קאבס-מיאמי

somone1411

New member
מה הקשר?

מתי אמרתי את כל הדברים שאתה מייחס לי? זו חוצפה ממדרגה ראשונה, אני מכבד את לברון, שחקן מעולה. לא מבין מאיפה הפלצת את זה שאני מגמד אותו. ועוד להשוות אותי למעריצה של בריטני? פשוט ילדותי, תתבגר.

fatnoam

Active member
זה סתם כי אתה נשמע כמו כל אוהדי קובי שהסתובבו פה בפורום

זה לא אשמתך (אלא אם אתה אחד מהקודמים שהחליף כינוי), אבל לאנשים יש פה דיעה קדומה על הסיפור הזה. ואתה פשוט משמיע את אותה המנגינה שהשמיעו קודמיך...

GIOVANINI

New member
משחק טוב של גאסול במדי הבולס

עדיין לא יודע איך לאכול את הבולס העונה (בכל זאת רק משחקי אימון בנתיים) , וכמובן איך לאכול את דרק רוז

מה יש לאכול,בוא נתפלל שהוא לא יפצע כמו שקרה לי אחרי 2 משחקים

איתו בNBA2K15...

fatnoam

Active member
זה יהיה כמו כל שנה

הבולס יכולים ללכת עד הסוף אם רוז בריא ומשחק ברמת סופרסטאר, ויהיו סתם קבוצת פלייאוף רגילה אם ייפצע.

rapgamer4ever

New member
ללכת עד הסוף זה אומר אליפות?

כי אני לא מצליח לראות את זה קורה. לצאת מהמזרח זה אפשרי אבל מעבר לכך אני באמת לא חושב שהם מסוגלים לכפות אפילו סדרה צמודה מול אלופת מערב.

billc

New member
מעניין אם הספרס יחלשו העונה

בכל זאת באיזה שהוא שלב הגיל צריך להשפיע,
מצד שני קוואי יכול להעלות הילוך העונה

זה טיפה פיקציה כל הללכת עד הסוף הזה

גם בעונת ה-MVP וגם בזו שאחריה (לפני הפציעה בפלייאוף של רוז), בעיני לא היה ספק כי שיקאגו היא לא יריבה אמיתית למיאמי (או לבוסטון בעונת 2011, למרות מאזן ראש בראש טוב בסדירה) וגם לא לחזקות במערב.
&nbsp
ההתקפה של שיקאגו מאז ומתמיד הייתה בינונית, גם כאשר רוז היה בריא כמו שור (מה שקרה לזמן מועט מאוד גם ככה, פציעות הציקו לו אפילו בעונת ה-MVP). כולם זוכרים שההתקפה שלהם התפרקה בדקות הסיום מול מיאמי כשלברון עבר לרוז אבל זה רחוק מלהיות מקרה פרטי. הבולס התקשו מאוד לעשות נקודות גם על אינדי החלשה של 2011 (קבוצה חביבה באותה תקופה אבל ממש לא מעצמת הגנה מזרחית) או מול אטלנטה בחצי גמר המזרח באותה עונה.

fatnoam

Active member
תגובה לדאמבי וראפגיימר

אני יודע שההתקפה של שיקגו שבלונית, אבל אני באמת חושב שסדרות פלייאוף מנצחים דרך ההגנה. ובזה הם ממש טובים.
&nbsp
מעבר לכך, אני חושב שפאו גאסול יוסיף להם המון. יש להם עכשיו שני גבוהים מהמוסרים הטובים בליגה.
&nbsp
אז כן, אם קליבלנד יכנסו למשבר, ושיקגו תצא מהמזרח, יש להם סיכוי מול כל קבוצה במערב. לומר שאהמר עליהם מול הספרס \ הת'אנדרס \ הקליפרס \ הווריירס? לא נראה לי. אבל סיכוי יש, והוא גם ריאלי. דאלאס גנבו אליפות למיאמי להזכירכם. הכל יכול לקרות.

