קבלו סקר...

f r e e h u g

New member
קבלו סקר...

לקחתי מגאווה נשית..אז תשנו את זה לשני המינים... 1 שם: 2 גובה: 3 צבע עיניים: 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? 7 בעד או גד סטוצים? 8 טיפוס של לילה או של בוקר? 9 מועדון או ערב שקט בבית? 10 אלכוהול או שוקו? 11 חצאית או מכנס? 12 פיג'מה או טרניג ישן? 13 צבע הכי אהוב: 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) 15 מה הפנטזיה שלכן? 16 ארוחת בוקר או ערב? 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? 19 ים או בריכה? 20 חופשת סקי או בטן גב? 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? 23 רגוע או אקשן? 24 באלגן או סדר? 25 מיטה זוגית או יחיד? 26 מה החיה האהובה עליכן? 27 מה הטראומה שלכן? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? תמונה למי שבא..

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

שם: מג 2 גובה: פףף 3 צבע עיניים: חום שחור כזה.. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? איזור הצוואר והשפתיים. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? אוהו :] 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?
7 בעד או גד סטוצים? יש תקופות ויש תקופות, העדפה לקשר. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו
11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? בוקסר
13 צבע הכי אהוב: כחול, ירוק, חום, שחור, אדום דהוי..כ'ו 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) נו במת. 15 מה הפנטזיה שלכן? אשמור אותה לעצמי. 16 ארוחת בוקר או ערב? בין לבין חח 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן
18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? טייסת/כדורסלנית/כבאית...וואי אשת אשכולות רציתי להיות.. 19 ים או בריכה? ים, כל כך! 20 חופשת סקי או בטן גב? חופשת סקי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? גם וגם. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בוקסר(?) 23 רגוע או אקשן? אקשן 24 באלגן או סדר? בלאגן, אבל ישלי התקפי סדר חחח 25 מיטה זוגית או יחיד? מיטה וחצי :] 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב, אריה, עקרב, דולפין 27 מה הטראומה שלכן? :/ 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? כן 30 אם כן איך זה התפתח? לאלאלא! 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי.

Atticus Finch

New member
הלוואי שתפתח לך מטרייה בבטן.

1. שם: גיל. 2 גובה: 1.80 בערך 3 צבע עיניים: גוון בהיר של ירוק ככה. מוזר, הלא כן? 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? לא יודע
5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לא יודע. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? שירותים של עזריאלי נחשב? 7 בעד או גד סטוצים? כל עוד אני לא מסטוייץ ולא יודע שאני מסטוייץ אז כן. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב שקט בבית. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו! 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג ישן. 13 צבע הכי אהוב: ירוק. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חלומות צלולים - כי אז יש לי בחירה ואני יכול להפוך את החלום לחלום רטוב. 15 מה הפנטזיה שלכן?בחיי שכרגע אנלא יודע. 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? מריר. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? סופר הירו. 19 ים או בריכה? ים. 20 חופשת סקי או בטן גב? סקי, בקרוב אני מממש את זה.
21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? להיות מחובק כמובן. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בגדים?
23 רגוע או אקשן? רגוע. 24 באלגן או סדר? סדר. 25 מיטה זוגית או יחיד? מיטה זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב. 27 מה הטראומה שלכן? מגהצים
28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לא. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? כן. 30 אם כן איך זה התפתח? אמרתי לה שזה לא יקרה בחיים כי היא לא מארץ, אני לא מהארץ, היא לא באמת אוהבת ולא יכולה לאהוב והיא התגברה. 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי.

../images/Emo187.gifיש לי סיכוי להינצל,אני חושב.

1 שם: נוף.
2 גובה: נקודה רגישה. [עבור הלאה]
3 צבע עיניים: ירוק צהוב כזה.. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? גוף...פנים..[כמו כולם לא?!]
5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? מספיק. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? חחחחחחחחח..
7 בעד או גד סטוצים? תלוי. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי מתי. 10 אלכוהול או שוקו? תלוי.
11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה 13 צבע הכי אהוב: חום, ורוד. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ)? צלולים. 15 מה הפנטזיה שלכן? מזה משנה? :)
16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? נראה לי עורכת דין. 19 ים או בריכה? ים.
20 חופשת סקי או בטן גב? חופשת סקי. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי.
22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? קפוצ'ון.
23 רגוע או אקשן? אקשן!!
24 באלגן או סדר? בלאגן!
25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית.
26 מה החיה האהובה עליכן? אין לי מושג. 27 מה הטראומה שלכן? לא זכור לי משו רציני. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לצערי.
29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? כן. ססעמק.
30 אם כן איך זה התפתח? שברתי לו ת'לב \=
31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? בהיי ביי!

