קאבס-גולדן משחק מס' 4

picki23

New member
לא כשהוא עולה מהספסל

לא מוריד מערכו של מוזגוב ואני נורא מתרשם ממנו אבל אני לא רואה איך הוא הולך לעשות את ההבדל כשהוא עולה מהספסל

picki23

New member
מובן אבל זה לא נאמר סתם

"דייויד יכל כבר במחצית לעלות עם דלי-שאמפ-סמית'\ג'ונס-לברון-תומפסון, והוא לא עשה זאת. לברון ב-4 ..." מתגובתו של "הכריש" .
&nbsp
אם מוזגוב לא בהרכב הזה כנראה שהוא ייעלה מהספסל.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member

סיכום מעולה, אבל אני לא מסכים עם כמה נקודות

1. המצ'אפ של בלאט וקר. לא, בלאט אל נתן לקר נוקאאוט כי הסדרה לא נגמרה אבל בשלושת המשחקים שהיו עד עכשיו הוא בהחלט עשה את ההתאמות המתאימות בזמן שקר לא. קר לא ניצל מספיק את הסמול בול. קר לא חפף את הדקות של איגי עם לברון כמה שיותר למרות שהיה כבר ברור מזמן שבארנס לא רלוונטי. קר לא הכניס את לי עד אמצע-סוף המשחק השלישי. דווקא זה שלא הופתעת מזה שגולדן סטייט עלו עם סמול בול מדגיש כמה זה היה חסר שלא היה יותר ממנו במשחקים הקודמים. במשחק הזה זה השתנה והמצב ביניהם יותר מאוזן ולמרות זאת, לפני הסדרה עם פציעה של אירווינג כל אוההד של קליבלנד היה לוקח 2-2 אחרי 4 משחקים.

2. רצית עוד סמול בול של קליבלנד עם לברון ב-4, ולדעתי זה הרכב שלא הלך טוב. יש בבסקטבול רפרנס כלי נהדר שאתה יכול לחפש הרכבים (לאו דווקא חמישה שחקנים) ולראות איך הם התמודדו לאורך משחקים מסויימים. מוזגוב ותומפסון שיחקו ביחד 27 דקות במשחק הזה ובדקות האלה קליבלנד ב+3. ב-18 הדקות שקליבלנד שיחקה סמול-בול (אני לא סופר את שלושת הדקות האחרונות שהמחליפים עלו בשום סיטואציה) קליבלנד הייתה במינוס 20. אם נסתכל רק על הדקות שלברון שיחק כ-4, נקבל מינוס 17. בלאט עשה בשכל שניסה לענות להרכב של גולדן בביג בול.

3. מענה של קליבלנד לסמול בול. אתה טוען שבלאט צריך להגיב במשחק הבא עם הרכב סמול בול והצעת שבמקרה הזה קר יגיב בחזרה להרכב הרגיל אבל בהכנסה של איגי במקום קליי? נראלי רעיון רע. איגי קלע את השלשות שלו היום אבל שים שם את בוגוט במקום לי/גרין ואתה שוב מצופף ומסתבך באותה בעיה שהייתה לך קודם. כיסיתי כבר בסעיף הקודם את זה שדווקא ההרכב הרגיל שלש קליבלנד היה היחידי שהתמודד עם הסמול בול ככה שאני ממש לא חושב שקר צריך להילחץ אם בלאט ינסה לענות לו בסמול בול משלו. לברון ב-4 זה בהחלט מאיים על רוב הליגה אבל אם דבר קטלני יותר מזה, זאת ההתקפה של גולדן סטייט כשהיא יכולה לשחק בלי בוגוט. השאיפה של קר היא להריץ כמה שיותר דקות כאלה אם זה מתאפשר על הלוחות וברגע שקליבלנד עוברת לסמול בול אין לו שום תמריץ להכניס את בוגוט שהיה אנמי לחלוטין כל הסדרה.

