קבלו איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

קבלו איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

יכול להיות(רוב הסיכויים שכן!!) שאני יעבור לגור בקנדה!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים?!?!?!?!?!?!?!? אני ב1000000000000000000000000000000000000% רואה אותם!!!!!!!! ואני בטח יגוק בטורונטו שזה ממש קרוב אז כל פעם שמצלמים פרק אני יוכל לנסוע לשם ולהתחיל אם גייל הרולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מבינים איזה כיף לי?!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אני יהיה הילדה הכי הכי הכי מאושרת שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא תהיה יותר מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הבעייה היחידה היא.. שזה כנראה יהיה רק שנה הבאה...:(. אבל אני מוכנה לחכות שנה כדי לראות אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל יום מיצידי בזמן שמצלמים!!! אתם מכניסים את זה לראש שלכם כי אני לא!!!!!!!!!!! אני מתה כבר שתעבור שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי אלוהים אני לא מאמינה............................................ אלוהים..... לראות את גייל הרולד במציאות... חלום שמתגשם.... אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

pompii

New member
פצצות!!!!!!!!!!!!!!

אבל למה את עוברת? ולכמה זמן? הם מצלמים בקנדה את הסדרה??? לא ידעתי, חשבתי בארה"ב... בטוח הסדרה תימשך שנה הבאה היא מצליחה מאוד, אין סיבה שלו, כך שאת תוכלי לפגוש אותם!!!!!!פצצות!!! איזה כיף! תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ותשלחי איזה כמה תמונות של גייל ושלך ביחד

lolly1

New member
אני

ממליצה על מזוודה גדולה מאוד..בשבילי.. רק תודיעי מתי.. הסדרה תשודר עוד הרבה זמן לפי המפיקים העונה הרביעית היא לא האחרונה..! את תראי את גייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פייר!!!!!!!! אני גם רוצה!!!!!!!

אם אני יעבור שזה רוב הסיכויים...

אני יעבור לתמיד וכי יש לי שם מלא מלא משפחה והכול... ושם יותר טוב.. ושווה! כי יש שם איזה אחד... אולי שמעתם עליו... קוראים לו... רגע תנו לי להיזכר... גייל הרולד!!!!!! וכן הם מצלמים שם את הסידרה בקנדה לי טורונטו.. ואני בטוח יגור בטורונטו... אז אני יוכל לנסוע לשם כל יום ברכבת!!... כל יום לראות את גייל הרולד אתן קולטות????? כל יום!!!!!!!! היי אולי אם הוא יארה שאני מעריצה כל כך נלהבת אולי הוא אפילו ידבר איתי פעם!!!!!!!! הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי!!! ואני לא יהיה מגעילה כזאת.... אני אספר פה הכול וישלח את כל כלכלכ התמונות שלי ושלהם... מבטיחה!!! טוב זזתי..

CarolineKinney

New member
זה בסדר אני מכירה......

מישהו שכבר פגש אותם. חבר שלי לשעבר גר כבר שנתיים וחצי בקנדה בונקובר והוא הלך לפגוש אותם מליון פעמים.

רינת4

New member
מה זאת אומרת פגש אותם?

ממש אחד לאחד או במפגשי מעריצים כאלה?מה הוא מספר? את לא מקנאה בו? יש לו תמונות?

CarolineKinney

New member
לא מעריצים....

אחד לאחד וכן אני מתה מקנאה אבא שלו הכלב הוא בן אדם עם הרבה קשרים בעולם הוא עובד בשגרירות בקנדה הכלבון ועושה פרוטקציות לבן שלו הוא הראה לי תמונה שלו ושל פיטר ותמונה שלו ושל גיי כשהוא בא לארץ בפסח האחרון והוא לא רצה להביא לי אותם רציתי לשלם לו עליהן אבל הכלב.... אני שונאת אותו ! ! !

רינת4

New member
מה???

גיל היה פה? תגידי-את מנסה לעבוד עלינו? אז אם יש לו קשרים,שיגיד לו לבוא לארץ ושיעשה מפגש מעריצים. בא לך להכיר לי את חבר שלך לשעבר?

lolly1

New member
אההה בכי!