Animal Instict

New member
../images/Emo9.gif

1 שם: מורן. חזן מורן
2 גובה: 1.80 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? לבוש 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? חח בואו לא נתחיל 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? :X 7 בעד או גד סטוצים? בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? מועדון 10 אלכוהול או שוקו? אלכוהול 11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג חדש P: 13 צבע הכי אהוב: לא יודעת 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלולים 15 מה הפנטזיה שלכן? אין לי 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? שחקנית כדורסל :X 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בגדים? 23 רגוע או אקשן? אקשן 24 באלגן או סדר? חצי חצי 25 מיטה זוגית או יחיד? לי יש יחיד.. אבל נפתחת.. P: אבל אני מעדיפה זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? באפי החתולה שלי וטומי הכלב שלי =) 27 מה הטראומה שלכן? אין לי מושג 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? אני מניחה שכן 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? לא התאהבה אבל היו לה רגשות כלפיי 30 אם כן איך זה התפתח? התפתח כמו שהיה צריך להתפתח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? להת' ויומטוב =)

etieti1

New member
אני^^

1 שם:אתי 2 גובה:מטר 61 אני חושבת... 3 צבע עיניים:ירוקות 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?אופטימיות:) 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?אמממ צעקתי בירושלים "אני אוהבת אותך?"
6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?כבר?חח 7 בעד או גד סטוצים?נגד! 8 טיפוס של לילה או של בוקר?גם וגם חח 9 מועדון או ערב שקט בבית?גם וגם חח 10 אלכוהול או שוקו?שוקו!חח 11 חצאית או מכנס?תלוי איפה חח 12 פיג'מה או טרניג ישן?פיג'מה
13 צבע הכי אהוב:כחול
14 חלומות רטובים או צלולים?נשיקה צרפתית עם אנג'לה ג'ולי?XDDDD 15 מה הפנטזיה שלכן?לשבת בחוף בלילה ו..אתם יודעים כבר מה ההמשך
16 ארוחת בוקר או ערב?ערב חח 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?מריר גרררר:) 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?זמרת,שחקנית חח 19 ים או בריכה?ים:) 20 חופשת סקי או בטן גב?חופשת סקי חחח 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?שתחבק אותי
22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?אממ שרשרת של הגאווה?חח 23 רגוע או אקשן?גם וגם חח 24 באלגן או סדר?בלאגן!!!! XD 25 מיטה זוגית או יחיד?מיטה זוגית חח 26 מה החיה האהובה עליכן?אריה חח 27 מה הטראומה שלכן?עדיף שלא תדעו:/ 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא חושבת
29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?לא
31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?להית'

ariel47

New member
=]

1 שם:אריאל 2 גובה:1.53
3 צבע עיניים:חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?אופי =]] 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?בנתיים?...כלום..פשוט לא יצא לי..חח 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?עדיין מוקדם מדי.. 7 בעד או גד סטוצים?נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר?לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית?גם וגם 10 אלכוהול או שוקו?תה 11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן?טרנינג ישן 13 צבע הכי אהוב:שחור וירוק 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ)צלולים 15 מה הפנטזיה שלכן?ממ =] 16 ארוחת בוקר או ערב?ערב 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?שוקולד לבן עם עוגיות ..חח 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?וטרינרית .. 19 ים או בריכה?ים! 20 חופשת סקי או בטן גב?סקי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן?גם וגם ..[עדיף שיחבקו ] 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?צעיפים 23 רגוע או אקשן?רגוע 24 באלגן או סדר?באלגן 25 מיטה זוגית או יחיד?זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן?אלפקה חעחע ...גם כלבים ואוגרים =] 27 מה הטראומה שלכן?נתקעתי במעלית... 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?לא שידוע לי 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?כן 30 אם כן איך זה התפתח?זה לא התפתח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות?ביי

f r e e h u g

New member
now me!!

