כן מה הוא אמר עליו???? הוא נחמד? ידידותי?.......בבקשה שתפי!!!!! אני משתגעת!!!!!! עולם אכזר!!!
L lolly1 New member 12/8/02 #18 כן מה הוא אמר עליו???? הוא נחמד? ידידותי?.......בבקשה שתפי!!!!! אני משתגעת!!!!!! עולם אכזר!!!
C CarolineKinney New member 12/8/02 #23 הוא לא אוהב...... את גייל יותר נכון את בריאן הדמות אבל הוא אמר שגייל הוא אחלה והוא חברותי והכי הכי אצלו זה הצחוקים והפרצופים שהוא עושה על הסט. אני נמססססססססססהההההההההההה..........
הוא לא אוהב...... את גייל יותר נכון את בריאן הדמות אבל הוא אמר שגייל הוא אחלה והוא חברותי והכי הכי אצלו זה הצחוקים והפרצופים שהוא עושה על הסט. אני נמססססססססססהההההההההההה..........
L lolly1 New member 13/8/02 #26 אוקיי! את אומרת לי איפה הוא גר... ותגידי לו ..שמהיום מומלץ לישון עם עין אחת פתוחה!!!!
ח חולה על QAF New member 12/8/02 #25 אוקיי, אני לא יכולה לנשום... הוא...הוא היה בלופט של בראיין? הוא נגע בבראיין? החיים לא הוגנים! גם אני רוצה להיות בלופט של בראיין, ולגעת בבראיין!
אוקיי, אני לא יכולה לנשום... הוא...הוא היה בלופט של בראיין? הוא נגע בבראיין? החיים לא הוגנים! גם אני רוצה להיות בלופט של בראיין, ולגעת בבראיין!
F faith2 New member 12/8/02 #22 ../images/Emo7.gif שמחה בשבילך אבל עצובה..... ידיד שלי עובד לגור בקנדה...הוא עוזב חמישי הזה.....
B BlueyedQT New member 12/8/02 #24 יאהה!! איזה כייף לך!!!!! שיו את חייבת לשים את התמונות פה!! חסר לך שלא!!