קבוצת מוחות

a99163

New member
קבוצת מוחות

שלום לכולם החלטתי לגבש קבוצה של 10 אנשים בערך מדובר באינטרס מובנה של כל חברי הקבוצה מבנה התהליך פגישה פעם בשבוע בביתו של חבר להחליט מראש על נושאים שבהם נרצה להתמחות במקום שיוסי ילמד נדל"ן וישלם 5000 ש"ח לקורס או שדני ילמד קורס להיות ברוקר חברי הקבוצה יתמחו בכמה תחומים יבחרו נושאים שהם רוצים ללמוד וללמד במקום שבעלי המכללות יתעשרו נכון שיש יתרון להיות בקורס בכיתה מסודרת עם מרצים מקצועיים בשיטה שלי ניתן להעביר לכל חבר בקבוצה בחינם ידע רחב בנושאים רבים תמיד אפשר לפרוש מהקבוצה מבלי לשלם פיצוים בעברי הדרכתי קורסים רבים בניהול רשתות מחשבים בסיוון וגון ברייס למשל אני מוכן להדריך באופן פרטי בחינם אנשים בתחום זה והם ידריכו אותי בנושאים אחרים במידה ואתם רוצים להצטרף שילחו ל[email protected] את הפרטים הבאים השכלה שרות צבאי סתם בצחוק תחומי התמחות מקצוע גיל מקום מגורים מה עשיתם עד היום כדי לשפר את מצבכם הכלכלי נקודה חשובה לסיום לא מדובר בחברה או גוף עיסקי כזה או אחר אני אישית לא מרוויח שקל ולא אבקש שקל יכל להיות מצב שבו חברי הקבוצה ישלחו אדם אחד לקורס כדי שילמד את יתר החברים כמובן שהחלטה זו תהיה דמוקרטית

למעלה