"קאבר אחרון"

t0mi

New member
על מה את מדברתתת?

מויאל לא הפסיק אפילו לשנייה להופיע!!! ואף אחד לא מנצל אותו, מויאל מוכשר והוא יודע את זה.

מוטר פיקרררררררררר(סליחה../images/Emo3.gif)

לא אישי לאף אחד אבל אני בן!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים אפשר לומר:'(

נ ר ו ש

New member
אני כבר קלטתי../images/Emo9.gif

אחרי 876904320-479856702-80 פעמים שהזכרת לי... או שבעצם אחרי פעם אחת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו אותיייי אני התחרפנתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קליטת העולים מרוסיה
וגם מסוזאנה
חחחחחחחחחחחחח אני נחנקת לי פה יחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טריליליליליליייייייייייייייייי
.

גם אני קלטתיייייייי

וגם אני התחרפנתייייייייייייי ------------------------------------------------------------------------------------------ זה רק אני או שאנחנו תאומות?!
אאאאאאאאאאאאא נריייייייייייי איזההההההה תלתלי חזה שיש לךךךךך$#^%$&^# NOT

נ ר ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אילו נחשים יש לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפה ועד הודעה חדשה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נריייייייייי אני מתפתלת לי פה! ההההההההההההההה אוויררררררררררררררררררררררררררררררר אני נחנקתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מפה ועד הודעה חדשה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אילו"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושלך באורך הגלות
בום!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההה וטוב שאני לא משמיעה נאקות וחרחורים

נ ר ו ש

New member
מה?????????????????????????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות אני שומרת על כל אחד בנפרד.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אצלך יש כל הזמן תקלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק כל אחד בנפרד

שלך בפלונטר תמידי
את פשוט לא יכולה לתאר לעצמך (או שכן?
) איך שאני צוחקת עכשיו!! אני צורחת מרוב צחוק!!! ואני בועטת לכל עבר
חחחחחחחחחחחחחח אני בספק אם האחים שלי לא שמעו אותי
[והם בקומה למטה]

נ ר ו ש

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות אני לא נותנת לאח הגדול שלי נחש כשהוא בוכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח אני כבר צרודה

יא צירצומת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות אני לא נותת לו לשחק בסנייק
ולא שותה ממנו חלב לפני השינה!
כמוך למשל יא מזופתת ומוצצת נחשים שכמותך חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח איזה עבה שלך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את עושה לו אווירון עם האוכל והוא פותח פה ואוכל!
איזה נחשון ממושמע יש לך
חחחחסחלחחחחחחחחחחחחחחח סתם הוא לא ממושמע
הוא הולך לטייל ברחובות ונדרס למוות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח\ וכמו שהמרצע יוצא מן השק כך הגרון שלי עומד לצאת מגופו
הוא נקרע ליייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נ ר ו ש

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פררררררררררחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפחות אני לא משחקת איתו כמו רובה מים בשבועות
:-"D
:-:D-D
:-:D-:D-:D-D:-:D-:D-:D-D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולפחות שלי לא יוצא דרך החלון ונחנק למוות מחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולפחות משלי לא חותכים ת'עגלגלת ועושים ממנה ארוחת גורמההההההההההההההההההה ההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחםךקךלרדוא םן4ףקך'()*&^%$# )*&^%$#)*&^%$@#חןםךא5טקיןלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח יא שמנה אחת../images/Emo70.gif

לפחות אני לא משקה איתם את העציצים
ולפחות אני לא עושה מהם קציצות בשר
ולפחות השק שלי לא כזה שובב כמו שלך
כי שלך מרוב שובבות בטעות נושך\נוגס\זולל\מחרסם\משסף וכו' את השק השניי!!!!!!!!!!

נ ר ו ש

New member

את שלך את לוקחת לטיולים ואז יש לך 457886590372894658703 ליטרים של מים חופשי חודשי ואת מכבדת את כוווווווולםםםם כי את נדיבהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!! אבל איך את סוחבת אותם?????????????????? את בטח לוקחת ייעוץ אצל גברת הנחשים בכבודה ובעצמה והיא מייעצת לך איך להחזיק אותםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כדי שלא יתפזרווו לכל עבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא הגזמת
אָת אֵת שלך סוחבת עם מריצה
בעצם זה לא מספיק
עם משאית!!! אוייש נרי יא מכוערת, שמעתי מג'קי ודודי ואהוד ואבי ועוד כמה שאת נותת לכולם לחזותצ ולגעת בפלא!

את לא יודעת מה קרה לי הרגע,

מרוב צחוק הראש שלי עף אחורה אבל המשכתי לצחוק ואז כמעט נקרע לי הגרון

למעלה