קבלו שאלון

Loves Bitch

New member
קבלו שאלון ../images/Emo3.gif

ארוך. קשה. יגרום לכם לחשוב הרבה [אלא אם כן אתם ליאט והתשובות שלכם תמיד מתחכמות.] ובקיצור - שיעשוע בשבילי לשעות הקטנות של הלילה. . מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בקת הסטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

c o n n o r

New member
נתחיל...כי ממש אין לי מה לעשות

יתחיל לברוח מהממשלה ו.. לא אוהב שוקלוד 12 שיש לי כזה אז שחור מווווו השריקה של ביל מה שעושה לי אושר שרוכים אף כוח שבעולם כל יום...זה אימון קבוע חצי ערפד (קונור) כן כן אני מוזר...זה לפחות מה שהייתי רוצה פלסטיק לבן סיימתי ללמוד לא... ירוקקקק (במבטא ספרדי-פקצי) ארוחת ערב... האו האו האו לא רוצה לחשוב על זה ספייק(איך לאאאא) כל יום צבע שונהה לפי תאוצת הכבידה של 9.8 מטר לשניהה בריבוע הוא יצא עם שברים רבים הכדור יהיה קטן מידי באמת למה? סיימתי ללמוד לא מסוק אוקיי די נמאס לי אני ימשיך בפעם אחרת

Loves Bitch

New member
א-בוי.

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? סרט דבילי שיגרום לאמא שלי לבכות ולילדים קטנים לפחד מלפתוח ארונות. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "ואממ." זו מילה אחת! 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? קינדר. ועוד משהו מדרום אפריקה ממש ממש שווה
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? נראה לי 14 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? משהו ענתיקה כזה. כמו הפלאפון שלי
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? Owww 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים O_O 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? פגישה עם ג'יימס
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. יצא לי להרביץ לכמה אבל. 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני מסוגלת להתחבר לרגשות של אחרים? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן
14. יש לך כרטיס תלמיד? כע :S 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום? o_O 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? לא! מייייייייצי מיצי מיצי מיאווווו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? Oooh, puppy! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בטח איזו בלונדה מטומטמת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחורה /m\ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מקבל שיעור בפיזיקה - כוח הגראביטציה ומעיכה חזקה באדמה. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי יש אגדה ישנה על פיל ששיחק כדורעף וזה נתקע לו בחדק והוא מת
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי שיאו - אין כזאת מחלה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? ~הולכת לספור~ 3 בקלמר אחד, 3 בקלמר אחר. ואחד שלא עובד. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? אף פעם. מתערבים שמישהו מתחרט על זה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן, ספר וכמה חברים. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אממ. בית בנתניה. ומכונית עם נהג. אני מתגעגעת לחברים שלי
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אי בודד כי נשמע פשוט מדהים שם. או סאנידייל. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? וואלה נדפקת
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דימיוני? 0o 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לוידעת. את הגוף. כי אני לא אוהבת אותו? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מיאו
34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר השישי...התחלתי בכל אופן. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? באפיוורס נחשב?
36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא, זה כזה פאסה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פרצוף קשוח
38. האם אתה אלוהים? לא, אבל אני מכירה אותה
39. האם יש לך פיצול אישיות? כע. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי משעמם לו והוא טס להוואי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ללא סוכר
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לצערנו - לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אבוי. כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? שיט, ידעתי שפיספסתי משהו ב"to do list" שלי. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אני לרוב. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כרגע - שחורים. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מיאו? O_O וואי שאלון מדכא 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה, אני לא רעבה. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5
אבל אני ישנה עם 2
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? try and stop me

