ממ.
74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה, כי אין לבקבוק שיניים. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנ"ג/ספרות/היסטוריה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגיע לכלא. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. 78. על מה תקבל פרס נובל? על הצלת העולם. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? נהה, לא כיף. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר עם המחשב.
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מממ... כלום? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? :X 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? רזון, כינוי שכזה. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'וס. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי אם הוא היה מתחלק ב-2, הוא לא היה ראשוני, ומספרים ראשוניים מגניבים, והמספר 3 מגניב, אז בכלל המעבר נובע מכך ש-3 ראשוני ואז הוא לא יכול להתחלק ב-2. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? לכו תדעו איפה הם היו לפני זה. :| הגלגלים, that is.
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אבוקדו
או כבד
או חצילים
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי רץ בשיעורי ספורט?
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? משימת אמת או חובה, אני מניח. או אם היה בא לי להיות קינקי ביותר.
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? I Love Yooooo
92. מה חי בעליית הגג? רוּל. ובמרתף נקסוס.
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מי רוצה לנהל פורום בתפוז
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? תואמות?! תו-א-מות?!לא הולך עם גרביים תואמים, אפפעם. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לפצות על משהו אחר?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? I don't dance. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. +
|!!!!11111 X7+תX Pת 3+7Nה 792ק ה7nX|ן 5W ה7iNד+P ?!?!?!?!??!?????!!!!!!????!!!!?!?!??!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לטפס על עצים. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני הרבה יותר פסיכי והרבה יותר משועמם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק.
74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה, כי אין לבקבוק שיניים. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנ"ג/ספרות/היסטוריה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגיע לכלא. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. 78. על מה תקבל פרס נובל? על הצלת העולם. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? נהה, לא כיף. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי