קאבס-מיאמי

אני רק משקף לך את העוורון שלך...

אתה כל הזמן מנסה לעקם את הדברים כדי שיתאימו לתאוריה שלך.
וייד, שלקח אליפות עם שלושת רבעי שאק וזהו, הוא "בלוף". את אלן אתה בכלל לא סופר. באטייה שקבר לס"א שלשות על הראש כל הסדרה ב 2013 בכלל לא מוזכר, ספולסטרה שהביא אותם לחצי גמר מזרח עם רבע סגל עוד לפני לברון הוא מאמן של כלום ושום דבר, בוש שהגיע ממעמד של כוכב על פחות טוב בהרבה מגאסול.
&nbsp
תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי - ככה פחות או יותר אני מרגיש כשאני קורא הודעות שלך.

TheReturn23

New member
מיאמי של העונה האחרונה לפחות הם בלוף ועומד במילה שלי

וויד היה גמור ולא משנה מה הוא עשה לפני בקריירה, אני מדבר על עכשיו
בוש תמיד היה בינוני בעניי, יש לו קליעה טובה מחצי מרחק אבל חוץ מזה הוא לא מצטיין בעוד משהו, לא משחק פוסט לא ריבאונדר ולא שחקן הגנה
באטייה נגמר לו כבר הדלק במיכל עוד בעונה שעברה וגם סופסל לא קצת בפליאוף
ריי אלן בגילו המופלג נשאר לו רק קליעה, שחקן משלים לא יותר מזה

עכשיו נראה העונה מי צודק
לפי דבריך מיאמי העונה צריך להיות מודל כמו שיקגו בולס של אחרי ג'ורדן, סיימו במאזן 50-20 בערך ועפו בחצי גמר ב7 משחקים לניקס של יואינג
וואלה אם מיאמי עושים משהו דומה לזה ללא לברון אני טעיתי בגדול ומוריד בפניך את הכובע

dark happy shadow

Member
מנהל
עוד לא ענית על השאלה, כיצד הוא הפסיד שתי סדרות גמר לס"א...
אתה לא יכול להפיל הכל על וייד ובוש הכל ולפתור את לברון מאחריות של הכישלון האישית שלו והקבוצתי שלו.
&nbsp
ראית כיצד בלאט באירופה ניצח קבוצות חזקות ממכבי בכמה דרגות טובות? קבוצתיות היא התשובה ולא עונה אחת אלא מספר עונות, וזה מה שלא היה למיאמי מול ס"א.
&nbsp
מיאמי הייתה קבוצה 3 שחקנים שחקנים אינוודואליזם וכל השאר לא באמת היו איתם בקבוצה, כי ס"א נטרלה אותם באופן יעיל מדי כקבוצה. אם מיאמי הייתה קבוצה קבוצתית באמת, ס"א לא הייתה מסוגלת לעשות לה את זה באופן כזה יעיל ומוצלח וסדרה רעה של כוכב אחד לא הייתה גורמת לה להפסיד לס"א אלא לנצח את ס"א.
קליבלנד עם בלאט, אם יתנו לו לאלף את לברון להיות קבוצתי יותר ולאחד את הקבוצה כולה יחדיו כמו עם עם הקבוצות של בלאט במכבי, קליבלנד תוכל לזכות בתואר גם במידה והיא תשחק מול קבוצות שיש להן עמודות בהן מיאמי חלשה יותר בזכות הקבוצתיות שלה.
&nbsp
קח דוגמא מהטבע, זאבים כיצד הם גונבים לחתול ההרים ולדובים (טורפים מסוכנים מהם גופנית בכמה דרגות כבודדים) טרף באופן מוצלח בזכות העובדה שהם עובדים כצוות אחיד למרות שיש זכר ונקבה בשילטון. העובדה שיש לך יותר יכולת לא הופכת אותך למספר אחד ולברון וקובי ושחקנים אחרים עם כישרון כמו שלהם לא הבינו את זה עד היום או שהבינו את זה מאוחר מדי בקרירה שלהם.

rapgamer4ever

New member
אני נעלב בשם הספארס מהתגובה הזאת

כמה מעט קרדיט. אם היית פוקח עיניים היית שם לב שלברון הפסיד לאחת הקבוצות החזקות אי פעם.
בשנה שלפניה, עם כמה שקשה לך להשלים עם העובדה הזאת, מיאמי ניצחה ולקחה אליפות.
הטענה שלך שמיאמי משחקת כאינדבידואלים ולא כקבוצה מנותקת מהמציאות. היא הייתה אחת הקבוצות היותר קבוצתיות בליגה.

