קבוצה חברתית ?

סיגל001

New member
קבוצה חברתית ?

שלום לכולם ניתקלתי במודעה גדולה במקומון שלנו בזו הלשון: קבוצה חברתית של אקדמאים/יות פנויים/יות איכותיים/יות מצרפת חברים חדשים לבילוי משותף מסיבות טיולים ערבי בישול סדנאות....... הכרויות והתאמות לפרטים...... האם מישהו מכם חברי הפורום התנסה בקבוצותמעין אלו? האם תוכלו להמליץ או להזהיר? תודה

צלליתה

New member
אי אפשר להזהיר או להמליץ

מאוד תלוי בנפשות הפועלות, ובמה את מצפה מקבוצה כזאת. מה יש לך להפסיד? תתקשרי ותנסי שהייתי גרושה טריה עניתי למודעה מהסוג הזה. המארגן פגש אותי ואחרכך התחמק מלמסור לי פרטים על הקבוצה. הוא הציע שאצא איתו, רק שנינו. אני לא רציתי לצאת איתו. רציתי לצאת בקבוצה. (הוא גם לא מצא חן בעיני כגבר). לימים גילה לי שהיו המון פניות מנשים ומעט מאוד מגברים והם מנסים לאזן את המספר במפגשים, כך שלי, כאישה, לא היה ביניהם מקום. שמעתי על קבוצות אחרות שאינן מקפידות על איזון - ויש המון נשים ומעט גברים. לי אין בעיה אם זה, אם כי, למען גילוי נאות, מאז המודעה ההיא לא התעסקתי יותר בקבוצות.

מצטרפת לתשובתה של צלליתה

אני מניחה שיש קבוצות איכותיות ויש כאלה שמניעיהן לא "נקיים". כשתצטרפי, ודאי תוזמני לפגישה ולראיון, וודאי שזו תהיה במקום ציבורי (אם את חוששת, אולי תצרפי ידיד/ה) ותוכלי לשפוט עפ"י העומד/ת מולך במה מדובר. בהצלחה.

השתתפות בקבוצה מסוג כזה

שלום לך , אני חדשה בפורום זה , רציתי לספר לך שהייתי בקבוצת חברים מסוג כזה במשך 10 שנים לשמחתי התגבשה שם קבוצת חברים נחמדה ביותר ועשינו חיים יחד. לפעמים צריך לנסות יכול להיות פורום חברתי מאוד נחמד.

ברוכות הבאות מירית וסיגל ../images/Emo140.gif

בתקופה כזו קשה בארץ, טוב לפעמים לשתף ולהשתתף. שהייה נעימה לשתיכן.

סיגל001

New member
תודה

תודה לכן על התגובות המעודדות. וכן על קבלת הפנים לפורום. הגורם המרתיע העיקרי היה שחברות במועדון הנ"ל עולה כסף, ולא היו מוכנים לספר לי בטלפון על איזה סכומים מדובר. אולי אפגש עם המארגנות לשמוע עוד פרטים, ואספר לכן אחר כך לילה טוב

סיגל ../images/Emo26.gif

אצלנו זה חינם

סיגל001

New member
למגי

גם אני שמעתי סיפורים, נדמה לי שהיתה אפילו כתבה הטלויזיה על הנושא. לכן הרתיעה שלי, ועל כן הפניה שלי לעצתכן. אגב, פה בפורום יש גברים???

magy

New member
מעולם לא ביקרתי במועדון כזה

אבל זה לא אומר שאת לא צריכה לנסות.......ולבדוק....... אולי אני מפסידה....... יש לי עקרון........לא לשלם עבור הכרות.. לא במועדון ולא באתרי הכרויות....ובטח שלא במשרדי הכרויות...... אני מוכנה לשלם עבור סרט, הצגה, ספר............הופעה, מופע, טיול.......... לא כדי שמישהו יספק לי גברים .......פיקטיבית.... לא פעם -( עדות ממישהי שעבדה בתחום), שולחים את אותו גבר לכל הפגישות עם הנשים....... זו עבודתו......... דואגים לשלוח חתיך...........שגם יודע לדבר יפה..... כדי שיספרו אחר כך שיש להם חומר טוב.........במשרד...... נו בטח שאף אחד לא מתאימה לו............ והן בוכות ששילמו למשרד ההכרות ללא תוצאות....... אולי שווה לשלם.....כדי להכיר...הכל נתון לשיקולך........

עלה לי רעיון בעקבות דבריך

אולי סיגל, צריכה לדרוש להצטרף לערב אחד עם הקבוצה לפני התשלום "הגדול". אולי תמורת תשלום סמלי, או משהו.

magy

New member
את חושבת שהם יסכימו?

אחרי שהיא תראה את הסחורה...... היא כבר לא תרשם...........
כל החכמה היא לשמור את "הסחורה" מתחת לדלפק עד שנרשמים.... אחר כך.............. היא יכולה להחנק עם מה שקנתה....... מי יחזיר לה כסף על סחורה פגומה?

מה אני יודעת... :)

אני חושבת שההערות שלכן מאד חשובות. אני בטוחה שסיגל תבדוק היטב תודות לכן.

סיגל001

New member
אצלינו זה חינם ?? איפה זה אצלינו?

היי אישה מההרים איפה זה אצלינו?

magy

New member
מעניין כמה גובים

ומה התמורה לכסף. ספרי גםלנו בכמה כסף זה כרוך...... ואיך בכלל מתנהל סיפור כזה.. אנשים עושים כסף מבדידותם של אחרים....... שמעתי על מועדון שגברים לא משלמים בהם ואילו נשים..........משלמות סכומי עתק, כדי שיהיה להם העונג לפגוש גבר..............במועדון..... לא אחד ולא שניים.......... גם במרכז וגם בחיפה....... סיפרו לי סיפורי מסמרי שיער....... על מועדון "יוקרתיים" כאלה.....

magy

New member
ההרים......

כתבתי את המשפט ..........בהודעה הקודמת.... "למה בכלל צריך לשלם"? אבל מחקתי אותו......... והנה ....לא טעיתי.......... אצלכם לא משלמים.

צלליתה

New member
האם מדובר על מועדון ששמו כשם סדרה

קומית אמריקאית? כי אם כן, שמעתי דברים איומים. הם גובים מחירים גבוהים, מבטיחים הכרויות ופעילויות , ואחרכך אם את במקרה אישה, שום דבר מזה לא יקרה. (שמעתי את זה מחברה בת גילינו שנרשמה למועדון, ולמרות מאמציה, והיא גברת אסרטיבית בעליל, לא הצליחה לקבל החזר כספי , למרות שלא קבלה תמורה לסכום המאוד נאה ששלמה. )

magy

New member
אז כולנו שמענו

ניסים ונפלאות על המועדונים האלה.......... איך אמרתי קודם? ניצול הבדידות............והרצון להכיר......

יש אפשרויות נוספות

להכיר אנשים פנויים. למשל דרך חברות המארגנות טיולים בארץ. משלמים עבור טיול בלבד. אם אין מישהו/י "שווה" - לפחות נהניתם מהנוף... לא ניסיתי, אך אני חושבת ש"עופרים" למשל, נשמע רציני.

אופס,

האם עברתי על כללי פירסומת? מצטערת, אם כן. רק אחרי ששלחתי את ההודעה, נפל לי האסימון. (אגב, לא מכירה אותם אישית).

למעלה