קבוצת הת.א.ק.ט.

donslam

New member
וואו....

איזה מצחיקים אתם....וגם ממש בוגרים אני חייב להגיד

rockninja

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעתם אותי עם הקישורים והתמונות.... חחחחח תמונה מעודכנת של קבוצת התאקט... חחחח

Tyler Dirden

New member
נו ואותי סיננו על שאמרתי...

שאתם מצחיקים. אחים שלי, אתם קורעים יותר מבייגה ושוחט ביחד. בחיי, צריכים לשנות את השם של הפורום ל"הומור ומוסיקה שחורה" טיילר
דירדן חסר ת.א.ק.ט!

chenamit

New member
תגובה

אתם כולכם קבוצה של ימנים קיצונים חראות. כולה ביקשתי לדעת מה זה קבוצת הת.א.ק.ט.

hermoni

New member
חחחחחחחחח

פשוט תערוך קצת את ההודעה שלך: ביקשתי לדעת מה זה קבוצת הת.א.ק.ט = קבוצה של ימנים קיצונים חראות קפיש?:)

da^Lord

New member
ת.א.ק.ט

ראשי תיבות מאנגלית של TACT-tel aviv city הלייבל שסאבלימינל פתח הוא והצל חתומים שם. וזהו. כיום אני כבר לא יודע מה המשמעות של זה חוץ מאיזה גימיק.. הרי במילא הם חתומים בהליקון, וכל החברים ששרים איתם (שי רוי וכו´..) לא בתאקט אלא בלייבלים משלהם, אז העניין לא ממש מובן לי. בעקרון תאקט - קובי ויואב.

Da Judge

New member
וגם ש"י...

בעבר לפחות, כי מאז Raceunited אני לא יודע מה נסגר איתו...

EmGee

New member
ש"י נכון לעכשיו לא חתום בתאקט

לא יודע מה היה בעבר אבל כרגע לא

or001

New member
למיטב ידיעתי,

שי כן חתום בתאקט, ואפשר לראות על האלבום שלו (מי שקנה מקורי
) את הלוגו של תאקט. הוא פנה לרייס-יונייטד, לייבל בשותפות של חגי מזרחי ורועי אדרי, כדי לעזור להפיץ את האלבום (באנגלית) לחו"ל. האלבום שלו בעברית ייצא ככל-הנראה תחת תאקט. שמועות מלחששות (עאלק), שאילן "איפה החיילים שלי מהמידל-איסט סייד?" בבילן יחתום בקרוב ברייס-יונייטד. אני מסכים, עם דא-לורד שתאקט אולי היה נכון לפעם שסאבלימינל היה ילד ולא היה לו איפה להופיע, אבל כיום "תאקט" זה רק סלוגנים וסיסמאות, כי הרי בלי הליקון הוא היה מוכר את האור מציון במועדונים ומסיבות במקום בחנויות.

da^Lord

New member
שי ברייס יונייטד ולא בתאקט

בכלל כל הקטע של מי בתאקט ומי לא קצת לא רלוונטי..כולם חברים וזהו, עובדים יחד גם בלי להיות באותו "לייבל" , מה שמשנה מבחינה רשמית זה מי חתום בהליקון.

DJ JuVi

New member
אני חושה שאתה טועה דה´לורד....

סיוון בהחלט חתומה שם.... אני חושב שכך גם גיא וצ´אק.... אלונה אביטל... אילן בבילון (כן כן...)... ועודדדדדד....

Da Judge

New member
מי זה באמת?

חוץ מתמונה ואיזכור שלו ע"י יואב כמה פעמים, לא שמעתי על הבנאדם הזה כלום...

למעלה