטרינרית, אשת עסקים ומורה. תודה לאל שזה ירד מהפרק. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? נתקלתי בטלוויזיה. 54. על מה אתה חושב כרגע? על צלצול הטלפון שמעצבן אותי. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לפשוט ממנה את כל הבגדים.(ללכת עירומים זה טוב!
) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודעת. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכ. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה אמיתית. 60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני מקווה שאת מילה ג'ובוביץ'.
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע. רע מאוד. 62. מה עושה לך את זה? זרועות ושפתיים. 63. מה זה היפי? איש שאני ממש אוהבת. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לאנג'לוס. 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת, אבל אני מתכוונת לברר (אל תשאלו שאלות מיותרות). אני רק צריכה אומץ. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת וזה לא מעניין אותי. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אין לי דברים מוזרים בחדר, נו]; 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא. 69. האם אתה בעד אונס דובים? צער בעלי חיים! מהזה! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? קוסקוס. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? הייתה לי שפעת רעה בחורלף. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פאה]; 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? חח, כן. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? אתם חושבים שאתם נורא מתוחכמים, אה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חקלאות. דפניטלי. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא יודעת. הייתם צריכים לשאול אותי לפני כמה חודשים, כששנאתי כמעט את כל העולם. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אבל לא יצמח לי זקן. 78. על מה תקבל פרס נובל? אני לא אקבל. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? חחח. לא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הירוק. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אבא שלא מפסיק לדבר. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "יהודי לא מגרש יהודי". חאלאס! נו! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? טומטומים. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? צער בעלי חיים!]; 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קקה. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? באמת שאני לא יודעת, אני גם שאלתי את עצמי את אותה השאלה בדיוק. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כמעט כל דבר. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אחי, מה המצב?" 92. מה חי בעליית הגג? כלום. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הייתי רוצה להיות שדרנית ברדיו ולהשמיע שירים איכותיים. בחיי, כמה שהרדיו דפוק בזמן האחרון. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אני לא אוהבת גרביים לא תואמות. כן, אני סוטה! 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו. 96. למה מגלחים כבשים? צמר. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לאלא. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אני לא יודעת
99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי כיף שם! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? תנחשו. אעאעאעאע.

מיוצקה

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה../images/Emo70.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לא יודעת לא הייתי שהוא בא. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?בנוסף לזאת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?שוקלד חלב עם נוגט. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? סביבות ה---15 + 5. באיזה צבע הפוני שלך? בצבע של כל השיער שלי שטני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב?!? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? immortal של אוונסנס. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי בעיה איתם. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? פיל, שלובש גופיה ורודה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? מממ...אולי קיר גבס... 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך?אני מאוד גמישה
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה, עברתי בית ספר!
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן...אנשים-זה משתלם
16. אדום או ירוק? אדום. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו?היפ-היפ. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? רגע אני באה...
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה לא בסדר... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?מישהו מתוסבך עם בעיית סמים קשה... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? בשלל הצבעים.
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מת?!? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא מצליחים להחזיק כדור. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי אין כזו מחלה... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן , כי המחנכת לשעבר הטיפשה שלי בטוחה שאני עומדת להתאבד... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?מסטיק שעולה שקל. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון או ניו יורק. מקומות ממש מדהימם ויש שם המון תרבות. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "עוד פעם את לא הספיק אח שלך עם הגולה באוזן?!?" כן רבותי לאח שלי הייתי גולה באוזן. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "המקום של מאיה" על פי שיר שחברה שלי כתבה לי..."במקום בו יש פרחים לבנים ספייק ומאיה מתמזמזים בחורות עם מראה גותי אפל...." יש המשך אבל זה מספיק לא?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הגוף, כי אני לא אוהבת אותו. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אף פעם לא ליטפתי ספר שיהיה לכם לבריאות אנשים. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?angel קניתי שהייתי בחו''ל... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? השטן ונגד הפאקצות... 36. האם אתה חבר בקת הסטן? ראה הנ''ל 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון. 38. האם אתה אלוהים? כן.בטח כולם ענו כאן שכן אז...לא! מורדת שכמותי... 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן..לא....כן...לא...סתמי, נו תני לי לכתוב טוב בסדר אז כן. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?תה הוא לא משקה אקזוטי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? דובדבן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן. 45. מה מעיר אותך בבוקר? הלפאפון שלי... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? באותו צבע שהשמיים שלך... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? להתראות עולם אכזר\ אבל לא הספקתי לראות שוב באפי!!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא אני גם ככה מלאה.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2