4. החלק של דיוויד לי. לדעתי זה קצת אובר מנופח הקונספט של דיוויד לי. כן, הצעתי גם אחרי המשחק הקודם להגדיל את הדקות שלו אבל בסופו של דבר השיפור האמיתי שהיה צריך לעשות הוא פשוט לנצל את מה שהם למדו בדקות שהוא שיחק וזה שבוגוט/אזילי לא רלוונטיים בסדרה הזאת ומשחק ריצה של הווריורס יחסל את קליבלנד. דיוויד לי נתן רק 15 דקות במשחק הזה וגולדן סטייט היו ב+4 בדקות האלה. זה עדיף מהמינוס מיליון של בוגוט אבל זאת לא הסיבה שגולדן ניצחו בקלות יחסית.

5. הכדורסל הכי טוב השנה של גולדן עם ספייטס? דווקא את הכדורסל הכי טוב השנה גולדן סטייט הציגו עם החמישייה המקורית שלהם. לפי 82games שמציגים את החמישיות לאורך העונה ואיך כל אחת תיפקדה, אפשר לראות שהיא בפלוס מדהים עם 800+ דקות ואכן במקום השני ההרכב עם ספייטס אבל לדעתי דווקא ההרכב שפתח את המשחק עם גרין ב-5 דווקא היה ההרכב הכי טוב של גולדן סטייט. ראינו אותו בהארכה של המשחק הראשון וראינו אותו הרבה גם היום. אלה חמשת השחקנים הכי טובים של הווריורס וצריך לשלב אותם כמה שיותר. מעבר לזה, אני לא חושב שספייטס מתאים לסדרה הזאת. לטעמי דייוויד לי הוא התשובה לדקות שגרין בחוץ. אולי ספייטס מספק לך קליעה שגרין לא יכול לספק אבל זה הכל. לי מוסר ומוביל כדור כל כך יותר טוב שזה בדיוק מה שגולדן הייתה צריכה בדקות האלה. מישו שייקח את הכדור אחרי הדאבל על קארי וינצל את ה-4 על 3 או 3 על 2 שגרין כל כך התקשה איתו במשחקים קודמים ודווקא הפעם, בעיקר בזכות אופצייה התקפית נוספת במקום בוגוט, התמודד איתו מעולה.

Executioner

New member
תגובה מעולה

אם תרשה לי להוסיף על סעיף 3.
אם קליבלנד תשחק סמול בול, היא תאבד את היתרון בריבאונד. ריבאונדים הופכים לפאסט ברייק, וכמו שבוטן כתב במשחק 2 או 3, ג"ס מתקשים להשיג נק' בפאסט ברייק. אז סמול בול גם ימנע הזדמנויות שניות (שההתקפה האנמית של קליבלנד כל כך צריכה) וגם יאפשר לג"ס לרוץ.

