קאט

TIC

New member
בחייאת מירן

דיסקסנו את זה ים. כשיש עשרות מליונים למדיה (תזכירו לי מי משלם על זה?), אפשר, ברפיטציה, לשכנע גם שהשמש זורחת בלילה. תחשוב כמה מליונים היינו חוסכים בשנה אם היו מוצאים דרכים יותר אפקטיביות להעביר את המסרים האלה. אני בטוח שאם הם היו גוף פרטי שמוציא את הכסף מכיסו, הם היו מגיעים לאותן התוצאות ב-20%-30% תקציב. יש לך ספק? TIC.

אני לא בטוחה שאנחנו, אלה שחצו את ה- 30

מבינים היום את הסכנה שבכביש ומקפיצים את הילדים לגן כשהם חגורים במושב בטיחות, אפילו אם זה רק ל- 100 מ' ולא עוברים באדום וחוגרים מאחור וכו' וכו' וכו', לא בגלל הפרסומות של לפ"מ. זה תהליך טבעי של בגרות והבנה, לא נראה לי שלפ"מ עשו עלי איזושהי עבודה. סליחה על הקלישאות החבוטות, אתה מבין את זה כשנולדים לך ילדים, אני, כנהגת שודים (טוב, נו, די נהגת שודים, יחסית לאישה) לא תיארתי לעצמי שאני אסע כחוק כשאני אהפוך לאמא. וראו זה פלא, אני, שמגיל 19 צריכה להרכיב משקפיים, אבל לא עושה זאת מטעמי אינפנטיליות, מרכיבה משקפיים (רק בנהיגה כמובן, לא להסחף).

זה לא כ"כ נכון

כי מתי שאנחנו היינו ילדים היינו מסתובבים בחוץ כל היום היינו נזהרים מדברים אחרים היום ילדים מסתובבים באינטרנט וברגע שהם יוצאים הם לא מודעים לכל הסכנות האורבות להם בדרך. ואנחנו בתור מבוגרים יודעים שאם שותים לא נוהגים ולחגור חגורת בטיחות כי היום יודעים את הסיכון של בלי.. אז בשורה התחתונה כל מה שעושים לפ"ם היום מבזבזים את כספנו ( לא את שלי כי אני לא עובר את גובה מס ההכנסה בכל חודש.)

למעלה