מיוצקה

New member
אני ממשיכה ושואפת ל100

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? זו המטרה... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יונה ,הן כאלה טיפשות!!! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פלפל 54. על מה אתה חושב כרגע? על איך שהפלפל נפל לי על הראש... 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לברוח... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חברה שלי... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה...(?!?) 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה אמיתית 60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את המורה שלי להיסטוריה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?תלוי באיזה זווית ישנתי..חחח 62. מה עושה לך את זה? בנים בנות חיות הכל! 63. מה זה היפי? מישהו מאוד מוזר......... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא... 65. מה היית בגלגול הקודם?פרפר 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כלבה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?קופסאות סגריות. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן..לא יודעת למה... 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא...מה הדובים עשו רע? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סלט חסה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת...
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?חשבתי שהוא לא קיים... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?מממ לא שידוע לי...אם כך הוא בטח טוב במה שהוא עושה... 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג כל השאר הם סוטים וחולי נפש!!! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?תנ''ך. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אהרוז מישהו... 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו...למרות שזה לא הגיוני עקב העובדה הפשוטה שאני בחורה. 78. על מה תקבל פרס נובל?לא יודעת אבל מי שהמציא את השאלון הזה יקבל פרס נובל על "השאלון הכי ארוך ומיותר בעולם!" 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו!!!1 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המרפסת שלי... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת....
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?חברה שלי הבריזה לי... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "את בסדר?" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!!!!!!!!!!!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא לא נחמד בכלל 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם לא טעימם... 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?כרוב או סלק. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה מחזק את סיבלת לב הריאה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כל דבר. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אני בן אדם מסומם ואתה עץ" 92. מה חי בעליית הגג? כל הדברים שכל הכוסיות מפחדות מהם... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מי רוצה להיות פרייאר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מספיק כדי לכת בדרך כלל עם מכנס ארוך. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כי צריך את הצמר שלהם לתפירת בגדים. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. זה מסובך מידי בישבילי.... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי אין לו חיים, מסתבר שגם לי... 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? לא יודעת, כי משמעמם לי?!? אני לא מאמינה שבאמת עניתי על הכל!!!!!!