fatnoam

Active member
תגובה יפה דאמבי

אשתדל לענות, אני מהאייפד אז לא אביא סימוכין, עמך הסליחה.
&nbsp
1. אני חושב שעד ההפסד במשחק 3, המיינד סט של קר היה ״אנחנו קבוצה יותר טובה, נשחק את הכדורסל שלנו, הם צריכים לעשות התאמות אלינו״. זה גם מיינד סט שליווה את הקבוצה הזו לאורך כל הפלייאוף, גם כל הזמן שומעים את קר בפסקי הזמן ״you're too good to look kike this out there״. אני לא חושב שזה בקטע שחצני, אלא להעלות ביטחון לשחקנים שלו. אחרי ההפסד של משחק 3, קר לקח שחקן מפתח מהקבוצה שלו שאמור להתמודד ולהרים את הקבוצה שלו לרמה פיזית אל מול קליבלנד המאוד פיזית (לא מדברים על זה, אבל אני בספק אם יש שני פורוורדים וסנטר פיזיים וריבאונדרים כל כך טובים כמו לברון, טריסטן ומוזי), ופשוט לזרוק את השחקן הזה כמעט מחוץ לרוטציה, או להעלות אותו בשביל להרביץ ולהוריד אותו. יש בזה אמירה, שקר מוותר על הגישה של ״נשחק את הכדורסל שהביא אותנו עד כאן״ ועובר ל״עושים מה שצריך״. על זה אני נותן קרדיט.
&nbsp
2. מבלי לבדוק סטט׳, בסדרה הזו הקאבס משחקים הכי טוב שלברון בפוסט, שלושה קלעים מסביב, וגבוה שנותן קאט מתוזמן. הביג בול של הקאבס אמנם היה יעיל מול הסמול בול של הווריירס, בסה״כ שני הגבוהים היומבדאבל פיגרס (לראשונה בסדרה לדעתי) ומוזגוב נתן משחק שיא בנקודות. מצד שני, לברון לא נכנס למשחק, ובסוף שהקאבס היו צריכים אותו חם שיחזיר אותם למשחק, הוא פשוט לא היה שם. נראה מנותק. אולי זו העייפות, אולי זו המצלמה שחלקיקים ממנה עדיין בתוך הראש שלו, אבל לי זה נראה בעיקר כי כל המשחק פשוט לא שיחקו עליו. אני חושב שיש משהו מרמה בפלוס-מינוס הזה. מצד שני, אולי אתה צודק. זה לא בהכרח פייר להאשים את טריסטן ומוזגוב בזה שמשחק טוב שלהם ״כיבה״ את לברון.
&nbsp
3. הצעתי את זה כי בפלייאוף הספלאש בראדרס נראים נורא ביחד. זה יאפשר לתת לכל אחד מהם כמה שיותר דקות סולו, ולדעתי גולדן תרוויח מזה. איגואדלה כרגע השחקן הכי טוב שלהם, והוא אינטגרלי לכל הרכב, וחייב לשחק כל עוד לברון על המגרש והוא לא בפאול-טראבל. אני חושב שהסמול בול שקר הציג לא יחזיק מים עם דריימונד בחמש ובארנס בארבע לאורך זמן. אם לברון היה אגרסיבי יותר, אז הלוחמים היו נענשים הרבה יותר.
&nbsp
4. תראה זה פשוט מאוד. סטף מכדרר, גרין בא לחסום, טריסטן ודלבדובה עושים דאבל אפ על סטף. סטף משחרר כדור לגרין, שחודר לסל. גולדן סטייט מריצים את זה מליון פעמים בסט גיים.
אם בוגוט משחק, אז מוזגוב נמצא שם בצבע לדפוק לגרין בלוק. אם גרין מצליח להעביר כדור לבוגוט, אז בוגוט כזה מגושם ואיטי, אז או שהוא לא מסיים, או שמגיעה עזרה, או שהוא באיטיות שלו מוציא החוצה לשחקן חצי מכוסה או מכוסה.
אם איגי משחק, אז או שמוזגוב לא מספיק לחזור בזמן וגרין מגיע לטבעת, או שהוא מספיק וגרין מוציא לשלשה. אם יש רוטציה איגי נותן עוד סווינג ואז שלשה של קליי או בארנס, או שאין רוטציה ואיגי עולה. בין כה, הזריקה תהיה פנויה. זה מה שקרה ברוב המשחק.
אם דייויד לי משחק, אז הוא פשוט רסיבר יותר טוב לדיש של גריו (ראה מקרה בוגוט), והוא כן מצליח לקלוע או לתת דיש לקאט הבא. בזמן שלי היה פצוע ספייטס עשה את זה ממש טוב. מה שמביא אותי לנקודה הבאה -
&nbsp
5. התכוונתי לכדורסל ההתקפי הכי טוב. אשמח אם תוציא על זה סטט׳ אגב. אם אני מתחבר למה שדיברתי עליו בנקודה 5 (סליחה על הסלט) - בסופו של יום גולדן פשוט צריכה לקלוע מלא. לקליבלנד אין מספיק כלים. ראינו שכשגולדן ניסתה להתמודד עם הקאבס בריבאונד או בקשיחות - הדברים שקליבלנד הכי טובה בהם - היא הפסידה. גם כשניצחה את המשחק הראשון קליבלנד די שלטו במשחק. גולדן פשוט צריכה לוותר מראש על הקרב הזה, ופשוט לשחק התקפה כמו בעונה הרגילה, כזו שלקאבס לא יהיה סיכוי לעמוד בקצב. לא צריך לנצח בכל הקרבות כדי לנצח במלחמה.
אני בטוח שעם בוגוט ב-5 גולדן קבוצה יותר טובה מאשר עם ספייטס. באוברול. התקפית? ממש לא. וזה מה שחשוב לה כרגע.