Loves Bitch

New member
המשך ><

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מכונית
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית, עורכת דין, זמרת... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? היד של אח שלי X: 54. על מה אתה חושב כרגע? על הכאפה שקיבלתי מאח שלי? O_O 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להכאיב קשות
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? נראה לי שאדם
ידיד שלי נו 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומר לו מיאו? o_O 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מתכון להקאה. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? ש|הדגשאתה נסיכה אמיתית?
60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ג'יימס!!!!!!!!!!111 |מזילריר| 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מפחיד. ואסוף בקוקו. 62. מה עושה לך את זה? מילים. ברצינות נו. 63. מה זה היפי? ההיפופוטם שלי
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לבאפי
ואוונסנס
65. מה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה בזה. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ראה תשובה קודמת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני חושבת שהפלאפון שלי
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? חחח שוש... 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח. כל יום. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה. ואורז שאמא מכינה
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הבנאדם זקן ואין לו שיער. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא. 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג כי רק אותו אי אפשר להחשיב למשהו מיני
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך >< 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אהרוג מישהו. או אאנוס מישהו. יותר שווה
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתם רומזים למשהו?
78. על מה תקבל פרס נובל? כתיבה. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, יש לי אלרגיה לזה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה כמובן. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זכור לי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אמא קלטה שהשתכרתי :X 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שוססססס 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? כאוס שליטה
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? למה לשאול שאלה טיפשית שאין לי כוח לחשוב עליה באמצע הלילה? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם לא מבושלים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס >< 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? תמיד שאלתי את זה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חחח חצי שקל
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? ממצב כוסית? 92. מה חי בעליית הגג? טרולים. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? סטודיו למשחק
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין! 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ? 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיו סוודרים מגעילים שילדים ישנאו עד יום מותם אך בכל זאת ילבישו בו את הילדים שלהם. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש, בא לי לישון. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. חחחח אני לא עד כדי כך משועממת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? רצה לשחק 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? השעות הקטנות של הלילה והשיעמום הטוטאלי! מה זהו?

תורי.. אימאלה!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל גלידה. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ועם זאת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדי. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי ממש פוני.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? גררר אררג 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? תלוי למי - לכולם זה שיר הפתיחה של הסימפסון, למי שרואה באפי - שיר הפתיחה של באפי, ויש עוד... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? "אמא, תפסיקי לקנות אותם כבר, אני לא אלך איתם!" 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים זה מאאגניב. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? את. 11. האם יצא לך לשבור קיר? אה.. לא. 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). הממ... אני אידיוט ברמות מפחידות.
ואני כותב ממש מהר במחשב! תשאלו את עפרה! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן, אפילו שזה עושה חור באוזון. 14. יש לך כרטיס תלמיד? חח כע 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? אני שגריר
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? חחחחח..... ערוץ הילדים אמקום אאמיתי. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? ריילי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? Meow 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אם הייתי כותב ספר? חח... אממ.. אני עכשיו כותב אחד שהדמות הראשית השתגעה בגלל שרצחו לה את החברה (הדמות הראשית היא בן)... ויש לה פיצול אישיות מאוד נחמד.. |מאוהבבאנשיםעםפיצולאישיותוסוגדלהם| 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחורה - ספתא הכינה לי. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כאב ראש? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר לך שלו? אה? מי? מי? ככה את קובעת עובדות סתם? ומה אם הם ממש ממש ממש רוצים? אז ככה לשפוט אותם??? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? תראי תשובה לשאלה הקודמת. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא, אבל אמא שלי פעם רצתה לשלוח אותי לפסיכולוג... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אותך! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית עם מעברים סודיים ופסנתר כנף. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באיזשהו יער נידח בצפון אנגליה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "רגע, אתה לא זה שהיה פה אתמול עם גירים באוזניים?" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? סרפנסורטיה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ... שאני אהיה פחות ביישן! כדי שאני אהיה פחות בישן! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? Exhales softly 34. מה היה הספר האחרון שקראת? שסיימתי לקרוא? הארי פוטר 6. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא, אבל אני מחפש שליחים של כת השפן באזור מגוריי. 36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את הפרצוף שספייק מצייר את אנג'ל בצ'וסן!! 38. האם אתה אלוהים? לא, אבל השכן שלי אלוהים. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא. מה? שקט כבר אתה. לא, אין לנו פיצול אישיות. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא עשוי מפירות מיוחדים שמפיצים ריחות רעננים באמצע יום גשום. (מה?) 41. מה המסטיק האהוב עלייך? פטל ולימון. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. אבל הבטיחו לי שכן.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא.. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק כהה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? Bunnies. Flooppy, Hoppy, Bunnies. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2

