זה מתייחס למה שאתה כותב מהזווית שלי
וזה הפירוש של הגינות
הגינות אין פירושה קבלה והסכמה מלאה עם הפרשנות שלך
מאמר היסטורי או ספרות, מתייחסים לחיים, לבני אדם חיים, וההשפעה של דברים אלה וכאלה על החיים לא נופלת ממה שנחשב להתייחסות ממשית שברוב המקרים היא לא הרבה יותר מנימוסים ריקניים או התנהלויות אוטומטיות וחסרות מחשבה
אלה רק ההיררכיות הנורמטיביות המיושנות והאטומות שמפרידות בצורה אטומה ונוקשה בין תחומים כמו אמנות ומדע והחיים
ואחד הדברים שמאפיינים אוטיסטים זה שהם דווקא מהאנשים המעטים שיודעים לא לעשות את ההפרדות הטיפשיות האלה
אבל כיוון שזה מאפיין טוב אז כמובן שלא נמצא אף אחד בחבורת השרלטנים שאתה מעריץ שיקח אותו בחשבון ויתייחס אליו בכלל
אם הם יעשו זאת זה יפגע בתזרים המזומנים העשיר וביוקרה שהם נהנים ממנה בזכות דבקותם בסטיגמה שמאשרת ומאפשרת לאטימות הנורמטיבית להנות מפריבלגיות על חשבון כל נסיון לחיות בצורה הגונה ואוהבת ויפה יותר
אני טוען ומביא את דעתי, איני אומר שאני היחידי אלא שהיא טובה ונכונה הרבה יותר מזו שנחשבת כיום בטעות קשה מאוד לדעתי לאקדמית ורפואית ומדעית וחינוכית
אסור להביא דעה אלטרנטיבית ?
רק לדעה הממוסדת מותר לטעון ללא שום הפרעה לצידקת דרכה ?
איני כופה את דעתי כי אין בידי כלים להתנות אחרים, כלים כאלה יש רק בידי השרלטנים, אני גם לא נהנה מהתקציבים העצומים שהם חומסים מהתקציב הציבורי והפרטי, ובלווא הכי אני לא בעמדה שיכולה לגזור דינו של אדם לכאן או לכאן
וגם איני מעוניין בעמדה כזאת
אני מעוניין בשיח חופשי, הדדי,בגובה העיניים ושיוויוני כי אין לי ספק שרק הוא יקדם הבנה של אוטיזם
ורוב האוטיסטים נוטים לשיח כזה ולא בכדי
שוב, עובדה שממש לא נלקחת בחשבון על ידי הסמכויות ששוב ושוב ושוב ושוב טועות בכל מה שהם אומרים על אוטיזם, במאה שמונים מעלות, ומעולם לא לקחו אחריות על שום טעות שהם עשו ובזמן שהם השמינו על חשבון הציבור עשרות אלפי ילדים חפים נאלצו לסבול קיום עלוב וקשה וסיוטי גם בגלל הסטיגמות שהם מפיצים בחסות היוקרה המדעית שאם היינו חיים ולו בחברה חצי הגונה זאת הייתה נשללת מהם כבר מזמן.
מותר לי, בדיוק כמו לכל אדם אחר, לבטא את כעסי על מה שאני תופש כהפרות אתיות ומוסריות חריפות
הרבה אנשים עושים את זה כל הזמן
וטוב שכך
אלה רק קונפורמיסטים כמוך שחושבים שעצם הזכות לפתוח את הפה מהווה עילה להתרת דם