קבוצת רכישה לXEVO 250

asher567

New member
קבוצת רכישה לXEVO 250

בעקבות התעניינות של גולשים בפורום לרכוש באופן קבוצתי קטנוע XEVO, הקמתי עכשיו קבוצה בפייסבוק. מי שמעוניין בנושא מוזמן להצטרף. אם נהיה מספיק אנשים נוכל להשיג מחיר טוב יותר. לינק לקבוצה.

חשוב לציין שקבוצת הרכישה

היא לאלה שמעוניינים לרכוש את הקטנוע וסגורים על הנושא סופית,מה גם שזה בטווח זמן הקרוב מאוד ולא בעוד כמה חודשים.

דן1985

New member
חשוב גם לציין

כי האנשים שמתכוונים להצטרף לרשימה הם אנשים, שהתכוונו בכל מקרה לקנות את הכלי כרגע במחיר שלו, רק ברגע שכולם יהיו ב100% בתוך הרשימה תוכלו להשיג הנחה משמעותית.

מסכים עם כל מילה שלך דן

כרגע המחיר טוב וכדי שיהיה טוב יותר צריך כאלה שמראש יודעים מהי נקודת ההתחלה ומוכנים להתחייב אחרת חבל על המאמצים.

jony stekino

New member
אין לי פייסבוק

אבל יש אפשרות לעשות טרייד אין, או שזה רק לקניה

asher567

New member
כן אפשר גם טרייד אין

דבר איתי ב0507688682 או שתפתח כבר פייסבוק למען השם ..

דן1985

New member
בנוגע לטרייד אין

אני ממליץ לך לברר מראש את נושא הטרייד אין. בדרך כלל הם לא יסכימו גם לתת הנחה על המחיר מבצע שיש להם ובנוסף לתת מחיר טוב לטרייד אין, אם בכלל לתת מחיר. בקבוצתית שאני ארגנתי, טרייד אין לא הייתה אופציה אפילו מבחינתם.

jeffy1

New member
אתה בטוח? שמעתי שיש לו בעיות

עם מ.דלק? בכלל איטלקי זה בעיות ואזיקונים...?|
בוז| הערת אגב, קטנועי הונדה מיוצרים באיטליה.

jony stekino

New member
אני לא נגד עדה שלמה

אם היום סידרו את הבעיה ואני אברר זאת , אז אני מבטיח לך שאני הראשון שאמליץ על XEVO ואני אהיה בין הראשונים שאקנה כזה , מהמון סיבות : פעולת הווריאטור יותר חלקה מג'וימקס אחזקה הרבה יותר זולה יותר חסכוני בדלק לפי מה ששמעתי בפורום כ 1:34 ותוסיף את המבחן בפול גז שה XEVO זכה במקום הראשון למרות שאז מחירו היה 30 אלף ש"ח

דן1985

New member
צריכת הדלק תלויה באופן השימוש

אצלי בשימוש יומי של 10 ק"מ לכיוון - צריכת הדלק נעה בין 25.2 ל27 בטיול למצדה - 150 ק"מ לכיוון בערך, צריכת הדלק עמדה על כ33

jeffy1

New member
נראה כי יצאצ נגד הדגם הנל מלחמת

חורמה. גם לג'וימקס יש בעיות. אפילו יותר גדולות

למעלה