קארמה

ronish30

New member
קארמה

לא בטוחה אם זה המקום הנכון, אבל כבר הגעתי... אז אשאל היום דפקתי את האוטו- שריטה אצלי ושפשוף אצל האוטו השני, לא משהו גדול אבל רואים את זה זה היה בכניסה לחניה של חנות, ומרוב שנבהלתי פשוט נסעתי משם בלי בכלל להכנס לחנות. ועכשיו אני אוכלת את עצמי כמה שאני לא בסדר שלא השארתי פתק וברחתי. וגם לא סיפרתי על זה לאף אחד, גם לא בעלי. עכשיו אני גם מלקה את עצמי על זה שבכלל רציתי לקנות משהו שאני מן הסתם לא ממש צריכה בכסף שתמיד קצת חסר ולהספיק לעשות את זה בדוחק רב במעט הזמן שהיה לי פנוי... וקצת מפחדת שיקרה לי משהו רע בגלל זה אולי יש לכם רעיון איך אני עושה תיקון?

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo13.gif

זה הזמן לסלוח לעצמך.
קחי אחריות. את יכולה לגשת לחנות ולספר להם שם. יתכן שבעל/ת ה
הבחין/ה או י/תחזור לחנות לשאול. השאירי את פרטייך שם ואולי אפילו דווחי לחברת הבטוח. כך שתראי שאת לוקחת אחריות על המקרה. יחד עם זאת, אחריות אינה צריכה לבוא בשל פחד מעונש. קארמה איננה עונש. הצקת המצפון היא העונש. קארמה היא סיבה ומסובב.(סיבה ותוצאה) אך היות שאנחנו מצויים בתקופת ה
ות זהו זמן מתאים
לסלוח לעצמך על האשמה. כי אשמה היא רגש שגורם לנו להיכשל בכל מה שאנו רוצים לעשות. אשמה איננה מאפשרת לנו להצליח. אשמה יוצרת 'מעגל קסמים', שאי אפשר לצאת ממנו. כמו מעגל הדמעות של עליסה בארץ הפלאות. L&L TALYA

למעלה