קאבס-מיאמי

fatnoam

Active member
הכי מצחיק שאוהדי קובי מבקרים את לברון על החזקה בכדור

ובכלליות אוהדי קובי מצחיקים
&nbsp
ולחלק הרציני של ההודעה:
&nbsp
כל הביקורת על בוש מבחינת התקפה, היא לא במקום. כשלברון הגיע ווייד היה שחקן טופ 5 בליגה. כשאתה משחק עם שני שחקנים טופ 5 אתה לא הולך לגעת הרבה בכדור, אלא אם אתה טופ 5 בעצמך. לא בטוח שבוש היה טופ 10 באותן שנים - אז הוא לא היה צפוי לגעת בכדור.
&nbsp
שימו שווייד ולברון הם שני שחקנים מאוד דומים, שבנויים אפילו דומה, עם סגנון משחק דומה. ווייד יותר אוהב להגיע לקו, לברון יותר אוהב למסור, אבל שניהם חודרים כוחניים, מובילים כדור, והקליעות מחצי מרחק מגיעות בעקבות סכנת החדירה. וכמובן - קליעה ממוצעת ומטה משלוש. כך היה בשנה שלברון הגיע להיט. זה שונה מהותית ממה שהיה לבוסטון - סינרגיה מושלמת בין הכוכבים.
&nbsp
ולמרות שבסלטיקס היתה סינרגיה מושלמת, עדיין אחד מהם היה צריך לקחת צעד אחורה בהתקפה, ולכן גארנט הורגש הרבה פחות התקפית. גארנט - בניגוד לבוש - הבין שכדי להמשיך להיות שחקן טופ 10 בליגה, הוא צריך להתבלט, ולא להפוך לרול פלייר. מכיוון שבהתקפה זה היה צפוף, אז KG פשוט הפך לאחד משחקני ההגנה הטובים בליגה, נעל את הצבע והסל, והוביל את הצד הזה של הסלטיקס.
&nbsp
אין שום דרך ששחקן כמו בוש יתבלט באותה חמישיה עם ווייד ולברון - אלא אם יש לכם שניים שלושה כדורים על המגרש. וזה לא אשמת ווייד ולברון. שימו במקומם את ג'ורדן, קובי, אייברסון, קרטר או מקגריידי - לצורך העניין סקוררים ושחקנים טופ 5 בליגה בשיאם, ותראו שגם לידם בוש היה נחלש. אין שום קשר ללברון. או לווייד. או לספולסטרה.

זה דווקא לא מצחיק

לקובי יש חסרונות רבים, אבל אובר החזקה בכדור הוא לא אחד מהם.
אחד החסרונות היחידים של לברון הוא שהוא מחזיק זמן רב בכדור וכופה את שיטת המשחק שלו מה שפוגע בשחקנים שצריכים גם יחסית הרבה את הכדור.

DARKSEID

New member
שטויות... לברון מחזיק פחות בכדור מסופרסטארים אחרים

לברון גם יותר יעיל מהם בבחירת זריקות ומוסר יותר טוב, זו עובדה. הבאתי לך נתונים, תתמודד איתם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

איפה הנתונים?

לגבי טענתך שלברון יעיל יותר ומוסר יותר טוב, אין לי ויכוח.
האם יש לך נתון כמה זמן לברון מחזיק בכדור לעומת סופרסטארים אחרים?

somone1411

New member

fatnoam

Active member
תסתכל הודעה אחת מעליי

ותראה שהוא כן מחזיק את הכדור יותר
&nbsp
ויתרה מכך, עדיף שחקן קבוצתי כמו לברון שכופה את המשחק הקבוצתי על האחרים מאשר שחקן אגואיסט כמו קובי שכופה על האחרים להסתפק בפירורים ובזריקות רעות של סוף שעון

somone1411

New member
חלאס להספים את הפורום בשנאה לקובי

'אגואיסט' עם ממוצע אס' גבוה מדי עונה לסקורר.
איזו עקיצות בשקל.

somone1411

New member
רק להראות

קובי בשנתיים האחרונות מחלק 6 אס' ומעלה למשחק, ועוד לסקורר כמוהו. איך אפשר לקרוא לו 'אגואיסט', אני לא מבין את זה.
&nbsp
קובי יחיה וימות עם הדומיננטיות שלו, זה העניק לו אליפויות, גמרים, פרסים אישיים וקבוצתיים. הוא לא ישתנה רק כי כמה מפורום ישראלי מלינים על כך. זה קובי, אז תתמודדו.

rapgamer4ever

New member
מבלי להיכנס לדיון

קובי לא מחלק בשנה האחרונה 6 אסיסטים כמו שהוא לא קולע בשנה האחרונה 13 נקודות. לא רציני להתייחס למשחקים הבודדים שלו ב2013/14 כאל "שנה".

rapgamer4ever

New member
תפסיק להיות פרנואיד

כתבת שקובי מוסר בשנתיים האחרונות 6 אסיסטים למשחק אז תיקנתי שבפועל מדובר בשנה אחת.
ברור שזה נחשב, אני לא מקשה עליך בכוונה אלא רק מבקש לדייק.

fatnoam

Active member
למסור אסיסט ולהיות שחקן קבוצתי זה לא אותו דבר

גם אייברסון היה מוסר אסיסטים, וגם ווסטברוק מוסר אסיסטים (יותר מקובי אגב) ושניהם לא נחשבו לקבוצתיים במיוחד.
&nbsp
להיות קבוצתי בהתקפה מסתכם בכמה דברים. תן אקסטרא פאס. תנסה ליצור לאחרים לא רק לעצמך. שלא הולך לך או שאין לך את זה ביום או התקפה מסוימת - תן למישהו שכן הולך לו.
&nbsp
קובי אמר לא מזמן על דירון וויליאמס שעשה 0-9 במשחק מסויים, משהו כמו "לא מבין איך אפשר לעשות את זה. זה הכי גרוע. אני הייתי עושה 0-20 לפני שהייתי עושה 0-9, כי 0-9 אומר שלא ניסית מספיק".
&nbsp
תחפש את הציטוט הזה איפשהו.
&nbsp
ואגב, אין לי בעיה עם קובי, אני אפילו אוהב לראות אותו משחק לפעמים שהוא לא משתין על כל מי שמסביב. התבאסתי שכשנפצע, ואני ממש אשמח אם הוא יחזור להיות מה שהיה או קרוב לכך.
&nbsp
הבעיה שלי היא עם האוהדים האבסולוטיים שלו, שחושבים שהוא הדבר הכי מדהים בכדורסל, למרות שהוא לא מתקרב לכך בכלל. כל האגדה שלו נבנתה בזכות האליפויות ששאקיל הביא לו, הוא תמיד היה בטופ של הליגה, אבל מעולם לא היה השחקן הטוב בליגה, גם בעונה שזכה ב-MVP השערורייתי הזה. יתרה מכך, בעונת השיא האישית שלו הלייקרס בקושי הגיעו לפלייאוף, פעם הראיתי שעד גאסול כל שחקן שקלע 14 או יותר בממוצע למשחק בשנה לאחר מכן עף מהלייקרס.
&nbsp
ואז אתה מגיע ואומר "הוא שחקן קבוצתי מדהים, בטח יותר מלברון שכופה על אחרים".
&nbsp
מה לעשות אחי, האהדה שלך לבנאדם מעוורת אותך.

somone1411

New member
מעולם לא אמרתי שקובי מושלם

יש לו חסרונות כמו לכל שחקן. אבל הוא השחקן הכי טוב מאז מייקל, כשג'ורדן בעצמו אומר זאת ועוד רבים אחרים.
בוודאי שהוא היה הכי טוב בליגה, ולא מעט שנים. אבל זה עניין של דעה, לא מתווכן לכפות דעה על אנשים.
&nbsp
קובי לא שחקן קבוצתי כמו לברון, אבל מי אמר שהוא חייב להיות? הוא קולע וקולע טוב, זה תפקידו בהיותו סקורר. גם מייקל לא היה הכי קבוצתי, כי התפקיד שלו היה לקלוע. ועדיין, זה לא מנע ממנו להפוך לדעת רבים לטוב בהיסטוריה. אתה אוהב שחקנים קבוצתיים, סבבה, אני פחות. לכן אתה מתחבר ללברון יותר מאשר קובי. ברור שאני אשמח אם קובי יסיים כל משחק עם 12 אס', אבל אם זה יבוא על חשבון קליעה, אז ממש לא. קובי שילב במשך רוב הקריירה קליעה והצלחה של קבוצה. אז למה שישתנה? אבסורד.
&nbsp
הבעיה שלך היא שאתה מכניס לאוהדי קובי מילים לפה. אנחנו לא בטוחים שקובי מושלם, שוב, הוא לא. אבל אנחנו פה כדי להגיב לכל מיני אמירות שגויות שאולי מגיעות מרקע סובייקטיבי. מקצועית תבקר אותו כמה שבא לך, רק אל תקבע דברים לא נכונים כמו היותו אגואיסט. כי מלבד שנתיים אחרי עידן שאק, קובי לא היה אגואיסט באף שלב בקריירה (לא שהיתה לו ברירה, לשחק עם קוואמי, סמוש ומדבדנקו).

TheReturn23

New member
וויד זורק שלושה טיפשית עם יד על הפנים

ונענש בצד שני במתפרצת אנד וואןכל כך אופני למיאמי הזאת, זוכר את הדברים המיותרים והמעצבנים האלה.

TheReturn23

New member
בלאט עוד יזכה במאמן העונה כבר בעונה הראשונה חחח

אין ספק שיזכה אם קליבלנד מסיימם ראשונים במזרח

rapgamer4ever

New member
???

לקליבלנד יש את הסגל הכי טוב במזרח והם צפויים לסיים במקום הראשון או השני. למה שזה יבטיח לבלאט מאמן העונה מבלי להתייחס ל-29 קבוצות הנוספות?

למעלה