ממשיך... ../images/Emo6.gif

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ממש לא, כי אני צריך לסוע עוד כמה דקות... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? עפרה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר (לכו תבינו) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנתר 54. על מה אתה חושב כרגע? עלייך. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לצחוק. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? את. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי יורק עליו! מואעאעאעאעאע 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פיצה. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני ארקוד הולה. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסטי אחר? אני לא ממש מכיר נודיסטים.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שיער כשקמים בבוקר. 62. מה עושה לך את זה? את. 63. מה זה היפי? אני וכל חבריי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני סוגד.. לך.. כי.. ככה.
65. מה היית בגלגול הקודם? נחש 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בגלגול הבא אני אהיה פסנתר. למה? כי זה מאגניב. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לפעמים יסמין באה אליי, ואז זה היא..
.. הכי מוזר? אקורדיון. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא. אני יוצר טוב לב. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בשר. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אוי! בקורס מדמים הייתי חולה! לפני כמה שבועות! 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי פאה זה סקסי. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן, וכן. 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, כי הוא הדבר היחיד שלא ממכר. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס ילדים קטנים! מואעאעאעאע 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אממ.. צמה? 78. על מה תקבל פרס נובל? על הפצת באפי ברחבי העולם. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? no.. I mean to.. but then i get really busy... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו (אז אני פדופיל, אז מה?) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הפסנתר! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אממ.. זה ארוך, עזבו.
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שחברה שלי התעצבנה עליי בלי שום סיבה טובה... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "עידו, אתה אידיוט" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! מועעאעאעאעאע 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא לא? שיט. *הולך לעשות את כל העבודה במתמטיקה מההתחלה.. כן בטח* 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? למה לא באמת? כדאי, כדאי! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? תולעים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה אוהב לראות אותנו מזיעים? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? את...
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "תפסיק לזוז, תעמוד במקום רגע!" 92. מה חי בעליית הגג? אני.. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? "זמן לשון" 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה.. אמא מסדרת אותו.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור? 96. למה מגלחים כבשים? כי צמר יוצא מהאופנה כל קיץ. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? כן! בטח! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא רוצה, למהמה תעשי לה? אה? מה? מה? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי אבא שלו היה שם. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? אממ.. כי אני מחכה שיגיע הזמן לסוע למפגשפורום ואני לא רוצה למות משעמום...
תודה רבה, היה מאוד כיף!

longview

New member
אני אנסה עד שימאס לי...

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יעבור בדיקת דרכונים 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לכן(זאת מילת קישור??) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אני לא מפלה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אין הגבלה 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).אין לי... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בפום בפום 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? שיר הפתיחה של באפי 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תלוי על מי... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים =) 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שמש וציפורים מצייצות(אבל לא מצפצפות, מצייצות!) 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן, בעזרת העיניים שלי 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). שבירת קירות בעזרת העיניים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?ניר חום. בשביל הנוסטלגיה.. 14. יש לך כרטיס תלמיד?נופ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?ראה שאלה קודמת 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק.סתם ככה. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו?מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ההיפופוטם! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אני זאת שנוהגת בעיניים עצומות 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אחותי הקטנה 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). כתום עם נקודות סגולות 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אווץ' 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? בדיוק בגלל שאלות גזעניות כאלה! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אני מעדיפה לא לענות, זאת נקודה רגישה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי אפילו קלמר... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מבטיחה לכם שהרבה אנשים חשבו על זה... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שוקולד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?מחמם אוזניים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בלונדון.כי ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? קחי אקמול ויעבור 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? טנג'רין 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הכפות רגלים שלי. כי הן מגעילות 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?טרילילי וטרללה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? יומנה של בריג'ט ג'ונס 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת סגידה לברווזים 36. האם אתה חבר בקת הסטן? חס וחלילה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?גרפילד 38. האם אתה אלוהים? שניה תנו לי לבדוק...לא. 39. האם יש לך פיצול אישיות? בוודאי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי אקזוטי זה באופנה עכשיו 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אני לא אוהבת מסטיקים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן,חברות שלי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא! החיות המרושעות האלה לא הגיעו אלי!!! 45. מה מעיר אותך בבוקר? שום דבר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? באו באו באו יופי הו יופי הי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 200, אבל אני ישנה בלי כרית 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?לא, אין לי זמן...

