קאמה סוטרה

קאמה סוטרה

לא מזמן היה לי יום נורא , שום דבר לא הסתדר , חזרתי מאוחר מאד הביתה , כולם כבר ישנים. ישבתי שתיתי קצת נרגעתי והחלטתי שהגיע הזמן לפינוק ידני
, טוב מכיוון שהייתי מאד עייף אמרתי שזה חייב להיות קצר וקולע , נכנס למחשב ומחפש את היכל התהילה שלי אבל נזכר שלפני שבועיים , ברגע של טמטום החלטתי שאני מתנזר מכחולים וזרקתי את כל החומרים שלי ( טעות קשה , לא ממולץ בכלל , אבל אולי ה"זוג המגבה מאתמול יצליח לשחזר
) טוב ......עברתי לתוכנית ב ופתחתי ערוץ אגו , לדאבוני בדיוק התחילה שם תוכנית בשם "קאמה סוטרה" (בעבר יצא לי לראות כמה תנוחות בספרים אבל אחרי 2 דקות הבנתי את הרעיון). בקיצור , התוכנית מתחילה ואני חוטף דיכאון אחרי רבע שעה הבנתי את הרעיון וסגרתי , אז ככה, אם חשבתי שאני סבבה במיטה , נניח ממוצע + אז אחרי שראיתי את התוכנית זה ירד פלאים , אני גם ככה לא ממש יציב ועם תנוחות כמו שראיתי אין סיכוי שאני לא נופל מהמיטה וחוטף מכה בראש. הספקתי לראות רק 3 דברים וכולם היו מסובכים מאד , לא נוחים , וכנראה גם דורשים המון אנרגיה, המשחק המקדים היה ארוך להחריד , אני לא מבין איך הם מצפים שאחרי חצי שעה עיסוי מסיבי עוד ישאר למישהו אויר לתנוחות האלה. לסיכום - הלכתי לישון מבואס , מסתבר שיש מומחי על שלעולם לא אתקרב לרמתם. מישהו פעם ניסה חלק מהדברים שם ? (במיוחד את התנוחות שהסבירות שתפונה למיון הוא בינוני - גבוה) יש פה מומחה קאמה סוטרה באיזור?
(אבל לא מומחים וירטואליים)

ליקה5

New member
קאמה היא תשוקה סוטרה היא הטקסט (סנסקריט)

בטלוויזה מראים רק שטויות הקאמה סוטרה מדברת על אהבה, מקומה בחיינו ובנפשינו על נשיקות, חיבוקים, ליטופים, אומנות הגירוי, משחקים מקדימים, המין כאומנות לכל דבר וככלי לשיחרור הנפש רוב האנשים מכירים רק את הפרק עם התנוחות (64, שהם 8 תנוחות בסיסיות ב 8 וריאציות לכל אחת) אבל בקאמה סוטרה יש 15 פרקים זה ספר הקודש של המין על כל צורותיו

trainspotter

New member
אוי הגרמנים דפקו לי את הוינר

איחו לה פוטה הספרדים .איך אפשר לאהוד אותם נכון הגרמנים הרגו לפני 60 ומשהו שנה יהודים אבל את תשכח מי היו הראשונים שגירשו אותו ב1492 הספרדים.האינקווזיציה המפחידה

one track

New member
חיפשת מומחה או מומחית?../images/Emo132.gif

קודם כל אני לא מתיימרת להיות מומחית בקאמה סוטרה (ואפילו לא קרוב לזה). לא הכל מורכב ומסובך שם ובכלל את רוב התנוחות שם בטוח עשית בלי לשים לב. מציעה לך לקנות איזה ספר טוב בנושא וכל פעם לנסות משהו אחר, כמובן במסגרת המוגבלות. אולי בסוף אתה תהיה המומחה לענייני קאמה סוטרה.

