קבלה לחיפה

קבלה לחיפה

שלום, יש לי ממוצע בגרות 102.5 ופסיכומטרי 600- נתונים שלא מספיקים להתקבל לאונ' חיפה. רציתי לדעת: 1. האם ידוע על מקרים של אנשים עם סכם נמוך בהרבה (חסרות לי 50 נק' פסיכו מה שאומר כ30 נק' סכם) שמתקבלים, כלומר: ייתכן שאחרי חודש מישהו מבטל ומכניסים כאלה עם סכם נמוך אבל לא טורחים לציין זאת כדי לא לפגוע ב"שמה הטוב" של האונ'? 2. במצב שכזה שווה להירשם ולהיות ברשימת המתנה או שזה חסר סיכוי לחלוטין? כי ברור לי שמדובר בהפרש מטורף... 3. -ידוע לי על אפיקי מעבר- מה הסיכוי להיות בין העוברים, מה הדרישות? או שאולי כבר קל יותר לעשות פסיכומטרי נוסף? תודה מראש לעונים!

ayeletush10

New member
לדעתי אין לך הרבה סיכוי להתקבל...

מצטערת לאכזב אותך... הייתי מציעה לך לעשות עוד פסיכומטרי או להתחיל ללמוד במכללה, ואז בשנה השנייה לנסות להתקבל לחיפה. בקשר לשאר השאלות שלך, באמת שאני לא יודעת... המון בהצלחה בכל מקרה!!!

PIonit

New member
שלום!

האונ' הן לא מאפיה, ולכן לא מקבלים אנשים מתחת לשולחן, גם אם מישהו מבטל וגם אם מתחילים (אם זה בכלל אפשרי) ללמוד באיחור, צריך לעמוד ברף הנדרש, והם לא מתגמשים בקטע הזה בכלל.. אגב, בדקת גם מה מצבך באונ' בר אילן? אני מצטרפת להמלצה שצוינה, לנסות לשפר פסיכומטרי או בגרויות כדי להקפיץ את הנתונים שלך, עוד לא מאוחר! לפני כמה ימים כתבו כאן על אפיק המעבר בין מכללה לאונ' חיפה, תחפשי הודעות שכתבה flutter girl.. שיהיה בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות נשמח לענות!

flutter girl

New member
ואם הוא כבר מוצא את ההודעה שלי

הוא יגלה שעדיף לו לנסות לשפר את הפסיכו (כי ממוצע הבגרויות אחלה), מאשר לעשות אפיק מעבר. כי הוא סיוט.

למעלה