longview

New member
המשך...

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? תרנוגלת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הרגל של אחותי באמצע הלילה 54. על מה אתה חושב כרגע? על פילים מעופפים 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? kill... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת, אבל הוא לא יכול לתת עדות עכשיו... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?משדכת לו כלבה ורודה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?לא רוצה לדעת 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אלבש(אחבוש?) כתר 60. אם מקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את מיה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?מאוד...שעיר 62. מה עושה לך את זה? ספייק 63. מה זה היפי? המגניבים האלה בhair 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?אמרתי כבר! לברווזים 65. מה היית בגלגול הקודם? חציל סגול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? קלמנטינה כתומה.ככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן אבל זה סוד 69. האם אתה בעד אונס דובים? למה לא? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר עם סוכר 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי יש לו סרטן 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?אם כן אז הוא היה ממש טוב... 74. מי מהבאים וצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?דובון אכפת לי, הוא היחיד עם פרווה. חוץ מהשפן פלייבוי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על כולם 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד תחתונים עם פרווה ונצנצים 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אנסה לגדל גם שפם שיתאים 78. על מה תקבל פרס נובל? על העגבניה הכי גדולה בעולם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא ממש... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ברור שדיפסי! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? נתקע לי ינשוף בתוך האוזן 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אני שונאת אותך!!! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?פו הדב 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? תשאלו אותו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הפרווה נתקעת בשיניים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? לחם... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי כל המורים לספורט הם סדיסטים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שוקולד 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שלום 92. מה חי בעליית הגג? בוגרט 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?היפים והאמיצים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?מתאפקת 96. למה מגלחים כבשים? כדי להתעלל בהם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה, אני קצת עייפה כרגע 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא בא לי 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? זה כמו למה התרנוגלת חצתה את הכביש? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? שאלה טובה... אבל היה נחמד

Loves Bitch

New member
זונע אתה במפגש פורום ;[

עכשיו תזחל על הרצפה ותיילל
ואגב - 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לפעמים יסמין באה אליי, ואז זה היא.. .. הכי מוזר? אקורדיון.

יסמין יותר מוזרה מאקורדיון לא? :X

לא התכוונתי לפגוע בך קושקושית שלי, את יודעת שאני אוהב אותך.

kittycatbone

New member
רגע,

אז אתה מאוהב בגולום???
(כתבת שאתה מאוהב שיש להם פיצול אישיות..
)

כפרעלייך.. קושקושית...

אבל את יודעת שרק את מושכת אותי... ולמאיה - אני אוהב אותך הכי בעולם.. |מאוהבבשתיכןיותרמדי|

אוקיי... שלי!