../images/Emo193.gif זה מצוין

תראי , אני מאמין שעדיף לדעת היטב מספר תנוחות (נניח 7-8 ) מאשר לנסות ולהפוך להיות לולין בקרקס. ולגבי הספר - אני ממש לא מרגיש צורך לעשות את זה. שרדתי בגונגל יותר מ 30 שנה ללא הספר אז כנראה שאמשיך לשרוד , או במילים אחרות - אני עצלן , אין לי כח , סקס אמור להיות דבר פשוט , לא מדע גרעיני.

zikokozi

New member
אבל מדי פעם

יוצאת מין תנוחה כזאת מיוחדת ומדהימה ואז כאילו נזכרים לומר שזה מהקאמה סוטרה אבל בעיקרון אתה צודק...עושים מה שכיף לא צריך מעבר.

come on1

New member
../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שאתה:"דולפין מושלם, רגוע, מתחשב, מצחיק, רומנטיקן"(ציטוט מפרפר מאושר, משנה את הלינק לפרפר מאושר 1) והרי אלו כמעט כל התכונות שהן מהות הקאמה סוטרה...

אני התייחסתי לקאמה סוטרה

בצד הטכני בלבד - אני ממש לא מכיר את העסק הרוחני שם. ובנוגע לתכונות : אני חושב שאלו תכונות אוניברסליות לאו דווקא קשורות לקאמה סוטרה או לכל תורה\צורת חיים אחרת . פשוט תכונות אנושיות

come on1

New member
גם אני

התייחסתי לצד הטכני בלבד... דולפין וכו' זה טכני בלבד... וכן, אכן אלו תכונות אנושיות, פשוט תכונות אנושיות!!!

לא מאמין שצריך לקחת כל דבר כפשוטו

או יותר נכון, מכיוון שהורי המרושעים הזניחו את תרגילי הגמישות שלי כבר בגיל 3!! הרי את רוב התנוחות אני אפילו לא יכול לדמיין בלי שייתפס לי איזה שריר או משהו כזה. כל מה שאתה צריך לשלוט בו הוא לינגה מסאג' וזו שאיתך ראוי לה שתשלוט ביוני מסאג'. קח את רוח הדברים, ענג את זו שאיתך, והכי חשוב, פתגם סיני עתיק אומר "דע את הדרך לנקודת ה G והחיים יאירו לך פניהם" ואם אין פתגם כזה הרי ראוי שיהיה. בברכת ענג את הלינגה והתענג על היוני.

דווקא מאמינה שצריך לקחת כל דבר כפשוטו

או כמו שאומר פתגם סיני נוסף "יוני עיוני, לינגה בצינגה". אין דבר שאינו בנמצא במחוזותינו הפשוטים והגשמיים.

אחלה פתגם

ניראה לי ששוה לך לקחת עליו בעלות. אגב - הקאמה סוטרה מדברת על כמות הלינגות האולטימטיבית?

לא על כמות אלא על איכות או יותר נכון התאמה

עד כמה שזכור לי, היא מציינת ארבע סוגי לינגה וארבעה סוגי יוני כאשר לכל אחד יש את המתאים לו או יותר נכון את המתאים לו ביותר.

ליקה5

New member
פשט ודרש

חיים מיניים מספקים מתחילים באהבה וקבלה עצמית. לדעת מה רוצים, ולא להתפשר ולהסתפק בפחות מזה. כשאנו אוהבים את עצמנו באמת, מגלים את תשוקותינו, מתמלאים בשפע, מתמסרים לחוויה בצורה מושלמת , רוצים להעניק מהשפע הזה לאחר אנו ממגנטים אהבה טובה אהבה נקיה, ללא פחדים, קינאה , רכושנות ובעלות זה הרבה הרבה לפני התנוחות והסקס...זה מין אחר......עם חיבור אמיתי, של הלב והבטן, בלי מיינד, בהתמסרות מוחלטת, באהבה , אמון וכבוד הדדי סקס בלי נפילות אנרגטיות להפך עם תחושת התעלות כמעט דתית

ליקה5

New member
תודה

על המחמאה והקישורים את הכלבה אני מכירה (ואוהבת) על המצלמה לא ידעתי........

למעלה