קבלה

• פותח הנושא CAN2
  • פורסם בתאריך

CAN2

New member
קבלה

שלום שמעתי שיש כישופים לפי הקבלה שהם מחזירים אהבה השאלה שלי,אני בן שרוצה נגיד לגרום לבן אחר לאהוב אותי אפשר לעשות את ה"כישוף"? ועוד משהו בסופו של דבר מי שעשה את הכישוף משלם על זה בחיים שלו(קללות וכאלה) ומי שעשו עליו מגלה את זה אז הוא שונא את מי שעשה לו את זה לכל החיים זה באמת נכון? אשמח אם תעזרו לי :] תודה

CAN2

New member
הקפצהה

הקפצה הקפצה הקפצה יש למשהו מושג? אתם אולי יכולים להפנות אותי לאתר/פורום? או כל משהו אחר...

מילקי 888

New member
תשובה-

שלום לך- תורת הקבלה לא נוגעת בכישופים, יש קירבה בינה לבין מאגיה אך אלו שני דברים שונים אחד מהשני. בכל אופן בכישוף שעליו אתה מדבר הגורם למישהו לאהוב אותך ולך להיות מקולל, לפי מיטב הבנתי אין הדבר נוגע בקבלה. מה שכן הקבלה כוללת בתוכה קבלה מעשית עליה אתה יכול לעיין ברחבי האינטרנט, בה מצויים לחשים למניהם אולי תמצא דבר שיעזור לך בכך, אך לפני שאתה עושה מעשה לפי דעתי כדאי שתעמיק יותר בלימודי הקבלה. בנוגע לכישופים ומאגיה חברי הפורום הנפלאים בטח יוכלו לעזור לך.. יום מאושר

viko222

New member
איפה אני יכול למצוא

פרטים על זה ברחבי האינטרנט ? אני יודע שהקבלה עוסקת בהחזרת אהבה פעם ראיתי בטלווזיה אישה שאמרה שהיא עוסקת רק בכישופים מהקבלה....

כישופי אהבה וכישופי קבלה

בוא נעשה סדר בדברים קבלה היא תורת הסוד היהודית. היא עולם שלם ומלא וגדוש בדברים ובאפשרויות. בין השאר יש שם המון התעסקות במאגיה, תוך שימוש במילות עוצמה, סמלים מקודשים, ואנרגיות (מלאכים ושדים). באמצעות כישופים המבוססים על הקבלה אפשר לעשות הכל גם לכפות אהבה. אני מתעסקת בכישוף שאמני ובאופן אישי אני לא מכירה מישהו שמתעסק בכשפנות על פי חוכמת הקבלה. בלי קשר אני ממליצה להתרחק מנושא כישופי האהבה. למה? כישופי אהבה - יש שני סוגים מרכזיים של כישופי אהבה: א. כישוף שנועד למשוך אהבה אל החיים שלך. אין שופ בעייה בכישוף מסוג זה. ב. כישוף שנועד להכריח אדם מסויים לאהוב אותך או לחזור ולאהוב אותך. זה כישוף שרק מכשפים מאוד אפלים יסכימו לעשות בשבילך, והמחיר עליו כבד מאוד. למה? ככה. כי זה סוג של אונס רגשי, ומה שאנחנו שולחים חוזר אלינו. אחרי כל זה אני מאחלת לך הצלחה בלמשוך אהבה לחיים שלך, ומציע להימנע מלכפות אהבה על מישהו מסויים.

viko222

New member
אבל תראי

יש המון אנשים שהם בדיכאונות אחרי פרדה/גירושים /כי אין להם בן/בת זוג ואם כישוף יהיה יכול לגרום להם להיות מאושרים ולצאת מדיכאון לדעתי זה מעולה.

neophile

New member
חסימת אנרגיה נשמתית

תבין שיש השלכות למעשים שלנו שהם מעבר לחיים האלה מעשה כזה הוא פגיעה במהות החיים ובכך אתה פוגע בכל החיים שלך אני לא יכנס לדינמיקה של חיי הנשמה , מספיק לומר שמעשים כאלה חוסמים את האנרגיה הנשמתית ובכל פוגמים באיכות החיים שלך.

viko222

New member
אהה אבל

אם הקבלה עוסקת בזה כנראה שלפי היהדות זה מותר כי בסה"כ הם רוצים לחתן את היהודים ושהיהודים יביאו צאצאים יהודים..

כדי לצאת מדיכאון צריך טיפול

לא כישוף. ואחרי שנפתרים מהדיכאון הרבה יותר קל למצוא בן זוג. זוגיות זה לא הפיתרון לכל קשיי החיים זו עוד טכניקה לאושר אבל היא בפרוש לא היחידה, וגם לא החשובה ביותר.... וחשוב מאוד לאדם ללמוד להיות מאושר בלי קשר לזוגיות..

neophile

New member
להתכוונן מחדש

חסימת אנרגיית הנשמה לא תוביל לרוב ללמידה של האדם להיות מאושר אפשר להתגבר על דיכאון בעזרת אנרגיה נשמתית, אנרגיה מנטלית. זה לא ממש "להתחבר" לאיזה שהוא מקור אנרגיה כמו שזה להתכוונן מחדש לרשת . כישוף אהבה בזמן דיכאון זה קיבוע הדיכאון מפני שבמקום לצאת ממנו אתם מזמנים ארועים לחיים שמאפשרים לכם להשאר בדיכאון ,לקיים מערכת יחסים חולה שמוצצת את האנרגיה מהזוג. במצב הזה האדם באמת נתון לגורל שלא ניתן לשינוי , אלה אם הוא יוצא מהקופסא שהוא הכניס את עצמו לתוכה ומקבל פרספקטיבה רחבה יותר.

ההגמון

New member
מבחינה הגיונית,

היית שונא מישהו שאנס אותך? נו, ככה, בדיוק. יש מאמר או לינק למעלה.. "למה לא לכישופי אהבה".

למעלה