קבלו קטע2

קבלו קטע2

היום כידוע היה את הבגרות באנגלית. למרות שאני ביא עשיתי כבר השנה את הבגרות. היינו בכתה אחת עם חלק מיב. עכשיו אחד מאצלהם הבוחן חשב שהוא ראה אותו מדבר אז הוא בא אליו והתחיל לדבר איתו שיפסיק. אז חשבתי שהוא אומר "התפוח רקוב מלא תולעים..." אבל לא הייתי בטוח אז המשכתי את המבחן. אחרי זה היה אותו דבר ועוד כמעט הייתי בטוח ששמעתי אותו אומר את זה, אבל לא אמרתי שום דבר, הזמן הלך להיגמר והבוחן לקח לו את המבחן כי הוא התעצבן עליו, והפעם שמעתי שהוא אצר "התפוח רקוב מלא תולעים..." אז אני ככה חצי בשקט ניגש להגיש ואומר - "מכונת הלהיטים שולפת את הדבר הבא..." ואז הוא -"אתה גם שומע ברי?" הבוחן מבקש מאתנו לצאת, ואז הוא "לשכונה הזאת קראו" אני "על שם יושב ראש הכנסת" אני "מרוקאי פולני..." בשלב הזה הבוחן כבר ממש מעוצבן כי הוא לא מבין מה הולך סביבו, הוא חושב שזה איזה קוד סודי של העתקה והוא "תצאו מפה, אני לא מסכים" אז אני אמרתי "נתערבבו בחולות. הרבה מלפפון חמוץ" הוא "הרבה לחם..." ואז הבוחן ממש התעצבן והוציא אותנו כדי שלא נשתמש בקוד הסודי שלנו...

פחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שיהיו לך חיים מקסימים! אמממ מה נסגר עם הבחינה בסוף? אה... תביא את הבחור הזה לפורום

למעלה