fatnoam

Active member
ולא רק בהתקפה, גם בהגנה היה להם תיאום מושלם וחיפוי.

dark happy shadow

Member
מנהל
א, אמרתי כל הכבוד לס"א והם זכו בתואר בזכות.
&nbsp
ב, מיאמי של העונה הקודמת לא הייתה קבוצתית באמת, כי אחרת ס"א לא היו מפרקים אותם בהגנה ובהתקפה ומנצחים אותם בתוצאות הגבוהות האלה ועוד בסדרה גמר שלה nba.
מיאמי הכשילה את עצמה עם יתר אינדבידואליות ופחות מדי קבוצתיות, כאשר ס"א התחילו לפרק אותם. קבוצה קבוצתית אמיתית תמשיך להלחם גם כאשר שחקן כזה או אחרים פצועים עד הרגע האחרון ותיתן הכל על המגרש.
אתה באמת יכול לומר לי שמיאמי נתנה הכל מול ס"א? אני לא יכול לומר את זה.
&nbsp
אם אתה רוצה לדבר על קבוצה קבוצתית גדולה באמת, זאת בוסטון באליפות האחרונה שלה, כשהם הוכיחו כיצד משחק קבוצתי מפרק את המשחק האינדבידואלי של קובי.
ממש נהנתי מהמשחקים שלהם וחבל שהם התפרקו אחרי אותה עונה גדולה.

rapgamer4ever

New member
להגיד "כל הכבוד" זה לא מספיק

כי כבר בסעיף ב' שלך אתה טוען שעצם העובדה שסאן אנטוניו הביסה את מיאמי בסדרה מעיד על החולשה של מיאמי ועל כך שהיא לא קבוצתית באמת. על זה יש לי לומר כמה דברים:
1. קבוצה שאינה קבוצתית לא מגיעה למרחק סדרה אחת מת'ריפיט.
2. הצוות המסייע של לברון באמת כבר נמצא מעבר לשיא, יחד עם היכולת הנדירה של הספארס (שלדעתי היו נותנים בראש גם לבוסטון 2008 שהכנסת לדיון) קיבלת סדרה חד צדדית.
3. מיאמי נתנו הכל על המגרש, הספארס פשוט הגיעו מאוד מוכנים ובכושר אגדי והצליחו למנוע מההיט את המשחק הרגיל שלהם.
4. הרוטציות ההגנתיות שמיאמי הציגה בשנים האחרונות היו מהטובות שראיתי, אם זה לא מעיד על קבוצה מאומנת וקבוצתית אני לא יודע מה כן.
&nbsp
גם אני מאוד נהניתי לראות את בוסטון 2008 אם כי ממש לא הייתי מתאר את הלייקרס כ"המשחק האינדבידואלי של קובי". בשורה התחתונה אותה בוסטון זכתה לצערי רק באליפות אחת והלייקרס בשתיים. תן כבוד לקבוצות אלופות גם אם הן לא בוסטון 2008 או דטרויט 2004... במיוחד לקבוצות שלקחו יותר מאליפות אחת.

dark happy shadow

Member
מנהל
אתה באמת חושב שאותה בוסטון 2008 הייתה מפסידה לס"א של 2013?
לדעתי בוסטון של 2008 היו מנצחים את ס"א של 2013, כי הם היו פשוט קבוצה מבריקה ומדהימה.
&nbsp
הייתה להם הגנה מדהימה פשוט, ומותר לומר את זה לדעתי.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
כן... ולא בסדרה צמודה

אני לא חושב שזה היה נגמר בסוויפ או 4-1 של תבוסות אבל בעיני הספארס 2014 (אני מניח שלכך התכוונת, כתבת 2013) גדולים על בוסטון 2008 בבירור.
מסכים איתך שההגנה של אותה בוסטון הייתה מדהימה אבל זה לא היה מספיק.
אסייג את דברי בכך שאני מתייחס לספארס 2014 של חודש יוני. הם הגיעו לשיא בדיוק בזמן המתאים ול-peak נדיר במשחקים 3-4-5 בגמר, זה לא אומר שהם מסוגלים לשחק כך כל הזמן. מצד שני גם בוסטון לא היו מאוד יציבים והגיעו לשיא בדיוק בזמן.
בוסטון גם הייתה אלופה טובה מאוד והאהובה עלי ביותר מאז שהתחלתי לראות NBA.

botend

New member
אם אתה רוצה לדבר על קבוצה קבוצתית גדולה באמת

זו הספרס של האליפות האחרונה. עם כל הכבוד לבוסטון, באמת שלא זכורה לי קבוצה כל כך קבוצתית כמו הספרס של השנה האחרונה.
מיאמי גם כן קבוצתית, מקום 11 בליגה באסיסטים בעונה האחרונה (ולא כי הם קלעו המון או בגלל קצב משחק רצחני, הם היו מקום 12 בכמות הנקודות) אם תיקח ניתוח פשטני יחסית של אסיסטים/סלי שדה לאורך העונה (מה שייתן לך את אחוז סלי השדה שמגיעים מאסיסט) תגלה שזה משקף את המציאות למדי. הספרס במקום החמישי (61.5%), ההיט במקום ה-13 (59%). ובפלייאוף יש צניחה של הנתונים באופן גורף (הערת אגב, במקום האחרון בליגה - היחידה עם פחות מ-50% היא דווקא פיניקס)
עם זאת, אני מסכים איתך שהקריסה המנטלית שהגיעה עם הפציעה של לברון במשחק הראשון פשוט לא הייתה לעניין. ציפיתי מקבוצה כל כך מנוסה (בכל זאת, זה גמר רביעי ברציפות) להתמודד עם העניין טוב יותר.

אז עכשיו אתה מתחיל להירגע - נחמד

כי לפני רגע כתבת שקליבלנד של העונה בלי לברון טובה יותר ממיאמי שהיתה סביב לברון בכל אחת מארבע השנים האחרונות - וזו שטות מוחלטת.
וייד היה שחקן טופ 5 בליגה לכל הדעות לפני המעבר של לברון, יש שיאמרו טופ 3. גם נתן מספרים מעולים בעונה ההיא. אתה כותב שאירווינג היום יותר טוב מוייד לפני ארבע שנים.
בוש אולי לא טוב כמו שעשו ממנו אז, אבל לאב שומר אפילו פחות טוב ממנו.
ריי אלן בגילו המופלג היה משלים מעולה לקבוצת אליפות שנתן לה את החיים במשחק 6 ב 2013. באטייה היה נכס אדיר בהגנה ותפר שלשות כמו מניאק בהתקפה. יש לקליבלנד סטופר ברמתו? אחד? אתה כמובן מטאטא את העובדות האלה מתחת לשטיח כי זה נוח לך.
וההשוואה לסגל של שיקגו אחרי ג'ורדן היא בדיחה - מיאמי כבר בעונה שעברה כבר היתה קבוצה מבוגרת, העונה הם התבגרו עוד יותר, ונחלשו מבחינת סגל. ואילו קליבלנד של הסגל הזה (מינוס לאב ומילר) לא עשתה שום דבר.
&nbsp
לברון הגיע למיאמי כדי להרים את פרויקט הכוכבים שהוא רצה. כשזה לא הלך חיזקו אותו עוד. מיאמי היתה מבחינת סגל הקבוצה הטובה ביותר בליגה לפחות שלוש שנים, ולדעתי גם בעונה האחרונה, יותר מכל סיבה אחרת, הם הפסידו בגגלל גדולה של היריבה. הנסיון לגמד אותם מעורר קבס.

TheReturn23

New member
אז קדימה נראה מה הם שווים העונה

זה אותו בסיס בתוספת גריינג'ר מקרוברט ודנג וגם רוקי לא רע

בדיחה

למה שלא ניקח את הקבוצה של 2011 ונראה אותם בלי לברון? אם כבר אז כבר. אה, זה בלתי אפשרי.
אבל עכשיו, כשהם זקנים פיזית (גם גריינג'ר ודנג לא צעירים), חבולים מנטלית, עם סגל קצר וזקן אתה אומר "בוא נראה אותם העונה"? זו חוכמה קטנה מאד. להגיד שמיאמי של 2011-2013 היתה בלוף זה מגוחך במידה שאין מילים לתאר. להגיד שמיאמי של העונה שעברה היתה בלוף זה סתם מגוחך. לדרוש ממיאמי של העונה להיות שיקגו של אחרי מייקל זה מופרך.
&nbsp
אבל זה המבחן שאתה בוחר כי זה מה שנוח לך כדי לבסס את הטענות שלך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חייב לציין

שאני מעריך את ההתמדה, לא רק שלך אלה של עוד כמה חבר'ה פה.
כל הכבוד

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

TheReturn23

New member
ההפך גייסנו ההפך

דווקא בגלל שהכוכב הראשי עזב אותם, וויד ובוש ירצו להוכיח את עצמם ואמור להיות להם מוטיבציית שיא