אוקי,

1. סבבה, אני גם חושב שזאת הסיבה שקר עשה מה שעשה. אבל זאת הייתה טעות. בדיעבד ברור שההתאמות הצפויות (ועוד כאלה שהיו פחות) היו צריכות להתרחש כבר במשחק 2 והכי מאוחר 3 ובמקום זה הם קרו רק עם הגב אל הקיר במשחק 4. יכול להיות שבלאט קיבל יותר מידי קרדיט על שלושת המשחקים הראשונים כי זה מה שהם רק שלושת המשחקים הראשונים אבל הוא בהחלט התעלה על קר בהם.
&nbsp
2. אני מקבל. הנוכחות של מוזגוב ותומפסון לגמריי פוגעת בשטף ההתקפי של קליבלנד ולכן גם בלברון. מאוד קשה לרווח כשיש לך שני שחקנים כאלה ביחד על המגרש. במיוחד כשלברון לא פוגע מחוץ לצבע מתחילת הפלייאוף וג'ייאר חושך בסדרה הזאת. למרות החיסרון הזה, הרגשתי שזה הסיכוי הכי טוב שלהם. לא לשחק ביג-בול משחק שלם אבל כן למשך 20-30 דקות.
&nbsp
3. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שקארי ותומפסון צריכים לתת 38+ דקות אז גם ככה החפיפה שלהם תהיה ארוכה. לא צריך להוריד את קליי לספסל כדי להשיג את זה, מספיק פשוט להוריד אותו שמונה דקות בתוך הרבע הראשון והשלישי ולהשאיר את קארי עד סוף הרבע ולתת לו לחזור בתחילת השני בזמן שסטף נח וזה מה שגולדן עושים גם ככה. אני מסכים שאיגי צריך לקבל את כל הדקות שהוא מסוגל להתמודד איתן כשלברון בפנים אבל הדקות של תומפסון לא באות על חשבונו. איגי שיחק אתמול בתור 3 ואפילו בתור 4. הדקות באות על חשבון בארבוסה וליווינגסטון וזה אחלה.
&nbsp
4. מסכים עם כל החלק הראשון של ההודעה, זה ניתוח מדוייק של המהלך העיקר של גולדן. אבל ספייטס פשוט לא נותן את אותן יכולות. לא סתם מכנים אותו השוטינג גארד הכי גדול בליגה. הוא מרווח את המשחק. אבל הובלת כדור או נקודות בצבע, אפילו בתור פינישר נטו? זה לא הוא.
&nbsp
5. אחלה, אני מסכים. אכן, להרכב עם ספייטס יש את הרייטינג ההתקפי הכי טוב בגולדן (126 פר 100 פוזשנים. פסיכי), וכמובן, יש פגיעה בהגנה, אבל שנינו מסכימים שבסדרה הזו זה נזק שולי. אם היה צריך להעלות מישו נוסף שהוא לא לי/גרין ב-5, אני בעד להכניס את ספייטס במקום בוגוט/אזילי. אבל לא נראלי שצריך. הרוטציה מספיק גדולה גם ככה.

