קאסט אוואטאר

saarshemer

New member
קאסט אוואטאר

הבנתי שיש הרבה מחברי הפורום שעושים קוספליי לדמויות מאוואטאר, אז חשבתי..... אולי במקום שיהיו הרבה "יחידים" נפתח קאסט של אוואטאר ונרשם לתחרות....אולי אפשר להביא מערכון מצחיק או משהו רק מעלה את השאלה לפניי שאני נרשם לתחרות אגב, יש רק עד ה-7.8.08 בהרשמה מוקדמת אז.... (אבל אני מניח שאנשים פה כבר ידעו את זה.....)

akane

New member
זה מה שתכננו אבל כרגע המצב לא ידוע ~_~

אני למשל חשבתי על לעשות זוקו בגרסא של העונה השלישית, אבל אני לא ממש בטוחה (זוקו נמוך ונשי מידי? ;; ) ניצן עכשיו גם לא ממש סגורה על עצמה. אבי עדיין יהיה אוזאי מגניב. עינב השניה אמרה שהיא טוף, ואתה זוקו בגרסא של העונה הראשונה. אלה מי שאני זוכרת. אז... בהחלט רצוי שתעשו עם זה משהו! D: אני לא יודעת מה אתכם, אבל לי עוברות כבר איזה אלף סיטואציות מצחיקות רק עם זוקו ואוזאי באותו החדר XDDD

אני בעד...

אני באמת די לא סגורה על עצמי כרגע, (דבר שאף פעם לא קרה לי כי אני תמיד יודעת מה אני רוצה ולא משנה את דעתי) אבל רוב הסיכויים ברגע זה היא שאני אהייה מאי בסוף..... את יודעת מה אני חושבת, אז אני לא אגיד את זה שוב.... ובכלל אפשר להספיק עד התאריך? כי כבר צריך לחשוב על רעיון....

S.Riddle

New member
איזה בעסה שאני לא יכולה להשתתף בתחרות. :(

כי אני גם עושה משהו מאוואטר. *בורחת מניצן*

O:

מה?@?#!?@#?!@ מה מה מהמהמהמה? מה את עושה? את רוצה מכות על זה שלא סיפרת לי? XD

S.Riddle

New member
סתם משהו מפגר לתחילת הכנס. ^^;

אפילו לא שווה איזכור כי אני לא הולכת לתפור שומדבר אלא להשתמש בדברים שקניתי ביפן. אבל אנ'לא אומרת~~ כבר הרסו לי הפתעה של קוספליי אחד, לא שוב. :<

S.Riddle

New member
אומג איך ידעת :DDDDDDDDDDD

smfnhakjfdf מופרעת.

HeineW

New member
כן!!!!!!#@%^@@

זה על מי שחשבתי כשעינב כתבה את ההודעה XDDDDD

akane

New member
חחחח אני יודעת, גם אני חשבתי עליו באותו הרגע

אבל מה לעשות שזה הכינוי שהדביקו ל"בחור שמקציף מהפה" מאווטאר? P: