קאבס-מיאמי

DARKSEID

New member
וואלה

Puskas

New member
לא אישית נגדך חלילה

אני לא יודע במה באה לידי ביטוי האהדה שלך ללברון.
מה שאני אומר זה שכשאתה קורא את ניו לברון רושם לי שהשנה כולם יגלו איזה בלוף יש במיאמי, זה מכעיס..
במיאמי הייתה קבוצה אדירה בארבע השנים האחרונות, קבוצה שהייתה מצליחה מאוד גם בלי לברון (אולי בעונה האחרונה החשיבות של ג'יימס הייתה קריטית כי ווייד נחלש מאוד ולא היה בריא).
לבוא ולקרוא לדבר הזה "בלוף" ואז להכריז שכישלון שלהם השנה יעיד על כך זה לא רציני.
ווייד צלל כבר בשנה שעברה ומה לעשות, פיזית הוא שחוק והשנה זה יהיה רע יותר..
הם איבדו גם כמה משלימים חשובים וחייבים לזכור את זה.. ריי אלן, שיין באטייה ויש עוד כמה אני די בטוח.
ברור שהם לא ברמה של שנה שעברה, בעיקר בגלל ג'יימס, אבל בלוף?? איך אפשר להגדיר את הצוות שם כבלוף? מגוחך..

אני בטוח שאתה לא רואה את המצב ככה וברור לך שהצוות שם היה מעולה בארבע השנים הללו.

TheReturn23

New member
פושקאש אלן כבר כמעט 40 ובאטייה פרש ממשחק

זה שווה ערך כמו שתגיד שהלייקרס הפסידו את נאשהעזיבה של לברון פתחה מקום להביא חיזוקים, הביאו את דנג וגריינגר ועוד כמה חיזוקיםאתה לא יכול להגיד שמיאמי עונה שעברה ללא לברון יותר חזקה ממיאמי העונה

fatnoam

Active member
זה חארטה אחי, אתה יכול להעריץ את מי שאתה רוצה

זה שהבחור כאן מתבטא בצורה ילדותית, לא אומר שהערצה לאישיות מסוימת היא ילדותית.
&nbsp
מותר לך להעריץ בנאדם, מותר לך להעריץ רעיון, מותר לך להעריץ קבוצה - הכל לגיטימי.
&nbsp
ואגב, אם תקרא בין השורות, תראה שלמרות ההתנסחות הילדותית והנסיון לגמד את קובי בראיינט או לא משנה מה, הבנאדם אשכרה מבין כדורסל. מעדיף מישהו שמבין כדורסל ומגיב כמו ילד, מאשר מישהו שמגיב כמו מבוגר ואין לו מושג ירוק על מה הוא מדבר.

Puskas

New member
מותר להעריץ

אבל ברמת הכלל אתה לא תיראה הרבה בני 25 ומעלה נניח שמעריצים ספורטאי ברמה אובססיבית..
והצורה שבה מצטיירים כל אותם אוהדי כדורגל "שרופים" שהולכים לכל המשחקים ומקללים את המאמן ליד האוטובוס אחרי המשחק ונמצאים בקשר עם המועדון, זו תמונה מאוד שלילית.. הם מצטיירים כאנשים די חסרי חיים ששכחו להתבגר בגיל 20..
גם אני אישית מעריץ את צ'רצ'יל או ג'רי לואיס.. הם גאונים בעייני אבל עם כל הכבוד, אין ספורטאי שבאמת שווה הערצה.. ספורטאים הם שואו טיים, הם לא משנים את ההיסטוריה ולא משפיעים על העולם ברמה האישית.. אז הערצה ספורטיבית בדיוק כמו הערצה של מתאבק WWF או של שחקן קולנוע זה משהו שצריך להפסיק בגיל מסוים.. אין מקום בחייו של אדם בוגר לאובססיה סביב אישיות כלשהי.. (כל אישיות שהיא אגב).

ולא אמרתי שניו לברון לא מבין כדורסל.. הוא מבין הרבה אבל ההתבטאויות שלו בשרשור הזה ובשרשורי עבר מוציאות אותו די פנבוי משועמם ועיוור שלא באמת מסוגל להיות אובייקטיבי בכל הנוגע למושא הערצתו..

TheReturn23

New member
כאן אתה טועה אני לא עיוור, אני קורא את המפה כמו שהיא

עיוור ופאנבויז זה מתאים יותר ללא מעט אוהדי קובי, בגלל שהם עיוורים כל כך הם מאמנים שהלייקרס העונה יכולים לעשות פליאוף ועוד מאמנים שקובי מסוגל לזכות בעוד טבעת, זה פאנבויז ועיוורון מוחלטבפועל הוא שחקן גמור שאתמול הקבוצה שלו קבלה 40 הפרשתאמין לי שלברון יהיה במצב דומה כמו קובי אני לא ישלה את עצמי מה בסך הכל אמרתי מתחילת השרשור? 1. אריק ספלוסטרה הוא לא מאמן גדול.2. מיאמי ללא לברון היא קבוצה אבודה ששתיים מתוך ה״ביג טרי״ הם בסך הכל נכון להיום עוד שתי שחקנים בינונייםוויד כבר אין לו את זה ובוש תמיד היה בינוני.מעבר לזה הצוות המסייע היה הכי מבוגר בליגה בממוצע.על הבולס שלא ג׳ורדן לא יכלת להגיד את זה כי אחרי 3 אליפויות הם עדיין היו אחת החזקות בליגה בלעדיומעניין אותי לדעת את כל אלה שחושבים שהיה ללברון את הצוות המסייע החזק בליגה במיאמי, אם הם באמת כאלה חזקים האם הם יכולים לעשות משהו דומה כמו הבולס של אחרי 3 האליפויות?ולא לשכוח במקום לברון מיאמי התחזקו בשלושה שחקנים לא רעים, דנג, גריינג'ר ומקרוברט

TheReturn23

New member
בוא אני אגיד לך דבר כזה

המאמן והצוות המסייע של קליבלנד העונה טוב יותר משל מיאמי בכל אחת מ4 עונות.אני חותם לך שאם לא תהיה פציעה משמעותית העונה בקליבלנד, הם עושים מאזן טוב בהרבה ופיינלס לפחותמאשר מיאמי בעונה הראשונה של הביג 3.

FrecCo

Active member
עכשיו הכל ברור

ירדת מקובי ועברת למטרה הבאה
להפוך את לברון לגדול יותר ממייקל
בהצלחה עם זה...

TheReturn23

New member
ממש לא

נתתי דוגמה את הבולסזאת הדוגמה הכי טובה שעלת לי לראשאין שום קשר להשוואה לגורדןשתי קבוצות שעשו שושלת שאיבדו את הכוכב הכי גדול שלהםשיקגו לאחר 3 אליפויות ברציפותמיאמי לאחר 4 פיינלס ו2 אליפויות

FrecCo

Active member
אז אתה לא חושב שלברון>מייקל?

איפה לברון ברשימת הגדולים בכל הזמנים כרגע?
ואיפה יהיה בסוף הקריירה שלו?

TheReturn23

New member
יש לי כבוד גדול לג׳ורדן

הוא מספר 1 ללא ספק בכללבקשר ללברון, חישובים נעשה בסוף, הוא בשיא הקריירה כרגע עם קבוצה מצויינת ומאמן מצויין שאני מאמין תעשה לפחות 2 אליפויותחישובים נעשה בסוף

Puskas

New member
אין בעיה

תבוא ותגיד שלדעתך מיאמי יהיו שווים בקושי סיבוב ראשון ושלדעתך בוש לא שחקן טופ ו-ווייד סוס מת.. אבל מכאן ועד להגדיר אותם בלוף הדרך ארוכה.. ווייד אגדה ובוש היה שנים כוכב על.. בלוף הם בטח לא וגם הם לא חושבים שמיאמי תהיה טובה גם בלי לברון...ועזוב אותי מגריינג'ר, מקרוברטס ודנג.. כיום שלושתם ביחד לא שווים אפילו בוש אחד שלא לדבר על לברון..

TheReturn23

New member
אתה מאמין שהצוות המסייע שהיה ללברון חזק הרבה יותר

ממה שהיה לג׳ורדן נכון?אם הם נופלים ולא מתקרבים למה שהבולס עשו ללא ג׳ורדן אז אתה מסכים איתי שהם בלוף?בוש זה אותו בוש, וויד כבד התחיל לדעוך כבר בעונה השניה עם בעיית ברכיים וזריקותפחות או יותר זה אותו בסיס עם שינויים קלים בתוספת רוקי לא רע ושלושה שחקנים סבירים ביותר כמו דנג מקרוברט וגריינגר