fatnoam

Active member
תראה

1. בגדול אני מסכים איתך, אבל אם להמשיך בקו של Devil's Advocate, אז יש הסברים. על משחק 2 ניתן לומר שבסה"כ גולדן ניצחו את הראשון, ויכול להיות שקר חשב "שיחקנו גרוע, שיחקנו את הקצב של הקאבס ובכל זאת ניצחנו, תאר לך שנשחק טוב". על משחק 3 ניתן לומר שיכול להיות שקר חשב שהוא לא יכל בזמנו לעשות שינוי כזה דרסטי (להוריד את בוגוט לאיזה 6 דקות משחק) מבלי לזעזע את המערכת, ובשביל להחליק את זה הוא היה יכול לעשות זאת רק עם הגב לקיר. לפעמים קל לנו מהצד להסתכל ולומר, אבל בסופו של יום שאתה בתוך המערכת ומכיר את האינטריגות הפנימיות בחדרי ההלבשה, יש שיקולים נוספים.
מעבר לזה, יכול להיות שהקרדיט לבלאט מוגזם, כי השילוב של דלי ותומפסון בסך הכל נכפה עליו בעקבות פציעות. ומעבר לזה, הקאבס מנצחים, לפחות לדעתי, כי לברון נותן את הסדרה האינדיבידואלית הכי גדולה בתולדות סדרות הגמר, לפחות מבחינה סטטיסטית, בשלושת הראשונים. אני בעד בלאט, אבל אי אפשר להתעלם מהנ"ל.
&nbsp
2. הרוטציה של בלאט קצרה, לכן לא משנה מה הוא ירצה, במילא יהיו הרבה דקות של ביג בול. מחוסר ברירה. יכול להיות שהירידה ביכולת של לברון היתה סתם עייפות. מצחיק אגב שאנחנו קוראים לזה "השטף ההתקפי של קליבלנד", הבידודים האלה שלברון מחזיק בכדור 20 שניות רצוף הם הדבר הכי פחות שוטף בכדורסל.
אבל כן בגדול ג'ייאר, שאמפרט ודלי חייבים להתחיל לקלוע מבחוץ. משחק אחרון 4-27 מחוץ לקשת, זה קטסטרופלי.
&nbsp
3. אוקיי קיבלתי. העיקר שקר ישמור אחד מהספלאשרים על המגרש בכל רגע נתון. זה לדעתי המפתח להכניס את שניהם למשחק, או לקבל משניהם תפוקה טובה. על התפקוד של איגי יש בינינו הסכמה מלאה, ואגב כבר יש דיבור על זה שאם הוא ממשיך ככה וגולדן לוקחים, הוא ייקח את ה-MVP.
&nbsp
4. אוקיי אם אתה אומר. בסה"כ דייויד לי עושה את התפקיד של הגבוה שמסיים ממש טוב. יש לו גם Interior passing שממש לא מוערך.
&nbsp
5. תראה אני חושב שדריימונד קריטי לפיק אנד רול עם סטף. התיאום שלהם מצויין, ודריימונד יודע לקבל את הכדור על השלוש, וליצור את המהלך הבא, שזה או לקחת שלשה, או לחדור ולמצוא שחקן פנוי (גבוה באותיות, קלעי בחוץ, או איזה קאטר לסל). השאלה היא איך מנהלים את הרוטציה של זה.
במשחק קר עלה עם בארנס ב-4 וגרין ב-5. אח"כ דייויד לי במקום בארנס. אני לא חושב שהוא שיחק את בארנס ולי ביחד בתור גבוהים. היו כמה דקות של בוגוט, ועוד כמה דקות שגרין שיחק ב-5 ואיגי ב-4 כמו שציינת. בגדול, זה עבד.
אם נסתכל על הריבאונד במשחק, אז לפי הבוקס סקור באתר NBA.COM, קליבלנד לקחו 49 ריבאונדים ועוד משהו שנקרא TEAM REBS, שם היו להם 14. לא יודע מה זה אומר. הווריירס לקחו 44 ריבאונדים, (9 TEAM REBS, מזה לעזאזל). בכל אופן, הבדל של חמישה ריבאונדים זה לא מספיק מול קבוצה שמשחקת נמוך. גרין נמוך ממוזגוב באיזה 11 ס"מ. זה המון. בארנס צריך לשקול איזה 20-30 קילו פחות מטריסטן. תוסיף לזה את הבהמיות של לברון. קליבלנד צריכה לנצח את מאבק הריבאונד באיזה 15 ריבאונדים, בדומה למה שהיה מול אטלנטה. או לפחות מה שאני זוכר שהיה מול אטלנטה. אין סיבה שגרין ובארנס יתמודדו יותר טוב מאשר הורפורד ומילסאפ.
זה ברור לנו למה הווריירס הולכים נמוך, זה פשוט לא ברור לי איך קליבלנד כמעט ולא מענישה אותם על זה.

rapgamer4ever

New member
איגודאלה השחקן הרביעי בטיבו בסדרה

לדעתי זה יהיה ממש לא לעניין לתת לו FMVP.
&nbsp
הוא השומר הכי טוב שיש לווריורס על לברון אבל גולדן עושים יותר ויותר דאבל טימים ככל שהסדרה מתקדמת. הם גם משלמים על זה בריבאונד. במשחק הרביעי הדאבל היה כמעט אוטומטי ברגע שהוא היה על סף הגעה לצבע, כאשר העדיפות הראשונה הייתה לעזור מהשומר של דלבדובה והשנייה משמפארט.
&nbsp
בהתקפה קליבלנד מזלזלת בקליעה של איגודאלה. היא שמה עליו את מוזגוב (בערך, העדיפות הראשונה שלו היא להגן על הצבע) ונותנת לו לזרוק wide open מכל מקום שהוא רוצה מחוץ לצבע. הוא בינתיים מעניש אבל צריך להכיר בכך שמדובר ברול פלייר התקפי. בכך שקליבלנד רואה בו החוליה ההתקפית הכי חלשה. כשהיא צריכה לבחור את הרעל שלה, היא בוחרת באיגודאלה.
&nbsp
מי שיוצר לגולדן יתרון על ההגנה של קליבלנד הוא קרי. זה נכון גם כשהוא משחק טוב וגם כשהוא משחק רע.
אני מבין שאנשים אומרים שקרי סה"כ בסדרה בינונית ואיגודאלה מצוין. קרי מקבל ציון 6 ביחס לעצמו ואיגודאלה מקבל ציון 9. העניין הוא שה-6 של קרי הרבה יותר גבוה מה-9 של איגי. זה הכל יחסי, תאר לך שאיגודאלה היה מקבל דאבל טימים בכל פוזשן, מעביר אינספור מסירות מדויקות למשחק של 4 מול 3 ועדיין קולע 23 נקודות באחוזים נאים. אנשים לא היו מבינים מאיפה זה בא להם ומתייחסים לאיגודאלה כאילו שפתאום הפך לסופרסטאר ומפלצת ומה לא.
&nbsp
צריך לזכור שאיגי עדיין רול פלייר. הוא רחוק מלהיות השחקן הכי טוב בגולדן אפילו שקרי פושר.
למעשה הרול פלייר היחיד שזכור לי שלקח FMVP היה קוואי בשנה שעברה (כשעוד היה על תקן רול פלייר בספארס). עדיין הוא שמר על לברון טוב יותר מאשר איגודאלה (עם פחות עזרה), קלע בממוצע למשחק יותר מאשר איגודאלה (17.8 לעומת 14.8) והכי חשוב- בספארס של שנה שעברה לא היה אף יוצר דומיננטי כמו קרי או משהו שקרוב לכך. הנטל של יצירת ה-early offense התחלק בין טוני, מאנו, דאנקן ואפילו דייאו.
בסט אופנס של גולדן זה קרי ב-70% מהזמן, קצת קליי תומפסון ולאחרים נשאר פירורים בכל הקשור ליצירת מצבים מאפס.

fatnoam

Active member
אבל זה לא בדיוק ככה

אין ספק שאיגואדלה "נהנה" מזה שקליבלנד מהמרים עליו. אין ספק שהוא נהנה מזה שסטף מקבל דאבל טים, ואז הוא מקבל good looks בעקבות זה.
&nbsp
בשורה התחתונה הוא היה הכוכב של הקבוצה בשלושה מתוך ארבעה משחקים. הוא נתן להם את המהלכים המנצחים בשני צידי המגרש. זה שזה קרה בזכות הדאבל טים על סטף, זה משהו אחר. MVP נותנים למי היה הכי טוב, לא למי שהוא שחקן יותר טוב. זה למה קארי זכה ב-MVP העונה, ולא לברון. זה למה לאיגי מגיע, אם שחקן מגולדן סטייט ייבחר למעמד. לפחות לפי ארבעת המשחקים הראשונים.
&nbsp
&nbsp

אני גם חושב שאיגי כרגע המועמד המוביל מהווריורס

כבר היו מקרים ששחקן נחות (יחסית!!) לקח פיינלס MVP. טוני פארקר למשל. בטח שסדריק מקסוול באחת האליפויות של בוסטון בשנות ה-80...

rapgamer4ever

New member
אני ממש לא חושב שאיגי היה הכוכב

הוא קלע יותר נקודות מקרי ב-0 מתוך 4 המשחקים.
אני לא מתייחס לקרי מול איגי באופן כללי אלא לנקודה שקרי היה יותר טוב מאיגודאלה ב-4 המשחקים הספציפיים של הסדרה. אם השחקנים היו משחקים בלי פרצופים ובלי שמות היית מתרשם מקרי יותר מאשר היית מתרשם מאיגודאלה. הוא פשוט יותר טוב ממנו.
ברגע שאתה אומר לעצמך שאחד בינוני והשני ממש מפציץ זה משפיע עליך פסיכולוגית. בוא נאמר שאם איגודאלה היה משחק כמו קרי וקרי היה משחק כמו איגודאלה אז היו מתייחסים לקרי כצ'וקר ונעלם ומה לא... בזמן שהיו פחות או יותר סוגדים לאיגודאלה על הסדרה שהוא עושה.
ברגע שמתנתקים מהציפיות ומה-bias לדעתי קרי יותר חשוב ויותר תרם לגולדן ב-4 המשחקים שהיו עד כה בסדרה. בלעדיו זה היה נראה יותר גרוע מאשר בלי איגי.

