קאט

קאט

איך העזו להשתמש ב: ישראל עוצרת באדום זה לא הצליח ברשות הדואר אז עכשיו כן.. מסוקרן מאוד...

johny_abola

New member
תמיד מצחיקים אותי הסלוגנים של לפ"מ

מצחיקים בקטע העצוב כמובן, כי הם באמת חושבים שמישהו סופר את הפרסומים שלהם לבטיחות בדרכים. כאילו שאם הם יקבעו בדרמטיות "ישראל עוצרת באדום", אז זה ישפיע על כל אותם עבריינים שנוסעים באדום מלא.

עצוב שזה מצחיק

או מצחיק שעצוב.... חבל שאין להם איזה לקוח חזק שיאצר ךהם חברים זה לא זה תודה ולהתראות. .חיים זה הכל.

אני תמיד מתחרפנת

שאחרי שאני עוברת בחצי אדום אני מסתכלת בראי ורואה אחרי עוד שתי מכוניות. הפרסומות בארץ לתאונות דרכים מזעזעות, ולא בצורה הנכונה.

ad h o c

New member
אם לא היית עוברת

בחצי אדום, גם הן לא היו יכולות לעבור.. (או שהן היו נכנסות בך, עוקפות אותך מימין ומשמאל, צופרות והנהג היה יוצא אלייך עם סכין ומברשת שיניים)

מה זה בדיוק חצי אדום?

זה אומר שאם מישהו אחר היה עובר באותו תזמון זה היה נחשב בעינייך לאדום שלם ?

johny_abola

New member
ואם עוד מישהו?

אז זה אדום וחצי? או בגלל שירח היא קטנה, אז היא חצי?

אתם יודעים מה הזכרתם לי?

שהמצאתי שיטה נהדרת חדשה להימנע מדוחות חניה; כל מה שצריך לעשות זה לקבל פעם אחת דוח ואז לשמור אותו. עכשיו, כל פעם שאתם על כחול-לבן, אדום-לבן וכו' פשוט שימו את הדוח על הוישר ולכו לדרככם. הפקח יבוא, יראה ששם כבר דוח ויעבור לקרבן הבא. מי אמר גאונות ולא קיבל?

johny_abola

New member
יו, איזה רעיון גדול

רק חבל שהוא אולי הרעיון הכי שחוק בספר. לא חושב שיש מי שלא מכיר / עשה / התאכזב (בתל אביב זה לא עובד). ירח, מה יהיה? שמעת שנפלו התאומים?

TIC

New member
את יודעת מה יהיה יותר גאוני?

למצוא פקח שלא מכיר את ה"שיטה". ירח, שו האדה "חצי אדום"? זה אומר שאת, שליד ההגה, מספיקה לעבור, אבל אלו שאת מסיעה במושב האחורי כבר עוברים באדום? מציע לך לנהוג כמו בנאדם, אם את לא רוצה לגמור כמו אבולה. TIC.

רגע רגע רגע

אז זה אומר שכולכם מכירים את השיטה של להוריד את הוישרים? ואת השיטה של לרדת לפקח ואז הוא מוותר לך? אה, את זה לא?... ולפני שמירן מוחק אותנו: הפרסומת של הוט מגניבה!
נ.ב אבולה, איך אתה מרגיש באמת?

TIC

New member
איך אתה קשור? מהידיים ומהרגליים

עם הראש למטה. אמרת שיש לך ברזומה קימוט של גולף. התכוונת לבגד?
TIC.

johny_abola

New member
אגב,

בגרסה המקורית של זה, זו שכבר עושים אותה עשרות שנים בישראל, לוקחים דו"ח של רכב אחר בכלל. למה לחכות לקבל דו"ח בשביל זה? אבל שוב - הרגת אותי עם ה"רעיון החדשני"... זה כמו לכתוב שעלית על רעיון גאוני בסופר - לקחת את החלב מהשורות האחרונות, איפה שהתאריך יותר מאוחר.