1.מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יטלפן הביתה. 2.מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אני אוהבת את כולן באופן שווה... 3.איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אהבתי את השוקולד שממולא רום או משהו שלא מייצרים יותר.. 4.כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? משהו כמו 15.. 5.באיזה צבע הפוני שלך? אממ, No ponny.. 6.אם היית זבוב, איזה קול היית עושה? אממ, בזז? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? שיר הפתיחה של באפי! 8.מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? איזה קיטצ'.. 9.נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ' רץ'? לא אכפת לי, רק ששעור הספורט הזה ייגמר כבר!!!!!! 10.מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? תחפושת. 11.האם יצא לך לשבור קיר? הפתרון האולטימטיבי לכל הלחצים. 12.מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני תמיד חושבת מה שלילך(longview) חושבת. 13.שקיות נייר חום או פלסטיק לבן? פלסטיק לבן... 14.יש לך כרטיס תלמיד? אז לא מספיק סבל של 12 שנים, אתם רוצים שאני אכריז על זה בפני כולם?! 15.יש לך כרטיס חבר מועדון? אממ, כן, של רב-חן. 16.אדום או ירוק? אדום. בלי המבטא, אבל. 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי. 18.מיייצי מיצי מיצי מיצי? kity cat bone, kity kity cat bone... 19.מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? Oooh, poor puppy.. 20.אם היית כותב ספר מי היית בוחר בתור הדמות הראשית שלך? מישהו מתוסבך יותר ממני... :) 21.באיזה צבע הגלימה שלך? אדום, בלי המבטא. 22.מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נמחץ? 23.למה פילים לא משחקים כדור עף? כי זה ספורט משעמם, דא? 24.למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אממ, שנייה(בודקת במחברת מדעים שלי), סורי לא הייתי בשעור הזה. 25.כמה מרקרים יש לך בקלמר? ככל הנראה, 3, אבל אני אהיה מופתעת אם שניים מהם עובדים. 26.האם הפנו אותך אי פעם ליועצת\פסיכולוג\פסיכיאטר? לא, אני משוגעת, וטוב לי ככה! 27.מה היית לוקח איתך לאי בודד? חברים, ספרים, ואוכל!!! 28.אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מחשב נייד. 29.איפה היית רוצה לחיות, ולמה? או ביוון-כי האנשים נחמדים, או בלונדון, כי זו עיר נורא יפה! 30.אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה אתם רוצים ממני, תשאלו את הרופא! 31.אם היית חי בעולם דמיוני, איך הוא היה נקרא? never never land 32.מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אף אחד לא סיפר לכם שאני מושלמת? 33.איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרר אררגג... 34.מה היה הספר האחרון שקראת? הנסיכה הקסומה. בפעם ה-3789592... 35.האם אתה חבר בכת, ואם כן, איזו? הפורום נחשב? 36.האם אתה חבר בכת השטן? No, sir. No way. 37.מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי? 38.האם אתה אלוהים? ב-never never land אני אלוהים.. 39.האם יש לך פיצול אישיות? תעזרו לי! תעזרו לי! 40.למה תה הוא משקה אקזוטי? כי מישהו החליט ככה? 41.מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוהבת מסטיק. 42.האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא, אל תדאגו. הכל שקט ב-never never land. 43.האם הוטרדת ע"י פדופיל? היה אחד בטיול השנתי שלנו, אבל אני לא באתי!! 44.האם ננשכת ע"י עז? לא, הן רק אוהבות לאכול נייר. 45.מה מעיר אותך בבוקר? כלום. תזרקו פצצה ואני לא אשמע. אני ישנה בבוקר! 46.באיזה צבע הסקיי שלך? לבנים עם נקודות צבעוניות. 47.מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? I'm so bored. 48.אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, אני רוצה להגדיל בשקל שמונים ותשע, זה אפשרי? 49.כמה כריות יש לך על המיטה? 3, ורק על אחת מהן אני ישנה. 50. האם אתה חושבת שתצליח לענות על כל 100 השאלות?Bring it on.

המשך!

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נמלה. 52.כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מומין! 53.מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? שפיות. סתם, צוחקת... 54.על מה אתה חושב כרגע? למה אני אתחפש בפורים. 55.מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? למשוך לה בשער ולהרוס לה את התסרוקת. 56.מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אף אחד. 57.מה היית עושה אם חתול שחור היה חוצה מולך את הכביש? מקווה שהוא לא יידרס... 58.מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר, ודג מלוח? כאב בטן? 59.איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשים כתר. 60.אם במקרה תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בואו נקווה שתייר שלובש את כל הבגד ים, ולא חצי. 61.איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? הוא נראה אותו דבר כל היום. 62.מה עושה לך את זה? באפי וספייק. 63.מה זה היפי? לא יודעת, אבל המילה מגניבה... :) 64.האם אתה סוגד למישהו\משהו? אם כן,למה? לנמרים כי ככה. 65.מה היית בגלגול הקודם? פירור לחם. 66.מה תהיה בגלגול הבא, למה? חיפושית על עלה. למה? תשאלו את ההוא למעלה, לא אותי. אתם חושבים שאני בחרתי להיות חיפושית?! 67.מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני! 68.האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?למה? כן... לרשע אין סיבה! 69.האם אתה בעד אונס דובים? לא!! 70.מה המאכל הכי אהוב עלייך? אוכל סיני מקניון הראל! 71.מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה? ובמה? כל החיים שלי אני חולה. בחתלתלת. 72.למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא באמת פאנקיסט עם שיער אדום קוצני, וזה לא טוב למוניטין של סנטה. 73.האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? ואתם לא מתכוונים להסביר לי מה זה סטוקר, נכון? 74.מי מהבאים יוצא דופן:השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון אכפת לי, מזלג? למה? דובון אכפת לי. כי.. לא יודעת! 75.אם היית יכול לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על ספורט!!!!!!! 76.אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? שש, זה סודי! 77.מה תעשה אם יצמח לך זקן? אבדוק איך זה מתאים עם חלק מהבגדים שלי. 78.על מה תקבל פרס נובל? על הספר המדהים שכתבתי- 'אני והזקן שלי'. 79.האם אתה מבצע פוטוסינטזה בזמנך החופשי? לא אני ישנה בזמני החופשי! 80.מי מהטלטביז הכי סקסי? פו, אלא מי? 81.איזה אזור\חדר\פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הקומה למעלה. יש שם את החדר שלי ואת המחשב. 82.מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הבוחן הזה. 83.מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כל הדיבורים על חזרה ללימודים. 84.מהו המשפט\ביטוי\מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמרתי לך. 85.מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הפורום הזה. 86.למה 3 לא מתחלק ב-2? תשאלו אותו. 87.למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם שפנים דרוסים? 88.מה לא היית שם בסנדוויץ'? סלאמי וחמאת בוטנים. 89. למה תריך לרוץ בשיעור ספורט? אין לי מושג, אבל אני שונאת את זה!!!! 90.מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם שמו לי בסנדוויץ' חמאת בוטנים וג'לי. 91.מה לדעתך יכול להגיד בנאדם מסומם לעץ? אתה ממש גבוה, אחי. 92.מה חי בעליית הגג? משהו אפל! 93.איזו תכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אפקט הפחד. לראות אותם עושים דברים דוחים ולא לעשות אותם בעצמך. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? השאלה הנכונה תהיה כמה גרביים תואמות יש לי, כי על זה יהיה יותר קל לענות. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על הכפתור. 96.למה מגלחים כבשים? כי זה הדבר הכי מהנה שיש להם בחיים. 97.בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לרקוד וואנגו. 98. נסחו משפט אחד בשפה הפקצית. "מה זה פה, פריק-לנד"? 99.למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא משועמם? 100.מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו 2 פסיכיות משועממות באמצע השיעור? אל תעליבו את חברות שלי!