1 שם: מירי 2 גובה: 1.72 3 צבע עיניים: חום דבש לפעמים 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? אף ושפתיים 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה?חח הכנתי שלט ענק **** תעשי לי ילד! ובאתי למשחק שלה... 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? תא הלבשה בקניון... 7 בעד או גד סטוצים? ממ אם אני לא בקשר אז אולי.. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? אני לא מתפקדת בבוקר... 9 מועדון או ערב שקט בבית? אם אני עם מישהי שאני אוהבת..ערב שקט..אם זה לא בקטע של רומנטיקה, אז מועדון.. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו!!! 11 חצאית או מכנס? למועדונים חצאית מיני..אני אוהבת..בכללי מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרניג 13 צבע הכי אהוב:אדום 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חח היה לי פעם חלום צלול שניהיה רטוב..=] 15 מה הפנטזיה שלכן? אנג'לינה ג'ולי!! ועוד משהו שעדיף שאני אצנזר... 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?: חלב.. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?וואי..מלא דברים, כל חודש זה התחלף..חח אפילו מנחה בערוץ הילדים היה לי ברזומה..חח 19 ים או בריכה? ממ ים..אבל מים של בריכה, יוו באמת צריך דבר כזה..שהוא לא הכינרת כי אין שם חול.. 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שתחבק 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?...קפוצ'ון וג'ינס 23 רגוע או אקשן? יש לי פרצי אנרגיה לפעמים..אז אקשן..אבל שאני רגועה..אז.. 24 באלגן או סדר? סדר..אני שונאת באלגן!!! 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית קינג סיז.. 26 מה החיה האהובה עליכן?...יש הרבה..דולפין סוס כלב וחתול.. 27 מה הטראומה שלכן? איכס..שהייתיבת 4, הרמתי אבל לשים מסביב למדורה בל"ג בעומר ועלה עלי קן של נמלים אדומות.. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן..=\ 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?חח כן.. 30 אם כן איך זה התפתח?לא משהו.. 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? בייביי עם חיבוק.. תמונה למי שבא..

אניאניאניאני =]

1 שם: נועם 2 גובה: 1.70 ומשהו... 3 צבע עיניים: ירוק פיפי =] 4 מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחור? החיוך 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? עשיתי הרבה דברים עקב אהבה 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהו? לא שכבתי עוד... 7 בעד או גד סטוצים? נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? בוקר 9 מועדון או ערב שקט בבית? אממ.. לא ולא.. משהו באמצע נוטה למועדון 10 אלכוהול או שוקו? שוקו =] 11 חצאית או מכנס? מה בנים עונים??? 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג ישן 13 צבע הכי אהוב: לבן 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חלום צלול =] 15 מה הפנטזיה שלכם ? יש לי הרבה.. לא כדי שאני יתחיל לענות =] 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? איכסה שוקולד =] 18 מה רציתה ליהיות שהייתם קטנים? אממ שחקנים 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו =] 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? הג'ינסים 23 רגוע או אקשן? אקשן 24 באלגן או סדר? באלגן 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכם? סוס 27 מה הטראומה שלכם? אמממ... אין לי בינתיים חחח 28 האם שברתם למישהי/ו את הלב? אני מקווה שלא... 29 האם מישהי סטרייטית התאהבה בכן? אמממ אני חושב שכן.. 30 אם כן איך זה התפתח? לא התפתח 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי ביי =]

../images/Emo189.gif

1 שם: טל 2 גובה: 1.60 גמדה גמדה.. 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? עיניים, אף ושיער 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? פיייי לא נתחיל אפילוו 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? אמצע פארק.. 7 בעד או גד סטוצים? בעד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? לפני חודש הייתי עונה מועדון אבל הפכתי לסטלנית אז ערב שקט בבית 10 אלכוהול או שוקו? שוקו 11 חצאית או מכנס? מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג:) 13 צבע הכי אהוב: ורוד 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) אה??.. 15 מה הפנטזיה שלכן? בוא נגיד שהייתי עושה טובה לרותם סלע
16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? מריר! 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? שחקנית 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? סקיי 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? לא אוהבת כפיות 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? ג'ינס 23 רגוע או אקשן? שוב.. הפכתי לסטלנית אז רגוע~~ 24 באלגן או סדר? סדר אבל לא יותר מדי 25 מיטה זוגית או יחיד? מיטה וחצי 26 מה החיה האהובה עליכן? נמר! 27 מה הטראומה שלכן? ממ.. אני שמחה שאין כזו.. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לצערי :/ 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? לא.. 30 אם כן איך זה התפתח? - 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי תמונה למי שבא..

../images/Emo136.gif

1 שם: חן. 2 גובה: 1.56 3 צבע עיניים: חוםכזה. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? הכל. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לא יודעת.. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? לא היה שום מקום מוזר. P: 7 בעד או גד סטוצים? תלוי, נראה לי 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב שקט בבית. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו. 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה. 13 צבע הכי אהוב: סגול. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) D: 15 מה הפנטזיה שלכן? 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? הכל 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? ציירת 19 ים או בריכה? ים. 20 חופשת סקי או בטן גב? חופשת סקי. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? בכפיות
. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? אההה. לאדעת|: 23 רגוע או אקשן? רגוע. 24 באלגן או סדר? סדר. 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב. 27 מה הטראומה שלכן? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? יכול להיות.. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? היה היה P: 30 אם כן איך זה התפתח?
31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? פעם זה פעם זה.