זה שסדרות פלייאוף מנצחים דרך ההגנה זה קלישאה

כי בסופו של דבר צריך גם הגנה וגם התקפה. כמובן שאם ההגנה שלך מעולה אפשר להסתדר עם התקפה מעט פחות טובה וההיפך. רוב האלופות הן מהטובות בליגה בשני הצדדים. בעיני, עם כל הכבוד להגנה של שיקאגו (ויש הרבה כבוד הם לגמריי אחת מקבוצות ההגנה הכי טובות בליגה אם לא הטובה שבהן), היא פשוט לא עד כדי כך טובה כדי לקחת אליפות עם התקפה כזאת.
&nbsp
ואם רוז יחזור בכושר סביר, גאסול באמת יהווה שדרוג משמעותי על בוזר, מירוטיץ' את מקדרמוט יהפכו את המשחק למרווח יותר, אז המצב יהיה שונה לגמריי. אבל כרגע, עד שאני לא רואה את זה מחזיק לפחות חצי עונה, אני לא מתרגש.
&nbsp
אני חושב שהמצב הכללי (גם אם לא הפרטים הקטנים) מזכיר את OKC של שנה שעברה. קבוצת הגנה טובה מאוד עם התקפה שבלונית שמתקשה להתרומם בפלייאוף. על פניו הקבוצה השנייה בטיבה בקונפרנס אבל בסופו של דבר, לא יריבה של ממש לקבוצה הראשונה. לפחות ככה אני רואה את זה
&nbsp
אה, ובקשר לדאלאס, שהייתה האלופה האהובה עליי מלבד בוסטון ב10 השנים האחרונות (לפני זה פשוט לא עקבתי). אני לא חושב שזה פייר להגיד גנבו אליפות.
הספידו אותם כבר מול פורטלנד בסיבוב הראשון ולמרות הפצצה של ברנדון רוי למשחק אחד שגרמה לסדרה להיראות צמודה זה לא היה זה.
הם טאטאו את הלייקרס שהיו מועמדים בולטים לת'ריפיט גם אם עייפים.
המשיכו את המומנטום מול OKC שהגיעה שנה אחר כך לגמר כשנוביצקי נותן מספר משחקי ענק (24 קליעות עונשין ללא החטאה ו-12/15 מהשדה בדרך ל-48 נקודות פסיכיות במשחק הראשון. בדקתי את הנתונים ופשוט לא יכולתי שלא להמשיך ולרשום אותם, גם אם הם לא עד כדי כך קשורים לפוסט :)
וכמובן שכולם זוכרים את הניצחון על מיאמי שלא היה צמוד כמו ספרס-מיאמי של 13'. סה"כ נגמר בשישה משחקים כשדאלאס עמוק בפנים גם בשני האחרים. אפשר להאשים את לברון בחנק או את בוש בהפיכה תוך פחות משנה מסופרסטאר לרול פלייר אבל הרבה קרדיט מגיע לדאלאס.
זה לא שהם הסתננו מקונפרנס עלוב כמו המזרח שיהיה השנה בזכות קבוצת סופרסטארים שכשלה וגנבו סדרה צמודה מול אלופת הקונפרנס האחר עם הרבה מזל. הם פשוט היו הקבוצה הכי טובה באותה עונה והכל התחבר להם בפלייאוף.

fatnoam

Active member
אז הנה גם אתה אומר

"...אז המצב יהיה שונה לגמריי."
&nbsp
כאילו שונה במשמעות של לא התקפה שבלונית ומעפנה. משמע יש סיכוי שזה יקרה.
&nbsp
אני חושב שמירוטיץ' ומקדרמוט פחות חשובים מההתקדמות של ג'ימי באטלר לדוגמא. אבל דברים יכולים לקרות, והבולס בהחלט יכולים להיות מועמדים אם זה יתחבר ברמה זו או אחרת. אז כמו שכתבתי - הסיכוי קיים. נראה לי שגם אתה מסכים עם זה.
&nbsp
בקשר למאבס - אולי לא גנבו, סה"כ הם עלו 3 מהמערב בתיקו במאזן עם הלייקרס. אני חושב שההיט היו פייבוריטים בגמר, ודי בטוח שרוב הפורום יסכים.
&nbsp
וגם אני אהבתי את הקבוצה הזו מאוד, ואני מאוד אוהב את דירק וקרלייל.