falcore1

New member
טוב, אני חייבת... ../images/Emo4.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש מישהו שילווה לו שיחה הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כלומר 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? קדבורי עם שקדים וצימוקים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 24 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? יצירה של מוצרט, שכחתי את שמה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יפה! 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סנדלים עם עקב גבוה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? laundry day 11. האם יצא לך לשבור קיר? עוד לא 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). יכולת לנחש מתי אנשים מאוהבים אחד בשני 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. אין בארץ שקיות ניר 14. יש לך כרטיס תלמיד? סטודנט לתואר שני נחשב? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כמה וכמה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? שמואל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זועם 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? סכיזופרן עם דמות נשית דומיננטית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ירוק ים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? זה תלוי. כשאני למדתי פיזיקה הזנחנו את החיכוך של האוויר, אז בעולם שלי הוא נוחת נחיתה רכה אחרי t=gXh. או משהו בסגנון. אני לא זוכרת את הנוסחה האמיתית 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? ולמה השפן כשהוא רץ? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם יכולים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר, אבל יש לי 4 בחלוק מעבדה 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ספרים, והרבה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ספרים, והרבה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ברצלונה!!! בשביל לרקוד ולראות את הבניינים של גאודי. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יותר מדי סקס, הא?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? נרניה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אני רוצה פירסינג, לא מרשים לי בבית... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? וושששששששש.... וווששששששששששששש.... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? the cristal city של אורסון סקוט קארד 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הבאפיסטים. הוטבלתי לפני שלושה חודשים במחזמר 36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא, כי 16M יותר מגניב 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? צב 38. האם אתה אלוהים? בטח 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא! כן! לא! אולי! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא בא מסין 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? רק בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? סגול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תצטרכו לחכות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? תרנגולת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? בת הים הקטנה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? משהו רדיואקטיבי שלא היה צריך להיות שם 54. על מה אתה חושב כרגע? כמה השאלון הזה מטופש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לברוח, ומהר 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אבא 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? פססס... פססס... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט טעים 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? מספיק לראות אותי 60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בראד פיט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו בסרט אמריקאי 62. מה עושה לך את זה? שוקולד 63. מה זה היפי? קיצור של היפופוטם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? צבים זה יופי 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בת הים הקטנה, כי ככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חתולים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא. אני תמצית הטוב 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? חולה נפש זה נחשב? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? זה לא פאה, זה השתלת שיער 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן וכן 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? המזלג הוא היחיד שאי אפשר להשתמש בו בתור צעצוע או לחילופין לסקס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? פיזיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אענה על שאלונים כאלה ברצינות עד שאני אשתגע 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אין מצב, יותר מדי אסטרוגנים בגוף 78. על מה תקבל פרס נובל? על המחקר שלי! אוטוטו אני מצליחה להוכיח!!! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, כי אין לי כלורופילים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החלון לים 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שעניתי על השאלון הזה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שעניתי על השאלון הזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שיו 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? המוח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שלוש הוא מספר ראשוני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי קשה להוציא מהם את הטעם של הצמיגים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אחרת נכשלים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חיפוש עדשת מגע 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? ארג.. ארג... 92. מה חי בעליית הגג? הגול של משפחת וויזלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא אוהבת טלוויזיה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 3 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי אחרת הצמר נתקע בשיניים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? name the time, name the place 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיו, כאילו, אתם לא תאמינו מה קרה לי היום בביצפר 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי להאכיל ברווזים 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כדי להשיב על שאלה 24

kittycatbone

New member
לא יודעת למה אני עונה על זה עכשיו..

