קביעות

עביר8

New member
קביעות

אני מורה כבר 3 שנים ובשנה תשע"ו קרא לי המנהל ל 11 שעות במקצוע אבל מה שהתברר לי אחר כך שאני מורה במקום מורה בחופשת מחלה וכרגע לא חוזר לפחות השנה ז"א העסקה לאורך כל השנה הנוכחית.אני מתחילה את שנתי הרביעית ואני שואלת במצב הנוכחי שהסברתי יכולה לקבל קביעות אפילו אם נחשב כמילוי מקום לשנה שלמה?

itu1

New member
קביעות

השנה תוכל להיות מוכרת באם השיבוץ הינו בתקן על ידי הפיקוח.
אריה

עביר8

New member
המשך להודעה הקודמת

השיבוץ הוא למורה החולה ואני המחליפה לו.השאלה אקבל קביעות ולא רק שנה לוותק?

קביעות

קביעות היא מוסדית ובית ספרית
אם את עובדת באותו מקום במשך שלש שנים ומעסיקים אותך שנה נוספת אי אפשר להחליט אחרי שלש שנים שאת מורה זמנית.
למעשה היית אמורה להיות קבועה כבר בשנה שעברה, אם היו לך כל התנאים לקבלת קביעות.

itu1

New member
לקביעות הינה אצל המעסיק לא מוסדית ולא בית ספרית

עביר8

New member
המשך

עדיין לא קבלתי תשובה ברורה .האם אני אמורה לקבל קביעות אם אני מורה מחליפה למורה בחופשת מחלה לאורך כל השנה?

תאנוש

New member
אם השעות שלך, כלומר בתקן - אז כן

סביר להניח שהשעות לא שלך ולכן אינך זכאית לקביעות.
עלייך לברר מה מעמדך בשנה זו.

בהצלחה.

קביעות

הקביעות היא אצל המעסיק זו קביעות מוסדית. אם למעסיק מספר בתי ספר מדובר בקביעות בית ספרית. לדוגמה בעיריה מסוימת כמו עירית תל אביב יש מספר בתי ספר בבעלות. המורה קבוע בבית ספרו. כאשר חלים עליו פיטורין מטעמי קיצוצים חלים על העיריה כללים לפיהם יש מקרים בהם היא חייבת להעביר אותו לבית ספר אחר בבעלות בגלל הקביעות המוסדית.
זה הדין במשרד החינוך. זו קביעות מוסדית.
בבית ספר הקביעות היא על היקף משרה מסוים. כשיש עליה בהיקף השעות עולה הקביעות אוטומטית אלא אם כן החתימו את העובד שהוא מודע לכך שזה לשנה אחת בלבד.
ככלל הקביעות היא על ההיקף הנמוך מבין השנתיים האחרונות אלא אם כן הייתה ירידה בשעות העבודה ובגין הפחתה זו קיבל המורה אישור חל"ת.

למעלה