קבוצת רכישה לXEVO 250

T0MERKE

New member
הפורזה והסילברים מיוצרים ביפן.

ו FAZE אחד שלצערנו לא מיובא בגלל תקינה אירופאית.

יש לי סחוג, הולך?

nirav

New member
הבנתי שאתה מוכר את הפורזה

לא תרצה לחלפה ותשתדרג לבורמן 2010 400 סמק:) בכל מקרה כמה אתה דורש עליו...?

58 stuei

New member
לא הבנתי....

אתם יודעים בוודאות שתקבלו מחיר טוב יותר? לפני כחודש הלכתי עם שלושה מחבריי כדי ליצור כוח קנייה בסוף, הובהר לנו שהנחה מעבר למה שכבר יש לא נקבל שני קטנועים נרכשו בזכות יחס - למרות שהנחה (מעבר ל10 אחוז) לא קיבלנו, יצאנו עם טעם טוב מביצוע העסקה אם בוודאות תקבלו מחיר מעבר למבצע אשמח אם תוכלו לעדכן מספרים, אפילו בפרטי

עדכון חשוב! התקבלה הצעת מחיר נגדית ממטרו

אטרקטיבית ביותר בקניה של גוימקסים בקניה קבוצתית שכוללת גם טריידאין ותנאי תשלום נוחים.

MissSin7

New member
ההצעה מצויינת.

והיא בהחלט תשקל לחיוב, אלא אם כן נקבל הצעה טובה יותר מאבניר.

58 stuei

New member
הכל טוב ויפה

אבל מה קשור ג'וי מקס? חשבתי שמדובר על אקסבו... יש סיבה לכך שהקטנוע הפך לפופולארי כל כך בפרק זמן קצר יחסית. מנסיון רכיבה על שני הכלים אני יכול לומר שהאקסבו קטנוע טוב ונכון יותר. כמה ממילותיו של רענן שקד שנכתבו לפני ימים ספורים בynet: קחו לדוגמה את ג'וי-מקס, קטנוע הדגל השמן של סאן-יאנג. הדבר הזה מתחיל להזדקן הרי עוד בטרם יצא מאולם התצוגה. למעשה, אני כמעט משוכנע שראיתי כמה ג'וי-מקסים שותים תה עם ביסקוויטים ומדברים על הנכדים באולם הראשי של מטרו, היבואנית. כעבור שלוש שנים על הכביש, הקטנוע הארור הזה נראה כמו קרנף גוסס בבריכת בוץ. אתה רואה אותם על הכביש - ישישים ונפוחים למראה, צרובי-שמש, פלסטיקים מתקלפים, מבטם עגום כשל סוס עבודה זקן ששכח מזמן איך להרים ראש - ואתה אומר לעצמך: שאלוהים יעזור לי, מזל שלא קניתי את זה כשהציעו לי בחנות משהו שהם קראו לו "שידרוג".

כשרענן שקד יהיה שיקול אז ניקח אותו

גם בחשבון,עד אז הוא יכול להמשיך לשחק עם אותיות במקלדת
קיבלתי הצעה נגדית מצויינת וזה גם נכנס לשיקולי הקבוצה עד לקבלת הצעה מאבניר,במידה ואתה או כל אחד אחר מעוניין להצטרף לקבוצתית שלנו אתה יותר ממוזמן
במידה ותתקבל הצעה טןבה מאבניר אז ניקח את האקסבו. מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי במסר עוד היום. סופש נעים חברים

xfwind

New member
אז כדאי שתעלה את המחיר ל"עופר אבניר"

משא ומתן..... תביא הצעה נגדית ותקבל תנאים יותר טובים
שים את הרגש רגע בצד.

הנסיך.

New member
אין מספיק כסף בלכתוב על דיסקים

אז עוברים ללהג על קטנועים*? אני לא רואה סיבה להעניק לדיעה של רענן שקד משקל גבוה יותר מדיעה של כל אדם אחר. הוא לא עוסק בתחום, ומכיוון שקטנוע זה לא סרט של אלמודובר (אולי אקסבו דווקא כן מתאים פה - עם הדרמות והטרגדיות) לא הייתי לוקח את הדיעה הזו יותר מידי ברצינות

T0MERKE

New member
לדעתי

וחוץ מהשנינות שלו וסגנון הכתיבה המיוחד, הוא צודק במה שכתב לגבי הג'וימקסים..

כח קניה הוא מזמן לא מילה גסה :)

רצון משותף שמתורגם לעיסקה משותפת. תודה לפורום על הכלי שהוא נותן לנו

nirav

New member
לא הבנתי בעצם מה ההצעה שקיבלתם לאקסבו?

דברו איתנו במספרים:)

NEO83

New member
גם אם תקבלו הצעה נמוכה יותר מזה של אבנר

באלף שקלזה פשוט לא משתלם כי הקיט שמיובא מחו"ל חוסך לכם את זה, במיוחד לכאלה שיחזיקו את הכלי מעבר ל20K.

jony stekino

New member
נו איך אנחנו מתקדמים עם הג'וימקס ?

תאמת האבו מפתה מרגש אבל זה כמו הימור

למעלה