האמת לא ממש
מ מיכל31 New member 30/7/02 #28 לא בבקשה אל תתחיל שוב... עם הקובה והבמיה, אתמול אתה וקרן הברחתם את כולם מכאן....
S sahr12 New member 30/7/02 #12 אתה רבע בלונדיני או מה??????? חחחחחחחחחח.....אהלן המנהל....אחלה אופנוע ים יש לך.....תביא אותו לקומזיץ.....זה קרוב לים.......חחחח
אתה רבע בלונדיני או מה??????? חחחחחחחחחח.....אהלן המנהל....אחלה אופנוע ים יש לך.....תביא אותו לקומזיץ.....זה קרוב לים.......חחחח
Y yafit75 New member 30/7/02 #31 תעזוב אותי עם העמבה שלך,,, שיגע את ראבי,,, כל פעם שהוא שומע את המילה עירקית ישר עולה לו העמבה,,,, מה יש לך עם העמבה הזאת... לא כל מי שעירקי אוהב עמבה! א נ י ש ו נ א ת ע מ ב ה !!!!!!!! עכשיו זה יותר ברור... באלוהים קיבלתי עצבים...
תעזוב אותי עם העמבה שלך,,, שיגע את ראבי,,, כל פעם שהוא שומע את המילה עירקית ישר עולה לו העמבה,,,, מה יש לך עם העמבה הזאת... לא כל מי שעירקי אוהב עמבה! א נ י ש ו נ א ת ע מ ב ה !!!!!!!! עכשיו זה יותר ברור... באלוהים קיבלתי עצבים...
W Windbluesea New member 30/7/02 #33 מה אני יכול לעשות.... אמרת לי yafit75 לי ישר עולה עמבה.... וחוץ מזה את ממש יפה שאת הבלונד שלך מקבל גוון מהמם
מה אני יכול לעשות.... אמרת לי yafit75 לי ישר עולה עמבה.... וחוץ מזה את ממש יפה שאת הבלונד שלך מקבל גוון מהמם
Y yafit75 New member 30/7/02 #35 למה, איזה עדה אתה בכלל? שאתה צוחק על העיראקים,,, מותק,,, מנסיון,,, אין כמו הנשים העיראקיות... בבישול,, בבית,, בעבודה,, במיטה...
למה, איזה עדה אתה בכלל? שאתה צוחק על העיראקים,,, מותק,,, מנסיון,,, אין כמו הנשים העיראקיות... בבישול,, בבית,, בעבודה,, במיטה...
Y yafit75 New member 30/7/02 #40 יחי הנשים העיראקיות! יופי סנדי,, עכשיו אני לא לבד... ברוך הבא למועדון של העיראקיות! רוצה קובה?