rapgamer4ever

New member
לדעתי גם אם הדברים יתחברו להם

זה עדיין לא מספיק לאליפות.
איך שאני רואה את זה- חומר השחקנים שם לא מספיק טוב לאליפות ויש שם יותר מדי סימני שאלה. בנוסף לכך הם לא מנוסים מספיק בשלבים הגבוהים, כולל ת'יבודו.
לפי דעתי גמר nba יהיה הישג אדיר עבורם.

dark happy shadow

Member
מנהל
יהיה מעניין לראות את היכולת של בלאט בקבוצה כזאת
השאלה האם הוא יוכל לעשות מה שהוא עשה במכבי.
אם בלאט יאלף את לברון אך בו זמנית יתן לו כבוד והסגל שם יתחבר, לברון פעם ראשונה יזכה אולי באליפות בזכות ולא בזכות אחרים או חולשה של קבוצות אחרות.
לברון שחקן גדול, אבל יש לו בעיות של אגו ויכולת ברגעים החשובים, ולכן הקבוצות שלו הפסידו סדרות שהן לא היו צריכות להפסיד על הנייר.
&nbsp
אומנם אני לא חובב לברון, אבל בגלל בלאט אני בעד לברון וחושב שהוא אולי המאמן שלברון היה צריך לקבל לפני כמה שנים טובות, כל אותן יציאות שלו עם השטויות שלו, מאמן טוב היה מנסה לעקור את זה כבר בהתחלה.
&nbsp
מצד שני הבעלים של קליבלנד לא כזה זבל כמו הבעלים של מכבי שכל הזמן הכניסו לו סכינים בגב ולא יכלו לומר לו תודה על זכייה ביורוליג למרות שהם עשו כל ניסיון להכשיל אותו בדרך לשם.
&nbsp
&nbsp

TheReturn23

New member
בזכות אחרים? חחח גדול

לך תספר את זה אחרי משחק 6 בחוץ נגד בוסטון בפיגור 3-2או נגד אינדי בחוץ בפיגור 2-1 או נגד הספסרס במשחק 6 שמיאמי היו מינוס 10 בתחילת הרבע הרביעי שלברון החזיר בכוחות עצמו את מיאמי למשחק בזכות אחרים ג-ד-ו-ל

dark happy shadow

Member
מנהל
אז למה הוא נעלם מול הספרס פעמיים בגמר והפסיד להם שתי סדרות?
שנינו יודעים שאין לך תשובה לזה ואתה לא יכול לענות על זה.

&nbsp

לברון ג'יימס בחמש הדקות האחרונות של משחק 6

3 איבודי כדור
1 ריב' הגנה
עבירת תוקף
1/1 לשתי נקודות
1/3 לשלוש נקודות
&nbsp
אלה רק המספרים. כשרואים את המשחק רואים שחקן שלא פגע. את הסל הוא קלע כמעט בדיוק 5 דקות לסיום, במשך 4:30 דקות הוא לא הצליח לתרום שום דבר. המזל שלו היה ריב' התקפה שהציל אותם אחרי שהוא החטיא שלשה, ועוד ריב' התקפה שהביא את השלשה של אלן בסיום, אחרי כמובן שג'יימס החטיא עוד זריקה מהשלוש.
&nbsp
לדעתי המזל הציל אותו מתואר הצ'וקר הגדול בהיסטוריה במשחק ההוא. המשחק כולל גם מזל, אבל בכל זאת - 4:30 שמכריעות עונה והבחור פשוט לא תפקד. ריי אלן, כריס בוש ומייק מילר הצילו אותו שם.
&nbsp
אז כן - אשפר לומר בזכות אחרים. צלוש מהמציאות זה בטח לא.

TheReturn23

New member
זה פשוט מגוחך העיוורון שלכם

כולם זוכרים את השלושה של אלן שדרך אגב הביאה להארכה ולא לניצחוןהרבע הרביעי התחיל במינוס למיאמי ולברון החזיר את הקבוצה בכוחות עצמו למשחק שוויד ובוש נשארים על הספסל עד 5-6 דקות לסוףמצחיק שאתה מביא סטיסטקה בדקות החלשות שהוא לא קלע אבל ראבק הוא סיים את המשחק עם טריפל דאבל עם 32!!!מה עוד רוצים ממנו?תזכורתhttp://youtu.be/ncVxYAsSAkoמה יש לך להגיב בעניין?

למעלה