קבוצת לימוד

ald1357

New member
קבוצת לימוד

היי אני פונה בנסיון לקבץ קבוצת לימוד של אנשים חכמים, שעדיין מספיק סקרנים, בעלי חשיבה פתוחה, אינטואציה, ובגרות מספקת על מנת לקחת אחריות על תפיסת העולם שלהם קבוצת הנושא יהיה למידת התאוריה של אלד שהיא תפיסת אחרת להבנת תמונת העולם , בעלת אוריינטציה לוגית ומיסטית ורואה את המציאות כרצף אבולוציוני רוחני גם יחד, גישה זאת נוגעת בכל התחומים של הבנת המציאות, התובנות של המודל יקנו למשתתפים הבנה מעמיקה לתמונת עולם שונה לחלוטין ממה שנהוג היום. הלימוד יערך במפגשים שבועיים או דו שבועיים , שיערכו באיזור תל אביב, ההשתתפות ללא תשלום לפניות ושאלות נא לפנות ל [email protected]

JaneLame

New member
כן, נראה לי שקראתי על זה ב-7 ימים לפני שנתיים

יש כמה כתות שמפרסמות מודעות בנוסח של "נפתחה קבוצה ללימוד אוויר חם", מגייסות אנשים ואז מנהיג כריזמטי ותאב בצע משכנע אותם איכשהו לרוקן את הארנק על הכת. ממליצה להיזהר מזה. מה גם שההודעה לא קשורה ומריחה מספאם.

ald1357

New member
למה לך ללמוד משפטים זה בזבוז לך ישר על שיפוט

הלא אתה לא צריך לדעת על מה אתה מדבר, מספיק לך תחושות בטן, הייתי יכול להיות שופט מדהים, ואפילו לפתור את כל בעיות הסחבת בבתי המשפט אני מבין שאתה לא צריך שאזכיר לך מי קופץ בראש בלי לדעת על מה מדובר , זה אותו האחד שלא מבין בסלט פירות

sacrament

New member
תקשיב חמוד

לא מחקתי את ההודעה שלך למרות שיש לי מספיק סעיפים בתקנון שמתירים לי לעשות את זה. עוד הודעה ממך בנושא שאינה קשורה לפורום לימודי משפטים וכל השרשור הזה יימחק. יום טוב!

למעלה