קבוצת אנשים לדייט

NIRZA

New member
קבוצת אנשים לדייט

מה דעתכם שנארגן קבוצת אנשים לדייט נקבע באיזה מקום נבוא חלק נשים וחלק גברים ונראה מי יהיה נשב נדבר נצחק ביחד למי שמתאים שיצור קשר אני מוכן להיות הראש ולהנחות את היום הערב שיהיה מוצלח גם אני מחפש לי אישה טוב בשביל להקים בית בישראל אז קדימה למי שמתאים בכבוד שיהיה בהצלחה

אני בעד רק יש בעיה קטנה ופיצית

בפורום הזה יכולים באמת לבוא חלק נשים וחלק.....נשים?!!!!

מאיה2806

New member
מתאים רק!!!

אני מעוניינת לצור קשר אם גבר רציני אחה רעיון אני מוכנה לעזור לך בלהנחות את הערב ברור שאני מחפשת גם טוב בוא נראה מה יצא מי זה אנשים רצינים בלבד ללא משחקים בבקשה אני שלחתי תמונה מרקווה לראות עוד תמונות לפי פגישה בלי תונה אין מצב לפגישה שיהיה בהצלחה נ.ב אם לא ילך אז ניצא רק אני ואתה מתאים?

MaYcHuK

New member
גם אני גם אני גם אני

הייתי רוצה אבל אין לי זמן אין לי חשק אין לי כוח נשמע לי מתוכנן מדי רובוטי מדי האהבה צריכה להיות ספונטנית , קלילה ולא כ"כ מתוכננת.... בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה

shirygo

New member
רעיון מעולה בעקרון,כי זה זורם יותר

טבעי מדייט אחד על אחד. אבל כמו שכבר נאמר פה, בפורום הזה הרוב המוחץ של המשתתפות הוא בנות. זאת גם הסיבה שלא הגעתי למפגש הפורום.

MaYcHuK

New member
שירי גם עם בנות אפשר להנות

נשמע לי סתם תירוץ "בגלל זה לא הגעתי למפגש" אם נכיר אחת את השנייה וכל אחת תחשוף את השנייה לידידים שלה לדוג' נתחיל להכיר העניין הוא לא להיפגש ע"מ ליצור שוק בשר המטרה היא להיפגש כדי להרחיב את מעגל החברים שלך גברים ונשים גם יחד!!!! והאמת .מי שלא הגיע - הפסיד ובגדול על כך אמרו כולם את תצאי לפאב ותראי שכמעט כל הגברים לא מוצאים חן בעינך אבל הפאב חביב לך את תקומי ותלכי? כי אין גברים??????? ככה דברייך נשמעים < ואני לא תוקפת אז לא להוציא את תגובתי מפרופורציות >

rrredshay

New member
נכון

גם עם בנות אפשר להנות...

MaYcHuK

New member
חרמניקו

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול כשקראתי לך להינות איתי ועם קיקה לא באת

MaYcHuK

New member
ממש ....

הדבר האחרון שאני זוכרת זה שהיא דיברה איתך ואת עצמי קמה בבוקר

MaYcHuK

New member
ועע איזה סוד סיפרתיח?

מאיצוק בורחת ........... הדבר היחיד שמתחתי זה את השמיכת פוך לא מבינה מה הוא רוצה

למעלה