קבוצת הת.א.ק.ט.

micL

New member
תגיד לי בבקשה שאתה צוחק ומתכוון

אלונה טל ולא אלונה אביטל

DJ$upreme

New member
מה זה משנה

בתכל´ס סיוון חתומה נכון לעכשיו בתאקט-הליקון, כמו סאב והצל. סיוון סאב והצל הם היחידים נכון לעכשיו שהליקון נתנו להם אתהחותמת של "רוצים אתכם חתומים אצלנו". כל שאר השמות שהוזכרו יכולים להגיד שהם בתאקט ויכולים לא להגיד, אבל הם לא חתומים בהליקון, והליקון היא חברת התקליטים שכרגע מוציאה את החומרים של סאב בארץ.

אחי דה לורד אתה טועה

טוב ת.א.ק.ט זה לא לייבל אלא קבוצה של ראפרים שמתפחים (אדריכלים) ראפרים אחרים לאוו דווקא צעירים והם חתומים בחברות תקליטים שונות בעולם כגון:הליקון raceunited ועוד... לפי מיטב ידיעתי חברים בת.א.ק.ט נכון לרגע זה:סאבלימינל(מנהל ומייסד הקבוצה),הצל,שי,צ´אקי די,גיא,אלון ובעבר היו חברים שם גם הארכיון שכרגע אני לא יודע מה בקשר אליהם למי שמתקשה להבין זו גרסה ישראלית מוקטנת של ה-.wu fam(משהו בסגנון) קאפיש?? מצחיק אותי איך מכל נושא קטן אתם נגררים לעמדה פוליטית של חברי הפורום

BIGO-G

New member
ועוד יותר פעם היה את אלדד מדאבל

אימפקט ההיסטורית.

NO-BLESS

New member
ת.א.ק.ט

ת-תני לי א- אהבה ק- קטינה ט- טאיוואנית סתם סתם,ט.א.ק.ט זה לייבל שסאבלימינל והצל ייסדו ובו הם מחתימים ראפרים שטובים בעייניהם. "ה-ת´, ה-א´, ה-ק´, ה-ט´, תראה סאבלימינל אני יודע לאיית!!!!"
הכל ברוח טובה.

Syndrome

New member
אני חושב שסאב רואה את תאקט...

קודם כל כ - CREW, ברור שזה הרעיון שהוא מנסה להביא פה, כמו שכל ראפר שמקבל עסקה ומכבד את עצמו מביא איתו את כל החבר´יה מהצ´כונה (כמה דוגמאות Mobb Deep-Infamous Mobb, Wu-Tang-Wu fam, Outkast/Goodie Mob-Dungeon family, Biggie-Junior mafia, Dre-Eminem-D12, Nelly-St. Lunatics, Jay-Z-Roc-a-fella ובעצם כ-ל ראפר מצליח, זה כמו חלק בלתי נפרד מהצלחה, להביא את כל מי שאתה מכיר)... אם זה טוב או לא אפשר להתווכח, אבל מה שבטוח שזה נותן להיפ הופ כז´אנר חשיפה ותנופה אדירה, ביחוד לכזה שמנסה להשתרש (דוגמא סתמית, בארץ), ככה אתה שם "יתד" בחברת תקליטים (זה החלק של תאקט בתור לייבל תחת הליקון) ומכניס עוד אנשים שמכניסים עוד אנשים (שיכול להיות שלא היו נכנסים בלעדיך), ואולי גורם לחברות תקליטים אחרות לרצות להחתים אנשים אחרים כדי לעמוד בתחרות... לדעתי זאת הגאונות העסקית של היפ הופ, המנטליות של סתם אנשים מהשכונה שפשוט שמרו על מן נאמנות כזאת והביאו את עצמם די בכוח למיינסטרים. וזה דבר שחשוב לדעתי בשביל להתקדם, לדבוק ביחד (אפשר גם להעתיק לתחומים אחרים בחיים), טובים השניים מהאחד או - ביחד נשרוד לחוד ניפול אם תרצו
Food for thought..

chenamit

New member
תודות

תודה לכל אלה שענו ברצינות. שאלה אחרונה: האם ת.א.ק.ט. היא "חברה" רישמית או סתם שם של אוסף של ראפרים?

למעלה