botend

New member
תגובות ענייניות

למיאמי תהיה השנה קבוצה שונה לחלוטין מהקבוצה שהייתה לה בשנה שעברה. זה לא רק לברון, זה בהחלט גם השחקנים שעזבו והשחקנים שהגיעו.
עזבו -
שיין באטייה (פרש) - אמנם מבחינת מספרים הוא לא היה כוכב גדול, אבל הייתה לו השפעתו הרבה. הוא שחקן חכם מאוד, והשפיע לא מעט גם על המגרש וגם בחדר ההלבשה (סיפור הנאום לפני ה-27 ניצחונות מישהו?)
ריי אלן - אמנם מתבגר, אבל קלעי עצום ובעל ניסיון מדהים. שחקן ענק , אולסטאר שהגיע כבר אחרי שהוא ראה את הכל. לקח אליפות, הפסיד סדרת גמר אחרת בשבעה משחקים, ולא בא להיות שחקן משני כמו אחרים. שיחק משהו כמו 25 דקות במשחק, הוביל את החמישייה השניה ותפר שלשה של אליפות. נכון שחלה הדרדרות, זה הגיוני בגילו המתקדם, אבל הוא מבחינתי הדוגמא לגארדים של "איך להמשיך לשחק ברמות הגבוהות ביותר בגיל השלישי". בהחלט היה שחקן משמעותי ביותר שיחסר לקבוצה השנה.
מייקל ביזלי - ברוך שפטרנו מעונשו של זה
רשארד לואיס - לא באמת אבידה, אבל היה סוג של אקס-פקטור מכובד בפלייאוף האחרון.
גרג אודן - ע"ע מייקל ביזלי
ג'יימס ג'ונס - נו, שוין.
לברון ג'יימס - כמעט שכחתי ממנו

הגיעו -
דני גריינג'ר - ספיקינג אוף שחקנים גמורים. אני לא מציע לאוהדי מיאמי לבנות עליו כמושיע.
לואל דנג - החתמה טובה, במיוחד בעמדה שהפכה לכל כך מיותמת עם עזיבתו של לברון.
ג'וש מקרוברטס - שחקן חביב מאוד. סוג של סטרץ'-4 לקבוצה שאין לה צפיפות בצבע בכלל. במקום מיאמי הייתי מנסה אולי להציע אותו לדטרויט (+השלמות) ולנסות להביא את מונרו. מיאמי צריכה שחקן ליג הסל, דטרויט צריכה ריווח.
שבאז נפייר - מצד אחד, מדובר בשחקן עם פוטנציאל טוב שמגיע עם שתי אליפויות מכללות. מהצד השני מדובר בפוינט גארד אנדרסייז שלישי בקבוצה. זה נשמע מבטיח.
שאנון בראון - שחקן מנוסה שהיו לו תקופות יפות בקריירה. עכשיו זו לא אחת מהן. גם עליו אל תבנו - בכל זאת מדובר בשחקן שנופה מהסגל של הניקס החלשה.
שון ויליאמס, טיילר ג'ונסון, קם בירץ' (?), אנדרה דוקינס, שון ג'ונס, כריס ג'ונסון - אפילו לא שווים התייחסות.

הנקודה המרכזית היא שהיו בקבוצה הזאת המון שינויים. מיאמי של השנים האחרונות הייתה אחת הקבוצות החזקות בליגה. ממש לא רק לברון + פילרים. נכון שזו הייתה קבוצה עם שחקנים משלימים מבוגרים מאוד, ואלו שנשארו התבגרו עוד, אבל הקבוצה הנוכחית פשוט תהיה קבוצה שונה לחלוטין. בטח בסגנון המשחק (כי לברון מטמיע את ה-DNA שלו בקבוצה) כך שההשוואה פשוט מיותרת. הצוות המסייע של לברון השנה יהיה טוב יותר מהצוות שהיה לידו אם הוא היה עכשיו מופיע במיאמי. זה לא אומר שהיה לו צוות מסייע רע. בכלל לא.

לגבי המשך דבריך -
1. "אריק ספלוסטרה הוא לא מאמן גדול" - הוא גם לא מאמן קטן. הוא בהחלט קנה את מקומו בליגה בזכות ולא בחסד. ההגנה של מיאמי הייתה בעלת טביעת אצבע של מאמן.
2. "שתיים מתוך ה״ביג טרי״ הם בסך הכל נכון להיום עוד שתי שחקנים בינונייםוויד כבר אין לו את זה ובוש תמיד היה בינוני" - וייד כבר אין לו את זה? הוא בעיקר שבור. עדיין שחקן ענק, וכשהוא בריא הוא בהחלט שחקן נהדר. ולגבי בוש - הוא ממש לא תמיד היה בינוני. הוא נכנס לתפקיד של רול פלייר במיאמי, אבל הוא לא היה כזה בטורונטו. אני מקווה שהוא יחזור לעבוד בפוסט, כי היה לו משחק פוסט בתחילת הקריירה, והוא לא יכול להרשות לעצמו יותר רק ג'אמפרים מחצי מרחק. כי אין לו מי שימשוך את ההגנה. צריך לחזור לנוע לכיוון הצבע יותר.