../images/Emo210.gif

1 שם: עידו 2 גובה: 1.70 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחור? לא ישר על ההתחלה, אבל ידיים. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לא משהו מטורף מדי אני חושב... מקווה לפחות. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהו? הוו יש הרבה כאלה
. ממגרש חנייה לחדר הדרכה לקניון בשיפוצים. 7 בעד או נגד סטוצים? מי שזה טוב לו, שיהיה בסטוצים. בשבילי זה לא אותו דבר. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי במצברוח.. ותלוי עם איזה אנשים זה. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו, אין על זה. אבל גם אלכוהול זה טוב:$ 11 חצאית או מכנס? חצאית, שחורה וארוכה ועם קפלים. 12 פיג'מה או טרניג ישן? בוקסר. 13 צבע הכי אהוב: כחול, מסתבר שהוא אחד הצבעים הבודדים שאני רואה כמו שצריך
14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) Oo 15 מה הפנטזיה שלך? לעשות אהבה על פסנתר כנף. 16 ארוחת בוקר או ערב? שתיהן. אוכל! 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן עם עוגיות. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? סופר. 19 ים או בריכה? ים. 20 חופשת סקי או בטן גב? סקי. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שייחבקו. למרות שגם לחבק אני יכול. 25 מיטה זוגית או יחיד? יש לי יחיד, אבל זה באמת מספיק לכל מה שצריך. ומקסימום הולכים לזו של ההורים. 26 מה החיה האהובה עליכן? נחש. 27 מה הטראומה שלכן? --- 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? כן=\ 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? סטרייטית התאהבה בי, כן. 30 אם כן איך זה התפתח? זה לא. 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? שאלה נהדרת - אם אני רוצה לפגוש אותו שוב או להתראות איתו אני אומר להתראות.

ככה זה מה שיש לה, תמיד אותו דבר!

1 שם: נופר 2 גובה: 172 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? חיוך 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? תגדירו מטורף 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? בניינים נראהלי. 7 בעד או גד סטוצים? נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה 9 מועדון או ערב שקט בבית? שניהם, תלוי 10 אלכוהול או שוקו? תלוי 11 חצאית או מכנס? תלוי 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה 13 צבע הכי אהוב: שחור ולבן 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלול 15 מה הפנטזיה שלכן? היידי קלום, רותם 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר הכי טעים 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לא 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? אשת עסקים 19 ים או בריכה? ים 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב מה קרה 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו אותי 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? חזיה 23 רגוע או אקשן? אקשן 24 באלגן או סדר? באלגן 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית 26 מה החיה האהובה עליכן? אנשים מסויימים 27 מה הטראומה שלכן? למה לי 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? מאיפהלי, אני לא שואלת. נראהלי שכן
29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? ספיר! 30 אם כן איך זה התפתח? שכבנו, מה זה איך! 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? בטלפון ביי באינרטנט להתראות תמונה למי שבא. (היידי
! ->)

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

1 שם: אוהד. 2 גובה: 1.77 3 צבע עיניים: חום. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחור? היופי. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? כלום. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? מאחורי התאטרון. 7 בעד או גד סטוצים? כל אחד שיעשה מה בא לו. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו. 11 חצאית או מכנס? קשה קשה, אבל מכנס
12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג ישן. 13 צבע הכי אהוב: ירוק. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חלום רגיל, מזה הבחירה הדפוקה הזאת. 15 מה הפנטזיה שלכן? להיות מאושרת ;[ 16 ארוחת בוקר או ערב? ערב. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? נערת מזג אוויר :p 19 ים או בריכה? בריכה! 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? לא אכפת לי. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? גופייה לבנה. 23 רגוע או אקשן? אקשן. 24 באלגן או סדר? סדר 25 מיטה זוגית או יחיד? זוגית. 26 מה החיה האהובה עליכן? צעיף. 27 מה הטראומה שלכן? רק פה. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? יש מצב. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? לא שידוע לי. 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביייייייייייייי

עונה

1 שם: שיר. 2 גובה: 1.60 3 צבע עיניים: חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? עיניים שלו! 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? כלום^^ 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? אני בתולה!:] 7 בעד או גד סטוצים? נגד. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. 9 מועדון או ערב שקט בבית? ערב שקט. 10 אלכוהול או שוקו? שוקו^^ 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? פיג'מה 13 צבע הכי אהוב: ירוק. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) חח לא יודעת. 15 מה הפנטזיה שלכן? אין. 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? לבן 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? מי חשב על זה? 19 ים או בריכה? איכ שניהם. 20 חופשת סקי או בטן גב? 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? מזה משנה. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? בגדים^^ 23 רגוע או אקשן? רגוע 24 באלגן או סדר? בלאגן. 25 מיטה זוגית או יחיד? יחיד 26 מה החיה האהובה עליכן? כלב 27 מה הטראומה שלכן? חח אין 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? לא!:] 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? אני סטרייטית בעצמי!:] 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי

eliormagick

New member
ואנחנו זוג של יחד, כך אמרת לי תמיד

שם:אליאור 2 גובה:1.79 3 צבע עיניים:חום 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה?יופי אופי טופי 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? עשיתי הרבה דברים מטורפים בשביל החרא הזה 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי?P: 7 בעד או גד סטוצים?נגד 8 טיפוס של לילה או של בוקר?בוקר 9 מועדון או ערב שקט בבית?גם וגם תלוי במצב רוח 10 אלכוהול או שוקו?יו בא לי שוקו 11 חצאית או מכנס?מכנס 12 פיג'מה או טרניג ישן?לא זה ולא זה 13 צבע הכי אהוב:אדום 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) צלול 15 מה הפנטזיה שלכן?לא עולה לי בראש כרגע 16 ארוחת בוקר או ערב?בוקר 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן?לבן
18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות?שוטר
19 ים או בריכה?בריכה 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גבP: 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו): 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון?גינס 23 רגוע או אקשן?גם וגם 24 באלגן או סדר?באלגןןן 25 מיטה זוגית או יחיד?תלוי עם יש עם מי לישון 26 מה החיה האהובה עליכן? 27 מה הטראומה שלכן?רק אחת? 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב?כה 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן?מן הסתם הוא לא כזה סטרייט 30 אם כן איך זה התפתח? 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? ביי

yotem 16

New member
Passion../images/Emo83.gif

1 שם: יותם. 2 גובה: 1.79. 3 צבע עיניים: חום. 4 מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחורה? מראה כללי כזה, וידיים נראה לי. 5 מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה? לאדע. 6 מה המקום הכי מוזר ששכבת עם מישהי? חחחחח עדיף שאני אשתוק. 7 בעד או גד סטוצים? שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אני אישית לא יכול לחשוב כל-כך על לעשות את זה. 8 טיפוס של לילה או של בוקר? לילה בהחלט. 9 מועדון או ערב שקט בבית? תלוי לפי מה שבא. 10 אלכוהול או שוקו? שניהם נחמדים. 11 חצאית או מכנס? מכנס. 12 פיג'מה או טרניג ישן? טרנינג. 13 צבע הכי אהוב: כחול. 14 חלומות רטובים או צלולים?(חלום צלול- חלום בו החולם מודע לכך שהוא חולם ולכן יכול לשלוט בחלום ולהרגיש אותו, אין הכוונה לחלום בהקיץ) רטובים דעא D: 15 מה הפנטזיה שלכן? לאדע. 16 ארוחת בוקר או ערב? בוקר. 17 שוקולד מריר/ חלב/ לבן? חלב. 18 מה רציתן ליהיות שהייתן קטנות? צייר. 19 ים או בריכה? לא מת על אף אחד מהם. 20 חופשת סקי או בטן גב? בטן גב. 21 בכפיות..לחבק או שיחבקו אתכן? שיחבקו. 22 מה הפריט הכי שימושי שיש לך בארון? כל הפריטים שלי כמעט שימושיים P: 23 רגוע או אקשן? גם וגם. 24 באלגן או סדר? סדר, יש לי אובססיה לסדר וניקיון. 25 מיטה זוגית או יחיד? לי יש יחיד. 26 מה החיה האהובה עליכן? סוס. 27 מה הטראומה שלכן? שני דברים טראומתים שאני זוכר בתור ילד- הראשון זה שבגן גיליתי שכל האנשים מתים יום אחד ובכיתי וצרחתי במשך שעות עד שהקאתי את נשמתי. השני זה תאונת דרכים שעברתי בכיתה א' עם תוצאות נוראיות. 28 האם שברתן למישהי/ו את הלב? נראה לי. 29 האם מישהו/י סטרייט התאהב בכן? מישהי סטרייטית בכיתה ו' או משהו P: 30 אם כן איך זה התפתח? - 31 ולסיכום, אתן אומרות ביי או להתראות? להתראות.

למעלה