כי אני ממש לא בשלב של השעמום של שעות הלילה... אבל אני רוצה לענות משומה..
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?
הוא לא הגיע לכדור הארץ ורצה לחזור הביתה?
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
מפאת ה... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?
חלב.
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?
משהו כמו 15 לפחות..
5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס)
אז במה מדובר?
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
בזז בזזז.... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
של הפנתר הורוד..
היחיד שלמרות שהוא צילצל לי מליוני פעמים יחסית, עדיין לא הספיק לשגע לי תשכל.. >< 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
זה חמוד.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?
שרוכים
זה הכי יפה...
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?
חחחחח
זה מזכיר לי שבדיוק רציתי לפני איזה שבוע ללבוש גופייה ורודה
אבל אני לא מוצאת מכנסיים שיתאימו לזה חוץ מהסגולות והם כל הזמן לא זמינות לי..
11. האם יצא לך לשבור קיר?
לא, אבל יצא לי לבעוט בארון שלי ולשבור אותו.... 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).
לעצבן אנשים..
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
פלסטיק לבן! נייר חום זה SO אמריקקי
14. יש לך כרטיס תלמיד?
יאפ!
^^ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא..
הרי שגרירות בסאנידייל לא נחשבת נכון?
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
איך קוראים במבטא ספרדי פקצ"י? ועוד את המילים האלה?
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו?
היפי. כמה מקורי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
מיאו.
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
אעעעעה!!!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
מה הכוונה במי?
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).
חח כחול בוהק עם נצנצים צהובים
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
אני לא במגמת פיזיקה אז לא אכפת לי..
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?
כי פילים לא יכולים לקפוץ
זאת עובדה מוכחת..
קראתי את זה בגב של הדגנים של קוקו
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?
כי הממ.. לא יודעת
קיימת כזאת מחלה?
אני מניחה שכן לא יודעת...
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?
אפס. אני לפי תקופות. יש לי תקופות מרקרים, עטים, עטים בהרבה צבעים, עפרונות, וואטאבר.. עכשיו אני לא בתקופת המרקרים שלי. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?
לא. וצריך. כי אני משוגעת. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
את הדיסקמןעם הדיסקים של והרבה בטריות שאני אוכל להקשיב לזה הרבה..
וגם תאמפי3 לשירים שאין לי על דיסקים
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?
הממ.... את כל הדיסקים שאני רוצה
ואם זה היה נגיד השנה, אז את המסע לפולין..
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
בישראל. כי מגניב פה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
מה אני יודעת?
אני רופא?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
העולם הדמיוני של יסמין. (נכון שאני מקורית?
) 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
הרבה דברים. כי יש אצלי הרבה דברים שצריך לשנות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
חחחק חחחחחחחחק. תלוי במרקם של הכריכה..
34. מה היה הספר האחרון שקראת?
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ואני מתהההה לקרוא את ההמשך
גם אם הוא פחות טוב..
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
לא. 36. האם אתה חבר בקת הסטן?
לא. כי לא כותבים את זה ככה. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
מזל טוב
38. האם אתה אלוהים?
לא
39. האם יש לך פיצול אישיות?
יותר מפיצול אחד
40. למה תה הוא משקה אקזוטי?
הוא לא
הוא כן?
41. מה המסטיק האהוב עלייך?
מנטה עדין של MUST. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
לא נראה לי.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
אולי פעם אחת במסנג'ר
44. האם ננשכת ע"י עז?
בצורה מפתיעה ביותר, כן
או שלא..
45. מה מעיר אותך בבוקר?
ציוצם של הציפורים ואורה של השמש המבצבצת מחלוני. סתם, תאמת שרק בחורף, בשעה מסויימת מאוד בבוקר קורה שיש שמש שבכלל מצליחה להיכנס לחדר שלי מהחלון... הממ.. זה תלוי, אם זה בצפר, אז אמא. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?
חחח
זה מזכיר לי את הפרק הזה בזהות בדויה!
ואצלי הם ב