הבולס של אחרי שיקגו הם לא דוגמא טובה (אני מניח שאתה מדבר על הפרישה הראשונה, כי אחרי השניה הם היו קבוצה פח) - כי סקוטי פיפן לא היה גמור. הוא היה בן 28 ובשיאו. לא חווה פציעות משמעותיות, ולא היה עם ברכיים גמורות. מיאמי עם וייד בשיאו ובוש (גם לשיקגו היה את קוקוץ' עדיין) גם היום שווה סיבוב שני בפלייאוף.

רק בגלל שפירטת מצויין אוסיף משהו קטן, ג'יימס אניס

זה שחקן נוסף שהגיע למיאמי העונה, ולא הוא לא יחתך.
&nbsp
הוא שחקן שמאוד אוהבים אותו שם לפי מה שהבנתי, הוא היה שלהם גם עונה שעברה רק רצו שהוא ישתשפש עוד, שיחק באוסטרליה ואם זכור לי נכון זכה שם ב-MVP, אז לא זה לא אומר הרבה אבל זה אומר שיש לו כישרון, אני מאמין שאוהדי מיאמי יהנו ממנו העונה והוא יתן תפוקה יפה שם.

TheReturn23

New member
שורה תחתונה מינוס לברון הם התחזקו

באטייה כבר סופסל עונה שעברה ולא סתם פרשאלן יכול לתת 15-20 דקות בערב לא יותר מזה במקומם הגיענו שחקנים צעירים לא פחות טובים וכפי שהזכרת שאר השחקנים שעזבו לא היו פקטור בכללהשלד זה אותו שלד, ברור שללא לברון זו קבוצה אחרת, כל מי שנשאר לקח חלק משמעותי במשחק צאלמארס, קול, וויד, האסלמם, בוש ואנדרסון.החמישיה זו אותו חמישיה פלוס שחקן שישי, מינוס לברון שכל שחקן נותן 30-35 דקות לערב, זה קבוצה שונה לגמרי?

somone1411

New member
בוש תמיד היה בינוני?

אולסטאר לגיטימי, וללא לברון שמחזיק בכדור 90 אחוז מהזמן, הוא יהיה יותר מזה.
גם ווייד ייקח על עצמו יותר ויראה דברים שלא הראה בגלל הדומיננטיות בלברון שסירס אותם לא מעט.
&nbsp
עכשיו כשאין להם שחקן כזה, הם יתנו הרבה יותר וישתיקו הרבה אנשים.
דנג אחלה החתמה, גרייג'ר בק אפ טוב, יש להם קבוצה טובה, במזרח החלש הם צריכים להגיע לחצי גמר ואילך.

DARKSEID

New member
דיי כבר עם הבולשיט הזה, לברון לא מחזיק בכדור כל הזמן

בטח אם משווים אותו לכוכבים אחרים. מה גם שווייד ובוש עדיין החזיקו מספיק בכדור בהתקפה של מיאמי.
קצת סטטיסטיקה:
&nbsp
Lebron usage regular season (Miami years): 31.5, 32, 30.2, 31
Durant usage regular season (mvp season): 33
Jordan usage regular season (championship years): 32.9, 31.7, 34.7, 33, 33.2, 33.7
Kobe usage regular season (championship years after shaq): 32.2, 32.3
Wade usage regular season (Miami years): 31.6, 31.3, 29.5, 27.9
Bosh usage regular season (Miami years): 23.5, 24.2, 22.7, 22.6
Pippen usage regular season (championship years): 21.8, 24.6, 23.9, 24.4,24.6,24.4
Pau usage regular season (championship years): 20.4, 21.4
&nbsp
usage הכי גדול של לברון בקריירה 33.8
usage הכי גדול של קובי בקריירה 38.7
usage הכי גדול של ג'ורדן בקריירה 38.6
usage הכי גדול של ווייד בקריירה 36.2
usage הכי גדול של בוש בקריירה 28.7
usage הכי גדול של פיפן בקריירה 27.1
usage הכי גדול של פאו בקריירה 26.8
&nbsp
Usage Percentage (available since the 1977-78 season in the NBA); the formula is 100 * ((FGA + 0.44 * FTA + TOV) * (Tm MP / 5)) / (MP * (Tm FGA + 0.44 * Tm FTA + Tm TOV)). Usage percentage is an estimate of the percentage of team plays used by a player while he was on the floor.

למעלה