מתאים! נשמע לי רעיון טוב.
א אביר במצלמה30 New member 2/12/05 #19 כול הכבוד לך אחי איזה רעיון טוב אני גם מצטרף אני גבר גר באיזור השפלה נראה נאה מאוד אני ישמח להצטרף לקבוצה לצערי אין לי תמונה ינסה לסדר צמשהו לבינתיים אין להתראות בדייט מתי איפה ???????
כול הכבוד לך אחי איזה רעיון טוב אני גם מצטרף אני גבר גר באיזור השפלה נראה נאה מאוד אני ישמח להצטרף לקבוצה לצערי אין לי תמונה ינסה לסדר צמשהו לבינתיים אין להתראות בדייט מתי איפה ???????
M MaYcHuK New member 2/12/05 #26 קודם כל בוקר טוב שנית ... זה נשמע מעליב אני תיק???????????< מאיצוק נעלבה> שלישית - אין לי בעיה ללכת לישון אצל אחד הגברים < מאיצוק מתעודדת עקב המחשבה >
קודם כל בוקר טוב שנית ... זה נשמע מעליב אני תיק???????????< מאיצוק נעלבה> שלישית - אין לי בעיה ללכת לישון אצל אחד הגברים < מאיצוק מתעודדת עקב המחשבה >
R rrredshay New member 2/12/05 #30 תיק????? לפי כל הסיפורים, היתה חוויה שמימית שם!!! היא התכוונה תיק הארגון, היא כבר עם נסיון!!! <שי מגן על היפה בנשים >
תיק????? לפי כל הסיפורים, היתה חוויה שמימית שם!!! היא התכוונה תיק הארגון, היא כבר עם נסיון!!! <שי מגן על היפה בנשים >
ק ק י ק ה New member 2/12/05 #31 קודם כל ערב טוב שנית ... כפרה שלי את תיק???????? <קיקה מסבירה> שלישית - אוי לך אם את בת"א ולא ישנה אצלי. התכוונתי לארגון המפגש (לפחות החזק הבין )
קודם כל ערב טוב שנית ... כפרה שלי את תיק???????? <קיקה מסבירה> שלישית - אוי לך אם את בת"א ולא ישנה אצלי. התכוונתי לארגון המפגש (לפחות החזק הבין )
M MaYcHuK New member 2/12/05 #36 היית שם? דווקא שמעתי שהיה נחמד והגברים הבודדים שהיו נהנו כל אחד תפס 5 בחורות מה רע?
I IRAME New member 2/12/05 #37 כן הייתי שם. אז זהו שלהם זה לא רע לנו זה רע אם את מבינה למה אני מתכוונת..
פ פורטה בלו New member 2/12/05 #35 להקים בית../images/Emo82.gif זה ים בעבודה, קבלנים, פועלים תיאלנדים: ) בהצלחה בהגיית הרעיון ויישומו.