קבלו - כפי שהבטחתי

מאמאסאן

New member
קבלו - כפי שהבטחתי

כדיי לשתף אתכם בכל אלה, חיכיתי לבקור מולדת של בני , פלאי הטכנולוגיה המתקדמת, לא שובים את ליבי, כמו האלטע שמטעס הישנים, זו לא שריטה חברה,זו כבר ממש תעלה. אבל כאן, בחברתכם המענגת, אני מרגישה שפויה בין שפויים, אתם ,"הבלאנס" לחריגה הזו. המשיכו לתמוך, ורגשו אותי בזעקות ההתפעלות, מהקובץ המצורף.

שפויה בין שפויים, באמת...

אולי שרוטה בין שרוטים... בתמונה הראשונה ראיתי מזוודה חומה קטנה, משנות החמישים העליזות. מיד התכופפתי לראות אם היא לא יצאה מתחת לשולחן שלי, אבל לא - שלי עוד כאן. ובצד השני של התמונה מכונת כתיבה בקופסא כחולה. יש לי אחת כזו במשרד, עובדת ומשמשת אותי מידי פעם. אם תצטרכי סרט דיו- תוכלי לקבל, יש לי סטוק קטן. אהבתי את הסגול של ארונית הצפרדעים, הוא מאוד מתאים ויפה. אהבתי כמובן גם את הצפרדעים, אבל זה ברור. לגבי תמונת הפייבוריטית שלך - אני מפנה אותך מיד לגלרית השיאים שלנו שבה אמור כל אחד להעלות תמונה של הפריט הכי הכי שיש לו באוסף. אני בכוונה לא אומר הכי מה, כי את זה כל אחד צריך להחליט לעצמו.

ירוק זה תמיד יופי../images/Emo105.gif

אברהם לדעתי אתה צריך להתפעל מהמפתחות המיוחדים והמזוודות החביבות משנות ה-50. מקסים ממש.

שלום לאבא של נועם

מה נשמע ? רציתי להודות לך על אתמול היה נחמד מאוד החכמתי. (שים לב לניקוד) היום עברתי לי בפורומים וגילתי הרבה נושאים מעניינים רצתי לדעת אם גם אני יכולה להשתתף בגלרית השיאים יש לי תמונות מאוד מיוחדות על עבודות שעשיתי במבחני סוג 5 אבל זה לא שייך לבולים . יש לי למשל תמונה אחת של דלעת במשקל של 60 ק"ג והיא מלאה בפרחי ירקות.

אהלן אמא של יוסי, ברוכה הבאה!

בוודאי שאת יכולה להעלות תמונה לגלרית השיאים, ואני בטוח שכולם יידהמו לראות מה את מסוגלת לעשות עם כמה ירקות, סכין טורנה וכמה דקות זמן. למי ששואל את עצמו על מה אנחנו מדברים - אמא של יוסי היא חברה שלי, וגם יוסי. והיא חדשה לעניין הזה של פורומים, אז הזמנתי אותה לכאן לראות איזה כיף יכול להיות בפורום. היא גם אספנית (של בולי פרפרים, ובכלל כל מה שקשור לפרפרים), אבל לא רק - היא אשה מאוד מוכשרת, ואני אשאיר לה לספר לבד מה היא יודעת לעשות.

מאמאסאן

New member
אמא של יוסי - שמחה לקראתך

קראתי נכון. סכינים , ירקות? נוסיף תבלינים, פרימוס קטן מלמטה, ויש לנו אחלה גיב'ץ, זה כבר עושה לי פרפרים בבטן,. ברוכה הבאה אמא של יוסי, מאמאסאן

מאמאסאן שלום

תודה על קבלת הפנים החמה אם את אוהבת יצירות מהמטבח אני הכתובת אשמח תמיד להציע לך להעביר מתכונים וגם ללמד אותך אייך מכינים כל מיני חיות בעלי כנף פרחים ופרפרים מירקות. הקישוטים האלה מפארים את המזון בארועים מיוחדים מפני שלעבודה דרושה סבלנות. מעניין אייך פגעת בול בפרימוס מפני שאני אוהבת לבשל על פתילה כמו פעם וטעם האוכל לא דומה לשום בישול אחר.

ברוכה הבאה אמא של יוסי

איך את מבשלת על פתיליה, איפה משיגים היום פתיליות?

או, אלונה, את לא מתארת לעצמך

כמה פתיליות יש לאמא של יוסי... ועל אחת מהן יש בכל יום שלישי סיר קוסקוס. לדעתי היא הכי מכולן, אפילו שאני לא אוהב קוסקוס. ולמי שיש בוידם ירושלמי כמו לאמא של יוסי, יש גם פתיליות...

שלום לך אלונה

תודה על קבלת הפנים אם תרצי פעם מידע על פתליות או משהו ששייך למטבח ובשמחה אמסור לך מידע ואפילו תבשיל שתבחרי תוכלי לקבל.

למעלה