קבלו - כפי שהבטחתי

תודה לך אמא של יוסי

אני אישית זוכרת את הפטיליות במטבח של אמי בתור ילדה ממש קטנה, היא עברה לכיריים גז די מהר יחסית, סוף שנות הששים, אבל עוד הייתי רואה בבתי חברות. אי מאוד אוהבת ששומרים דברים בעלי ערך סנטימנטלי ונוסטלגי, אבל בעלי ההפך ממני בנושא.

אהלן אבא של נעם

חן חן על כל המחמאות זה נותן לי כוח ומרץ להמשיך ליצור. תמיד אתה יודע לפרגן. אני מבקשת שתלמד אותי להעלות תמונה תודה על העזרה אתה אחלה חבר.

להעלות תמונה זה די פשוט:

וההסבר באותה הזדמנות גם לרוזן, שתמיד מתחבא מאחורי התרוץ הזה. קודם כל, צריך שהתמונה תהיה בקובץ במחשב. את זה אפשר לעשות על ידי סריקה של התמונה בסורק, או אם זו תמונה שלקחת מהאינטרנט, וגודל התמונה צריך להיות קטן מ- 250Kb. ואז, כשכותבים הודעה כמו זו, יש למטה בעמוד חלק שעליו כתוב "צרוף קובץ". כדי לבחור קובץ לוחצים על כפתור ה - Browse, מוצאים את הקובץ על המחשב, עושים פעמיים קליק, ושולחים את ההודעה לתפוז. מאוד פשוט. ככה, כמו התמונה הזו:

גל ים..

New member
מקסים ונפלאאאאא

מקווה לחדש עבורך בתחום הצפרדעים אם תרצי כמובן...מוזמנת לבקר אותי ביום חמישי במפגש ואנסה לראות עד אז אם יש באמתחתי משהו עבורך... גלי

מאמאסאן

New member
גל - ים יקרה

לצערי, למפגש המתוכנן ביום ה', לא אוכל להגיע, אבל אבקר בהזדמנות, יש לי משפחה קרובה בהוד השרון, ואני מזדמנת לשם תכופות, כנראה לא רחוק ממך. (אני מתארחת ברחוב בן גוריון). מבטיחה לעשות זאת, בעיקר, כי הסקרנות גדולה, לפגוש את כולם. ולא פחות מכך, לראות את שכיית החמד שלך. להתראות, מאמאסאן, והרבה הרבה בהצלחה.

doroni10

New member
ירוק לי בעיניים.. ../images/Emo105.gif

איזה יופי!
דורון,

גל ים..

New member
כשתתארחי בבן גוריון תתני לי מייד

צלצול.............ובצ'יק צ'אק נפגש..אשמח לראות אותך מאוד מתיי שנוח לך ובכיף ... גל

WOW המזוודות מפעם

איזה יופי, מעורר זכרונות. אוסף הצפרדעים מאוד יפה לי יש אוסף של חתולים באותו עיקרון.

למעלה