לא חביבי, זה לא ההיפך

רק כי זה מה שטוב לך, זה ההיפך. כי אם לברון היה נשאר במיאמי היית אומר שוייד גמור ובוש שבע. ועכשיו הם במוטיבציית שיא. וייד כבר לעולם לא יהיה במוטיבציית שיא. הוא היה כוכב על לפני לברון, ועכשיו יש לו שלוש טבעות על היד ואחד פיינלס MVP ושלושים תחבושות על הברך. מוטיבציה אין לו וכבר לא תהיה לו - הוא יהיה השחקן הכי אהוד בהיסטוריה של העיר לעוד המון שנים, וסופר את השנים לפרישה. ויתר על לא מעט כסף בשביל הקבוצה הזו (מעל 10 מיליון דולר רק בקיץ האחרון), כנראה שהוא כבר מרגיש את הסוף.
בוש עבר מלברון התעללות ששחקן ברמתו לא עבר מעולם, בגלל זה במקום לפתח יכולות בפוסט הוא בעיקר התאמן בלזרוק שלשות. לחשוב שהוא אמור להיות במיטבו עכשיו ככוכב ראשי זה לא בדיוק מחובר למציאות.
דנג וגריינג'ר כבר כמה שנים נפצעים לא מעט, אבל כמובן שאצלך הם תוספת מעולה. מקרוברטס נתן עונה אחת טובה בקושי במזרח הכי גרוע בהיסטוריה, ואתה סופר את הבחירה העשרים ומשהו כרוקי מצויין.
&nbsp
אבל אצלך הכל הפוך. כי זה נוח לך.

somone1411

New member
בוש הוא רכיכה באופי, זו הבעיה שלו

הוא יכול היה לדרוש יותר נגיעות ולעשות איתם יותר - קרי לשחק בסגנון דומה לזה ששיחק בראפטורס.
במקום זה, הוא העדיף להנות מהשאריות שהותיר לו לברון, להיות שחקן שלישי ברוטציה ולהיעלם ממפת הכוכבים בליגה.
&nbsp
מבחינתי אין לו אופי של כוכב, של ווינר. כישרון יש לו, אבל תעוזה, אמביציה, חוצפה חיוביות, אלו דברים חשובים מאוד לשחקן כדורסל. אני אתן את הדוגמא של קובי (בלי קשר להיותי אוהד שלו, אגב). הוא הגיע מהתיכונים לקבוצה עם שאקיל, אדי ג'ונס, קמפבל, ואן אקסל ועוד כמה badass קשוחים ופשוט עשה מה שרצה, זה כלל כזכור אירבולים בפלייאוף נגד יוטה והדחה, אבל היום מי זוכר את זה? לא מעט בזכות החוצפה הזו, קובי הפך להיות מי שהוא היום.
&nbsp
אז בוש לא דומה לקובי ביכולת, אבל משחקן בעל מעמד שכזה אתה מצפה להרבה יותר. pussy.

rapgamer4ever

New member

מי שבוחר לשקר לעצמו באמירה שללברון לא היה צוות מסייע טוב- שיבושם לו. אני רק לא מבין איך אחרי כל-כך הרבה שטויות כאלה אנשים עדיין נותנים קרדיט לניו לברון כאחד שמבין כדורסל.
אגב איכות הצוות המסייע מראש לא נמדדת לפי ההישגים של אותו צוות במנותק מהכוכב. כי אז הם כבר לא אמורים לסייע אלא להוביל. גם אינדיאנה תיפול חזק השנה בלי PG וזה לא בגלל שהצוות המסייע שם חלש.

FrecCo

Active member
אין ספק שוויד, באטייה ואלן נחלשו מאוד כבר עונה שעברה

אל תשכח שוויד הוא הפיפן של של לברון, ברגע שהוא עבר ירידה כזו תלולה ביכולת בשנה האחרונה זו כבר לא אותה קבוצה. ועדיין בשלוש שנים שלפני זה הם היו הרבה יותר טובים ומיאמי בלי ספק הייתה עם הסגל הכי טוב בליגה.
&nbsp
זה פשוט לא נכון להגיד שזה אותו בסיס, שניים (כנראה) מהשלושה שהזכרתי עזבו ולא נראה שוויד יעשה קאמבק מטורף ככה שברור שמיאמי נחלשו משמעותית. ועדיין מאמין שהם יסיימו מקום 4-6 במזרח וסיכוי טוב שיגיעו לחצי. אני גם מהמר שהם יתחזקו באמצע העונה עם עוד שחקן או שניים.

למעלה