TIC

New member
"מחבל בחיי אדם"... איזה טמטום

אני מביא להם קמפיין יותר אפקטיבי בשלוף, עכשיו, על המקום, בלי פלנינג, ובלי להוציא חשבונית. ככה, עלי. מה זה הדבר המטומטם הזה? (סליחה על הבוטות, אבל זה עוד אחרי סובלימציה. עברו לי בראש מילים הרבה יותר קשות). למה שלמישהו הקמפיין הזה יזיז את העפעף? מילא שהקמפיין הזה נוגע לחיי אדם. זה ניחא - חיי אדם אינם דבר יקר פה בין כה וכה: אם לא תיהרג על הכביש, תיפול מגשר שמישהו שכח להדק את האזיקון שמחזיק אותו, או תרקוד אל מותך מרצפת פלקל, או שאולי דווקא ישלחו אותך ללבנון בלי תוכנית איך להוציא אותך משם אחר כך, בגלל ששלחו אותך לשם עם מחסנית אחת וגם אותה שכחו למלא באלו, נו, איך קוראים, להם? אה, כן - כדורים, או בכל דרך אחרת האופיינית לרפובליקת בננות כמו שלנו. מה שיותר קשה לעיכול בעובדה שעל הקמפיין הזה הופקדו ידיים לא מיומנות, ששופכות עליו מדיה בסכומים השקולים לתל"ג של מדינה בגודל בינוני, הוא שאנחנו מממנים את הקמפיין הזה מכיסנו!!! רק חשבתי שראוי להזכיר לכם. TIC. נ.ב. סתם משפט לבילבורד שקופץ לי לראש ונשמע לי יותר אפקטיבי: "לנהגים שנוסעים באדום יש זין קטן." תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם חוצים צומת ב"חצי אדום".

EM92

New member
סתם מחשבה...

הסרט האדום הזה שתולים על המראה לא סוגר את השדה ראיה?
ובלי קשר.. בשביל לצמצם את התופעה של "עברינות דרכים" לא צריך קמפיין מטורף או סלוגן מתחכם... הכל ענין של חינוך ואכיפה... אבל במקרה שלנו... רק נס יעזור...

בסוף בסוף בסוף זה אפקטיבי

אני חייב לומר משהו לא פופולארי- נכון יש משהו מצחיק ואולי די מיושן בקמפיינים החינוכיים של לפ"מ אבל האמת היא שיש להן השפעה. אולי לא אחרי קמפיין אחד ולא אחרי שניים אבל תסתכלו על עצמנו כמה שנים אחורה ותראו את ההבדל. כשאנחנו היינו ילדים, מי היה חושב לשים אותנו על בוסטרים ומי דיבר אז על חגורה במושב האחורי? בקושי חגורה במושב הקדמי היה נהוג וגם זה רק לנסיעות מחוץ לעיר (זה גם היה החוק). היום זה נחשב סכנת נפשות והורות בלתי אחראית בעליל להסיע ילד קטן לא חגור אפילו לנסיעה של מספר דקות. מה שאני מנסה לומר הוא שאם נשים לרגע בצד את הדיון על הקריאיטיביות של הפרסומות הללו, אין ספק בכלל שיש להן השפעה ולו בגלל ההתמדה של אותם גופים ושמירה על רצף של מסרים לאורך השנים. כי בסוף כשחוזרים שוב ושוב על החשיבות של חגורת בטיחות, עצירה בעצור, אם שותים לא נוהגים וכו', בסוף זה חודר ומחלחל וגם גורם לשינוי הרצוי בהתנהגות. זה לא קורה ביום אחד אבל זה קורה ואני משוכנע שאנשים שכבר עברו את גיל 30 כמוני, יכולים להעיד שהם מרגישים את התהליך אפילו על עצמם.

ובל נשכח

את קמפיין השמירה על פרחי ארצנו המוגנים, של החברה להגנת הטבע בשיתוף צה"ל והטלויזיה הלימודית, ששיגע לנו את השכל בשנות ה-80 המוקדמות... טפטוף קטן, עקבי ועיקש. מעצבן כזה. עד שבא ילד וצרח: בינתיים סוגרים את המים!!!

למעלה