קאבר ל-Green Is The Colour

קאבר ל-Green Is The Colour

אני מנגן בערך חודשיים וקצת (לומד לבד). ושר גם כן, מאז שהתחלתי לנגן. http://members.lycos.co.uk/elad1343/322.mp3 אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לשירה לטוב ולרע (עם דגש על הרע, כי רק ככה אני אשתפר
) תודה רבה

loomer4

New member
../images/Emo13.gif

לא רע, אני אישית לא מכיר את השיר (זה מהתקופה שלהם אחרי דה וול?) אבל אתה מבצע אותו נחמד ביותר! הייתי מציע לך להנמיך את הקורוס (בשתי הגיטרות ובמיוחד בגיטרה עם הדיסטורשן) שישמע קצת פחות "דיגיטלי", מעבר לזה הנגינה של הליד היא די טובה (לחודשיים זה לא רע בכלל), אבל יש זיופים, והנגינה מרושלת הרבה פעמים, ממליץ לך לעבוד עם הליין\סולו שיש שם לאט (עם מטרונום) תפתח את שלמות הנגינה וגם את הפיל בהזדמנות
לגבי השירה, יש פה ושם אי דיוקים, אבל לא משהו שממש הפריע לי. לסיכום, זה בסדר, צריך לעבוד, אבל לזמן שלך, סחטיין!

lol

נכנסת לקאבר של חבר שלי לשיר. חבר שלי זייפן לא מהעולם הזה. (אבל הוא גיטריסט מדהים והוא מנגן הרבה יותר מחודשיים) הביצוע שלי הוא הקובץ עם המספר 322.mp3

loomer4

New member
אתה לא רציני ../images/Emo3.gif

ראיתי שם גרין איז דה קולר חשבתי זה שלך.

loomer4

New member
ותגובה לביצוע שלך ../images/Emo13.gif

הנגינה טובה, הסאונד של הגיטרה פחות, זה כל מה שיש לי להגיד על הגיטרה. לא שמעתי כל כך הרבה זיופים בשירה, אבל הווליום של השירה נמוך מאוד ולא מבינים כלום, רק מלמוולים, תגביר את השירה ותשיר יותר עם ביטחון, ויהיה טוב

oneman2

New member
בקשר לשאלה שלך

אחריי החומה הם לא ממש עשו משהו. מור יצא 10 שנים לפני זה.

loomer4

New member
כן אני יודע.

לא ממש התעמקתי בתקופה שלהם של אחרי ווטרס (כל הדיויז'ן בל ומונטרי לאפס אוף ריסן)

kgg

New member
=]

לא שומעים את השירה שלך כל כך אז היא אפשר להבין... אבל הנגינה בסדר גמור בישביל חודשיים=]

kgg

New member
הגיטרה בולעת קצת השירה

לפחות כחה זה נישמע

למעלה