קבלה לחוג לכלכלה

m1i2r3i4

New member
קבלה לחוג לכלכלה

היי כדי להתקבל לחוג לכלכלה דרך אפיק מעבר של אונ' פתוחה הייתי צריכה לקבל ממוצע של 90, אחרי שנה של לימודים באו"פ, לפני שבוע התחלתי ללמוד באונ' חיפה על תנאי וחיכיתי לתוצאה של המבחן האחרון שלי מהאו"פ. אתמול קיבלתי את התוצאה והממוצע הסופי שלי הוא 89. כלומר חסרה לי נקודה אחת. ושמעתי שגם אם חסרה עשירית נקודה לא מקבלים. אני הולכת לדבר איתם ביום ראשון. ורציתי לשאול, אם מישהו יודע האם יש לי סיכוי......חשוב לי מאוד תודה

stkachov

New member
התשובה לשאלתך

כמובן יכולה להנתן רק ע"י מזכיורת החוג לכלכלה. תצטרכי להמתין בסבלנות עוד קצת כדאי לדעת מה קורה. בדרך כלל, כשקובעים חוקים וכללים, משתדלים לפעול על פיהם, כי אז אין גבול וכל אחד יכול להגיד שחסרה לי רק נקודה, רק 2 נקודות, רק 5 נקודות וכך הלאה. אני יודע למשל שיש מדיניות להעביר למסלול של חשבונאות ממסלולים אחרים בכלכלה רק מי שמשיג ממוצע מאוד גבוה(מעל 90 נראה לי), אבל בפועלל אני מכיר גם מישהו שעבר עם קצת פחות. אני מציע שלא תרימי ידיים ותדברי עם המזכירות, ואם זה לא עוזר אז לכי לראש החוג אולי הוא יוכל לעזור במשהו. בהצלחה

drn4

New member
תנסי אולי להרשם ולחזור על לקורס אחד ולבקש

להתקבל לחיפה על תנאי... הכלל הוא שתמיד צריך לתת להם תירוץ למה המקרה שלך הוא פרטי ולא חל על אף אחד אחר, וככל שהם בטוחים שהמקרה שלך יותר פרטי ואף אדם אחר לא יגיע עם בקשה דומה כך עולה הסיכוי שיענו בחיוב לבקשה.... אם יש לך משהו יותר פרטי ומיוחד עוד יותר טוב עבד לי מליון פעמים

stkachov

New member
זה אמנם טוב כשזה עובד לך

אבל בתכלס, זה חלק מהתרבות הישראלית שאני לא אוהב... התרבות של הקומבינות והתחמנות, כל אחד מחפש איפה לעבוד על האחר, לעשות את עצמו מסכן וככה לקבל מה שבעצם לא מגיע לו. ואני לא מדבר דווקא עלייך או על הלימודים, אלא בכלל, על השיטה הישראלית.

mesoo

New member
תמיד יש סיכוי באוניברסיטת חיפה

אני קיבלתי אישורים מפה עד הודעה חדשה -אז כן יש סיכוי אבל תתאמצי,דברי עם המזכירות קודם אם לא הולך דברי עם ראש החוג ואם לא אז הדיקן בהצלחה

למעלה