פרפר מאושר1
New member
קאמה סוטרה
לא מזמן היה לי יום נורא , שום דבר לא הסתדר , חזרתי מאוחר מאד הביתה , כולם כבר ישנים. ישבתי שתיתי קצת נרגעתי והחלטתי שהגיע הזמן לפינוק ידני
, טוב מכיוון שהייתי מאד עייף אמרתי שזה חייב להיות קצר וקולע , נכנס למחשב ומחפש את היכל התהילה שלי אבל נזכר שלפני שבועיים , ברגע של טמטום החלטתי שאני מתנזר מכחולים וזרקתי את כל החומרים שלי ( טעות קשה , לא ממולץ בכלל , אבל אולי ה"זוג המגבה מאתמול יצליח לשחזר
) טוב ......עברתי לתוכנית ב ופתחתי ערוץ אגו , לדאבוני בדיוק התחילה שם תוכנית בשם "קאמה סוטרה" (בעבר יצא לי לראות כמה תנוחות בספרים אבל אחרי 2 דקות הבנתי את הרעיון). בקיצור , התוכנית מתחילה ואני חוטף דיכאון אחרי רבע שעה הבנתי את הרעיון וסגרתי , אז ככה, אם חשבתי שאני סבבה במיטה , נניח ממוצע + אז אחרי שראיתי את התוכנית זה ירד פלאים , אני גם ככה לא ממש יציב ועם תנוחות כמו שראיתי אין סיכוי שאני לא נופל מהמיטה וחוטף מכה בראש. הספקתי לראות רק 3 דברים וכולם היו מסובכים מאד , לא נוחים , וכנראה גם דורשים המון אנרגיה, המשחק המקדים היה ארוך להחריד , אני לא מבין איך הם מצפים שאחרי חצי שעה עיסוי מסיבי עוד ישאר למישהו אויר לתנוחות האלה. לסיכום - הלכתי לישון מבואס , מסתבר שיש מומחי על שלעולם לא אתקרב לרמתם. מישהו פעם ניסה חלק מהדברים שם ? (במיוחד את התנוחות שהסבירות שתפונה למיון הוא בינוני - גבוה) יש פה מומחה קאמה סוטרה באיזור?
(אבל לא מומחים וירטואליים)
לא מזמן היה לי יום נורא , שום דבר לא הסתדר , חזרתי מאוחר מאד הביתה , כולם כבר ישנים. ישבתי שתיתי קצת נרגעתי והחלטתי שהגיע הזמן לפינוק ידני