קאבר של dream theater

Octavarium

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל, אתה מנגן ת'דברים די יפה וזורם.. יש לך כמה טעויות די קריטיות בשיר (לא פיקשושים, טעויות שאתה חושב שצריך לנגן ככה אבל לא) תשמע ת'שיר טוב טוב טוב ותבין ת'טעויות שלך... חבל שאתה לא לומד אותו עד הסוף... כמה שההמשך שלו קשה יותר, זה לא בהגזמה ואם למדת עד פה אתה יכול ללמוד עד הסוף

sengoku

New member
היי

תודה על הדברים..אתה יכול להגיד לי בדיוק איפה?

Octavarium

New member
איפה...

בהתחלה יש קטע שחוזר פעמיים... אז בכל חלק שני איפה שהטאב נראה בערך ככה 6 8 9 7 7 7 0 0 מקווה שהבנת איפה... זה אחרי הריף ההתחלתי בא... אז במקום ה6 אתה עושה תו אחר... לא חקרתי איזה ואחר כך איפה שיש את ה 0 1 2 3 ואז יש את זה באוקטבה למעלה שקט יותר, אתה לא נכנס במקומות הנכונים... הוא נכנס שם באוף ביט ואתה נכנס באון מקווה שהבנת

yotamn9

New member
סה"כ יפה מאוד!

יש לך טכניקה טובה, נגינה זורמת, סאונד טוב. כל הכבוד!

Pletzet

New member
למה אתם משלים אותו?

אחי,יש פוטנציאל אבל עוד ארוכה הדרך... יש בעיות קצב בנגינה. כשאתה בלי דיסטורשן , ניתן להבחין בבעיות טכניקה.(בעיה של הרבה גיטריסטים-לא יודעים לנגן בקלין)

terje

New member
../images/Emo45.gif

נכון שלרובם אין את זה, אבל עצם העובדה שאתה ג'אזיסט זה לא משהו בכלל... סתם סתם.. פשוט אני חזרתי בשאלה, לעולם הרוק. קשה לי עם ג'אז לאחרונה :p

amitBMX

New member
למה עשית את זה?

סתם.. שמע, נראה לי שהחומרים שאני אעלה איתם על במה גם יהיו יותר 'רוקיים'. אבל איך אפשר לעזוב את הג'אז? הוא נותן כל כך הרבה, ואם הייתי מנגן רק רוק הייתי כמה רמות מתחת למה שאני עכשיו...

amitBMX

New member
העניין הוא שג'אז מפגיש

אותך עם דברים הרבה יותר מאתגרים. לאו דווקא טכנית כמו במוזיקה קלאסית. תחשוב שג'אז מתבסס על אילתור; הנגן חושב מה הוא רוצה לנגן ובאותו הרגע ממש הוא מנגן את הפראזה הזאת. האילתור גם הרבה יותר קשה מאילתור על פלייבק של מטאליקה למשל, כי ג'אז זאת מוזיקה מורכבת יותר, ופשוט אי אפשר להאמין כמה אפשר ללמוד עוד ועוד, וכמה אפשרויות סאונד אתה יכול להוציא מאקורד אחד. חוץ מזה שיש דברים זניחים יותר, שלמשל אני שם לב שאני מנגן אקורדים בלי למצמץ לעומת גיטריסטים אחרים שמתחילים להסתבך כשמוסיפים להם איזה טנשן לאקורד. אבל זה באמת זניח יחסית, יש מלא דברים שהג'אז מפגיש אותך איתם, מה שהרבה ז'אנרים אחרים לא עושים. אבל תכלס שכל אחד ינגן מה שכייף לו, אחרת כל העניין לא שווה.

קלפטון1

New member
לא מסכים

סך הכל כמה שהסאונד שאתה מדבר עליו אולי נשמע ג'אזי,אתה בקלות יכול לשלב אותו בבלוז,רוק,קלאסית וכו'. המידע נתון לא רק לאוהבי ג'אז,אלא לכולם וכל אחד יעשה איתו דברים שמתאימים לו. כמו ש"פאור קורד" נמצא לרוב במוזיקה רוק כבד יותר,זה לא יפריע למישהו שחושב שיתאים לו הסאונד הזה בבלוז,קלאסי או בכל סגנון,רק בגלל שזה שייך לסטייל שנקרא רוק כבד. המידע קיים כל אחד בוחר לפי הזווית הראיה,או יותר נכון השמיעה שלו.

shakedsham

New member
נו באמת

אתה רוצה להגיד לי שהאתגר במוסיקה קלאסית הוא טכני? פשוט קשקוש מארץ הקשקושים תן את הכבוד המגיע...

terje

New member
אחרי

6 שנים של גיגים + אקדמיה למוזיקה ורימון, אין ספור דיסקים , גיטרות, והופעות החלטתי שזה לא בשבילי. וחזרתי הבייתה! שלא תבין לא נכון, אני גם לקחתי המון מעולם הג'אז- ואני חייב לו הרבה, אולי את רוב מה שאני יודע - וזה עשה לי מאוד טוב להיות ג'אזסיסט לכל דבר כ -6 שנים ( הכוונה לא לאחד ש-גם- מנגן ג'אז אלא שזה הדבר היחיד שהוא מתעסק בו).. והבנתי שהעולם הזה הוא לא בשבילי... כמה חלטורות ובר מיצוות כבר אפשר לעשות?! כמעט נהייתי רב.

amitBMX

New member
אתה צודק..

ג'אז בארץ מסתכם בהופעה פעם בשבוע באיזו חתונה. במיוחד אם אתה גיטריסט.. עצוב שזה ככה.

למעלה