קבלה להתמחות

Karin12313

New member
קבלה להתמחות

שלום! הייתי רוצה לדעת מהם תנאי הקבלה (מנסיונכם או של חברכם לספסל הלימודים) למשרדים מובילים, הכוונה כאן לא בהכרח למשרדים הגדולים מאוד כמו HFN, פירון, פישר...אלא משרדים בסדר גודל בינוני-גדול כמו למשל תדמור, צרלמאיר, טולצינסקי שטרן וקסלר בגרמן וכו (זרקתי את שמות המשרדים לאחר בירור קצר על מצב המשרדים), כמו כן האם התמחות במשרדים שפורטו לעליל נחשבת לטובה או יוקרתית?
כרגע הממוצע שלי עומד על 89 ויצא לי לשמש כעוזרת מחקר במשך כמה חודשים וגם הייתה בקליניקה בשנה החולפת. על כל פנים, לאור העובדה שהציונים של סמסטר א בשנה ג לא ישקלל בממוצע בזמן שליחת המועמדות לשמרדים, אני לא מאמינה שאצליח לעלות את הממוצע. מה הסיכוי להתקבל למשרדים בסדר גודל שצוינו או אפילו גדולים יותר.

lol65

New member
תלוי במוסד הלימודים

אם את לומדת באוניברסיטה או באחת מהמכללות המובילות (בינתחומי והמכללה למנהל) אז יש לך סיכויים טובים מאוד לקבל זימונים (מה יקרה בראיון תלוי כבר בך).
&nbsp
ממוצע 89 זה ממוצע גבוה לכל הדעות, והניסיון של עוזרת מחקר והקליניקה רק יוסיפו לך. אם מדובר במוסד לימודים אחר, הרבה יותר קשה לי לענות על זה. תלוי בגישה של המשרד.
&nbsp
המשרדים שציינת אכן נחשבים לטובים ויוקרתיים. תנאי הקבלה למשרדים הבינוניים-גדולים ממש לא יותר נמוכים מאלו של המשרדים המאוד גדולים. אולי אפילו להפך כי יש פחות מקומות.

Infinity222

New member
??

אתה נשמע בחור ממש אופטימי........בכל מקרה, עם הנתונים שלה לא אמורה להיות לה בעיה לקבל זימון לכל משרד מסחרי מוביל. אם היא אכן תתקבל, זאת כבר שאלה נפרדת שתלוי במועמד.

Infinity222

New member
lol65 צודקת

דווקה המשרדים הגדולים מאוד מגייסים בין 25-40 מתמחים אז, לכאורה, יש לך סיכוי גדול יותר להתקבל לשם מאשר למשרדים שציינת כי בפועל ממש לא כל מי שמתקבל למשרד גדול הוא בהכרח בעל הנתונים הטובים ביותר. כמו כן, העובדה שמדובר במשרדים בינוניים לא בהכרח אומר שמדובר בכאלו מבחינת איכותפ. באופן כללי ניתן לומר שמשרד גדול יותר עדיף אבל לאחר כניסה לטווח גדלים מסוים, נגיד הטופ 30-40 אז הגודל לא בהכרח משליך על איכות המשרד, לא תמיד לפחות. דרך אגב יש מספר משרדי בוטיק שיש להם את הדרישות הגבוהות ביותר, על הנייר, מבחינת ציונים, נדמה לי שגם בקלגסבלד וגם בניר כהן לשם (משרדי בוטיק המובילים) דרישת הסף הינה ממוצע של 90 שזה גבוה יותר מכל משרד גדול.

Infinity222

New member
דווקא*

אוי הדיסלקציה...

natilousky

New member
יש משרדי בוטיק

שמבחינת איכות, שמים בכיס הקטן שלהם את המשרדים הכי גדולים בישראל.
&nbsp
ובנוסף, הם מקבלים בעיקר מצטייני דיקן מאוניברסיטאות (ע"ע, תדמור, בהגבלים עסקים שהזכרת.)

Infinity222

New member
ראשית

תדמור זה ממש לא בוטיק....תדמור הוא משרד בגודל בינוני-גדול שמוביל בתחום ההתמחות שלו (הגבלים עסקיים אך מתעסק בעוד כמה תחומים) אך ממש לא מדובר במשרד בוטיק סטייל אודי ברזילי לדוגמא.
&nbsp
2. אני לא יודע על איזה משרדי בוטיק אתה מדבר, אבל אני מכיר אחד מהמכללה למנהל שעשה את ההתמחות שלו בניר כהן לשם אם אני לא טועה, לפני שנה. בנוסף, אחד החונכים שלנו משבוע היכרות התחיל את התמחות בקלגסברד אז אני לא יודע על מה אתה מבסס את ההשערה שלך שרק בוגרי אוניברסיטאות מצטיינים מתקבלים לשם, עוד רגע תגיד לי גם שהם מקבלים רק מהרווארד.

למעלה