"קאבר אחרון"

נ ר ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח\ איפה האקמול<|?"?????????????????????????????????????????????????? אני לא מוצאתצתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

נ ר ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נעמה אני לא יכולה יותרררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את לא יכולה יותר?!

מחר אני אהיה מזה צרודההההה
וכל הבטן שלי תכאב מרוב צחוק
אם אני בכלל אהיה מחר

נ ר ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר צרודההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מתאתי ת'אקמוללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

איזה שירשור הזוי זה נהייה... איך מהקאברים של סקעת הגעתם ללייזר של מויאל אלוהים יודע!

למען האמת,

את באמת לא היית מבינה
לשקים ונחשים יש פירוש אחר, אבל הוא נסתר מעינייכם
כשאתם אומרים "חמודה'לה, בואי תעזרי לי עם השקים", אתם פשוט לא יודעים איזה גסויות אתם מדברים
ומי שאומר "שקים של סופר זה דבר נפלא!" מגיע לו כמה חודשי מאסר!
אם מישהו היה אומר לי שאני ערמומית כמו נחש אני לא הייתי שותקת לו

נ ר ו ש

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת... אנ'לא מקורית

למעלה