Elsewhere

New member
בלוּפּ!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל גלידה. של בן&ג'ריז, כמובן. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לעומת זאת, אולם.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? ממ, פעם זה היה לבן. היום... לאדע. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי הוא 15. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). בצבע העור שלי
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? ביזז ביזז ביזז [ניסים
] 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לא קל/בחזרה לעתיד/אלה. לפי קבוצות וזה. לא קל למספרים לא משוייכים, בחזרה לעתיד לאנשים מהנט ואלה לחברים. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? ממ, מצויין? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף. והרבה ממנו. 11. האם יצא לך לשבור קיר? עוד לא. 12. מהם הכוחות העלטבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). עדיין לא עליתי עליהם, אבל הם קיימים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. אבל זה ניילון, לא? ;[ 14. יש לך כרטיס תלמיד? אני חושב שכן... איפשהו.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חבר שגרירות
שניים
שאחד כוּבס, אז ישלחו לי חדש
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק. נראה לי. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? פופי.
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ווף
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? $%&^%^@#@$&^%$%#@^%$@^!!!!!!!!!!!!!111111111 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לאדע :| 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד 100-מ' עם נצוצים בצבע ז-הב. שיוXו היא מזה יXפה!!!!!11 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הרבה הרבה דם. ^^ 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי האף שלהם ארוך מדי.
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אזהו, שהם כן! רוב האנשים חושבים שלא, אבל הם כן! טעות נפוצה.
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? כמה שיותר, זה שימושי בשיעורי בית במתמטיקה. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הלכתי מיוזמתי ליועצת, כי רציתי לצאת משיעור ספורט.
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דרך לצאת ממנו.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? היו. אבל, אמ, כל המרצ'נדייז האפשריים.
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אוסטרליה!
כי... כיי... כי אוסטרליה!
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ילד, יש לך גולה באף. |: 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אוטופיה
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? Too personal, luv. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרגור. פרר, פרררר.
34. מה היה הספר האחרון שקראת? ה"פ השישי, כמובן. אבל התחלתי את הכל מההתחלה, ואני כבר בשני. אם זה נחשב.
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? במים ובאש- פורום 666. 36. האם אתה חבר בקת הסטן? -----------^ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חיבוקיצ'וּ 38. האם אתה אלוהים? אכן. תשאלו את נטעק. 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי שוקו מגניב מדי בשביל זה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הו, לאדע. ;[ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? עוד לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? מממ, משהו כזה. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן! ואז שתיתי חלב עיזים, והפכתי לעז!!! ;; 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון הביולוגי. או השמש. או אבא.
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? קרם שכזה. עם מנורה באמצע.
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? BtVS - it never ends. [47!!!!11111] 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 2.90 שליטה
49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח. משועמם שכמוני עוד לא פגשתם.
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? ובכן, קיפצתי מעל ציפור מתה. נחשב? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? קוסם o_O 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? זבוב >: 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שהשיר שאני שומע הוא שיר טוב. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? KILL KILL KILL! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לפני שנה וחצי |: בעזריאלי |: 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורק עליו. או בועט בו. או סתם עושה בוּ ומבריח אותו.
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שייק. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אראה להם כמה אנשים נהנים לשרת אותי.
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? My companion.
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? קצוץ שכזה?
62. מה עושה לך את זה? עיניים, שיער. 63. מה זה היפי? מה שהיה ברוקע"צ והיה עד מאוד. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? הייתי אומר ג'וס, אבל הוא אלוהים, ככה שסגידה is a given. אבל אני מניח שהג"ש, ואליאס, ולוסט, והישרדות, וטלויזיה בכלל. ולעצמי. אני נסגד בהחלט. 65. מה היית בגלגול הקודם? חיפושית אך לא חופשית. אומשו.
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גלגול הבא? אני אלוהים, אני לא אמות. סתומים. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מנורת פרה שכזו. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אני לא רשע, אני מרושע. יש הבדל. 69. האם אתה בעד אונס דובים?
. חתולים, לעומת זאת....
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? הכל, באמאשלי ;[ 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מתישהו השנה, והייתי.. חולה, מה אני יודע. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שאפחד לא ידע שיש לו קרחת.
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא. על השאלה הראשונה.

למעלה