kittycatbone

New member
המשך.. <<

46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?
חחח
זה מזכיר לי את הפרק הזה בזהות בדויה!
ואצלי הם בצבע כחול יפה כזה
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
תלוי מתי אני אמות..
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
לא, אני צמחונית ולא אוכלת המבורגרים במקדונלדס..
49. כמה כריות יש לך על המיטה?
3
אבל הכל בגלל המיטה..
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?
יש 100 שאלות ואני רק בשאלה 50!??!!?!??!!? (יש לי הרגשה שזאת התגובה שרציתם שתהיה בשאלה הזאת
) 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?
לא יודעת
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
לא יודעת.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
לא זוכרת.. 54. על מה אתה חושב כרגע?
על התשובה לשאלה מה אני חושבת עכשיו. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?
להקיא. למרות שזה תלוי ברמת הפקצ"תיות שלה..
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
הממ
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
הייתי חושבת לעצמי איזה חמוד החתול הזה..
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט, מנה עיקרית, וקינוח. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?
אבל אני לא..
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני יודעת?
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?
מאוד מאוד מאוד רע
62. מה עושה לך את זה?
הרבה דברים
63. מה זה היפי?
אנשים מגניבים משנות השישים, שבעים.
שאוהבים סמים
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אולי לבאפי?
או יותר נכון לג'וס, על הגאונות שלו בסדרות שלו..!! 65. מה היית בגלגול הקודם?
זבוב
סתם לא יודעת. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?
זה על אלוהים לקבוע
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
הממ... יש הרבה דברים מוזרים. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?
לא חושבת שרשע. אבל אני לא אדם כזה טוב... 69. האם אתה בעד אונס דובים?
חס וחסה!
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?
סלט ירקות יהודי (ערבי
) |בדיחה "פרטית" עם עידו מהבוקר באוטובוס| 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?
הממ... את האמת שיחסית לא מזמן.. כאילו כי אני מזה לא חולה כמעט. אז זה היה שנה שעברה לקראת סוף השנה כשלא באתי יום אחד לבצפר אני חושבת... אבל הייתי ממש בקושי חולה..
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
מה פתאום פאה?! יש לו שיער אמיתי!
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
לא ולא
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? קוקה קולה. כי כל השאר פדופילים/שטניים/רצחניים. (
) 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?
מתמטיקה
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
הממ.. יו זה קשה. ממש קשה לי עם לשבור כללים.. :| אפילו אם זה כדי להתפס
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
אני אפחד מאוד!
כי אני בת!
78. על מה תקבל פרס נובל?
על טמטוםXD 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
אני לא צמח
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
אני לא מכירה תשמות של כל אחד. אבל הורוד. כי הוא הכי קטן. ויש לי חשק להיות פדופילית איתו. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
את זאת של המחשב
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?
לא זוכרת... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?
שהתחלתי שלשום תקליפ של הזוגות בבאפי, שיצא מגניב מגניב, ואז התוכנה החליטה לעשות לי בעיות ולא לשמור, או להתקע כל חמש שניות.. ככה שאני יכולה להגיד שלום ללנסות לעשות קליפ.. << 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
הממ.. לא יודעת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
מוח!!
86. למה 3 לא מתחלק ב-2?
הוא כן
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?
כי הם מסכנים
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
בשר/דגים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?
אני באמת לא יודעת..
(סתם אני יודעת, אבל מי רוצה?XD) 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
הממ.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
תגידי.. אבא שלך גנן? כי את יפה כמו פרח..
(
) 92. מה חי בעליית הגג?
בוגילי. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
לא יודעת.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
אין לי ממש.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?
תלוי איך הכפתור היה נראה.. אם הוא היה אדום עם אור בתוכו כמו שהיה בכנס עולמות כשחיקינו למחזמר אז הייתי עוצרת בעדי
כי ללחוץ על כפתור אדום זה לא טוב
96. למה מגלחים כבשים?
כי הם צריכות להיות אווריריות לקראת הקיץ
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
לא ממש.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.
א(* N!ש* N!שלNת! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?
כי הוא היה עייף?
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכ

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif

נשארו בדיוק עוד שתי שורות וזה נחתך
ההמשך
: 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?
כי היה לי חשק מוזר ביותר לענות פתאום על שאלון
ואני מתחרטת על זה למען האמת כי זה באמת היה ארוך מדי.. :| אבל היה ממש כיף לענות על השאלות האלה

את אוהבת תחתונים עם לבבות ?

*רץ לקנות עכשיו* ועוד לא יצא לי להטריד אותך מינית בטלפון *מחייג ---מספר חסוי----*

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

|מכבה את הפלאפון| |מוציאה את החוט של כל המליון טלפונים שיש לנו בבית
|

kittycatbone

New member
אגב בשאלה

99 אפשר לראות שאני עייפה בעצמי
(כי התשובה לא הגיונית אפילו באי הגיון שאפשר לעשות לא הגיוני
) ושאלה 5 על הפוני, שוב.. עייפהXD הייתי בטוחה שהיה כתוב שהכוונה *לא* לפוני בשיער ו*לא* לפוני החיה.. ודבר אחרון, עצם זה שאני מנסה להסביר למה *חלק* מהתשובות שלי כאלה, מראה עד כמה עייפה אני ומוזרה

למעלה