הוא הוא הוא..הצטלם איתו?? הוא הוא נגע בו?????????? אהההההההה

CarolineKinney

New member
לא גייל......

היה פה חבר שלי לשעבר היה פה בפסח האחרון הוא בא לחגוג עם סבתא שלו והוא הביא את התמונות שציינתי מיקודם ולא רצה למכור לי הכלבון..... בא לי לבעוט בו ואני שונאת אותו אין לך מושג כמה......עדיף שלא תדעי כמה......... אני רואה אותו אני יכולה להתפוצץ מכעס

CarolineKinney

New member
מי שרוצה......

להכיר את הכלבון הקטן הוא לא כל כך קטן הוא בן 25 הוא השילוב המושלם בין דודי בלסר ועידו לב אבל הוא מניאק חבל על הזמן הוא יכול לשגע פילים ! ! ! בקיצור הוא בא כנראה לחגוג פה את ראש השנה אז...... אני לא כל כך ממליצה להכיר אותו הוא לא יוצא עם כל אחת הוא מאד סלקטיבי המניאק הקטן. ולכל מי ששאל....... כן הוא נגע בהם ! בכולם וגם דיבר איתם מלא פעמים אבל הכי זבל מצידו זה לא לשתף אחרים במה שעבר עליו הוא היה פיזית ! ! ! ב"לופט" של בריאן, צילם ולא נתן לי הכלב. אני מציעה שכשהוא מגיע לארץ תצתרפו עלי כדי להכניס לו מכות, כי ב´תחלס מגיע לו. מה לא????

lolly1

New member
o.k

יורדות לי דמעות מהעיניים!!!!!!!!!! הוא היה ב..לופט..איפה שגייל היה?..ערום!!!!!!!!!!!!!! טוב די ! די! יש לי פה חבל!!!!

רינת4

New member
יש לי רק הערה אחת:

שיילך לעזאזל!!!!! הוא באמת נשמע מניאק. מה איכפת לו להראות לך תמונות? אפשר לחשוב. אולי הוא סתם מסםר לך סיפורים,ובכלל אין לו תמונות... חשבת על זה?

CarolineKinney

New member
זאת הבעיה.......

את התמונות הוא הראה לי הכלבון כי אחרי זה נראה לך שההיתי מאמינה לו? כן בטח בחלומות הלילה שלו....... אבל הבעיה היא שהוא לא רצה למכור לי אותן ואני רציתי למות כי גייל היה שם כזה פשוש עם משקפי שמש על הראש וחולצה שחורה מהממת (רציתי למותתתת) והיו לו עוד מלא תמונות ובמקום לעזור לי לא למות מההלם ולמכור לי אותן הוא רק הוציא לי את העיניים והלב המניאק ! ! !

רינת4

New member
את רוצה שאני

אצרררררררחח??? הוא יכול להצטלם איתו שוב. מה הקטע שלו??? אוף איתו! גם אני רוצה! והוא אמר לפחות אם גייל נחמד או לא? ומה קרה שהוא אוהב את הסדרה הזאת כל כך???(לא יודעת למה אני מתפלאה,סדרה נפלאה...)

CarolineKinney

New member
שתביני אותו.....

לא ביקשתי הרבה כי הרי היו לו את התשלילים והוא יכל לפתח לעצמו עוד עותק הוא אמר שהם מה זה נחמדים בעיקר פיטר פייג´ הוא אמר שפיטר מקסים חבל על הזמן....... והוא אמר שעדיף לראות את טדי אפרופו טדי, מאיפה לעזאזל הביאו לו את השם משפחה הזה - שמידט, מה עבר להם בראש?) בסדרה כי במציאות הוא בכלל לא משהו. ובריאן מה שהוא לא יגיד התמונות מדברות בעד עצמן וכאן אני מצותת את ג´סטין: I´ve seen the face of god אלוהההההייייייייםםםםםם אני לא יכולה לחשוב על התמונות זה משגע אותי די בוא נפסיק ......... אני רוצה למות ! ! !

lolly1

New member
טוב

מי מוכן לברר כמה עולה טיסה לניו יורק/טורונטו לא חייב עם שאר הנוסעים.. בשביל גייל אני אשב עם המזוודות!!! אני רצינית!!!!! תבררו!!!!!!

למעלה