איגי גם שומר על לברון בצד השני

בזמן שקארי עסוק בלעשות עבירות על דלבדובה או להתחבא על שאמפרט.

rapgamer4ever

New member
גולדן מבצעת דאבל טימים על לברון כפי שכבר ציינתי

כך שאיגי הוא אכן השומר הכי טוב שיש לה על לברון אבל הוא לא game changer כמו שהיה קוואי בשנה שעברה.

דאבל טימים בפיק אנד רול ובפוסט כשהוא לא מול איגי.

פוסט מול איגי הם בדרך כלל משאירים אותו אחד על אחד. תשמע, אחרי המשחק החמישי אני כבר עם קארי שלגמריי גמר את המשחק בעצמו אבל אני באמת חושב שבארבעת הראשונים, לאיגואדלה הגיע, בפער קטן.

rapgamer4ever

New member
שני דברים

1. מול איגי הדאבל הגיע כאשר לברון נכנס לצבע, כלומר קצת יותר מאוחר ההשוואה לשומרים האחרים. אבל הוא גם הגיע בהרבה מאוד מקרים.
2. איגי עשה סוויץ' באחוז ניכר מהפיק אנד רולים של לברון כך שבארנס, תומפסון, ליבינגסטון ואפילו קרי שמרו על לברון לא פעם ולא פעמיים. העבודה של איגי הייתה טובה אבל לא התבטאה בערך ב50% מהזמן.
&nbsp
השורה התחתונה היא שאיגודאלה לא שינה את פני הסדרה מבחינה הגנתית, בניגוד לקוואי בשנה שעברה. לכן ההשוואה ביניהם לא נכונה לגמרי.

rapgamer4ever

New member
אה, ולגבי team rebounds

אלה ריבאונדים שמגיעים לקבוצה מסוימת מבלי ששחקן ספציפי לקח את הריבאונד. לדוגמה- loose ball foul שהיריבה מבצעת בריבאונד, או שהיריבה נאבקת על הכדור ומעיפה אותו החוצה (נפוץ מאוד). מקרים מהסוג הזה.

אני שונא למצוא כותרת להודעה

סבבה, אנחנו בערך באותו קו. בקשר לנקודה החמישית, בארנס ולי שיחקו ביחד קצת פחות מ-11 דקות. עוד 3 דקות לי שיחק עם איגי בתור פאוור פורוורד ורק 2 דקות ביחד עם גרין:
http://www.basketball-reference.com...l=&c4stat=&c4comp=ge&c4val=&order_by=diff_pts
&nbsp
לא הייתי אומר שקליבלנד לא מענישה את הסמול בול של הווריורס. מוזגוב ותומפסון שמו ביחד 40 נקודות באיזה 65% מהשדה. כל הקו הקדמי של קליבלנד עם מספר דו ספרתי של רבאונדים. קליבלנד לקחו 30% מהרבאונדים בהתקפה שזה 3% יותר מבעונה הסדירה והיה מוביל את הליגה בפער יפה אם היו מתמידים בכך עונה שלמה. מעבר לזה, כשאנחנו מסתכלים על משחק שלם קשה לדעת כמה ממנו נסגר (אם בכלל) בדקות שקליבלנד בעצמה שיחקה סמול בול ולא הצלחתי למצוא חלוקה של רבאונדים לפי הרכבים כדי לפתור את הבעיה הזאת.
&nbsp
בשורה התחתונה, ההענשה הזאת לא מספיק דומיננטית כדי לכפר על השיפור ההתקפי של גולדן כשהיא משחקת סמול-בול ואין לי ממש רעיונות מה קליבלנד יכולה לעשות כדי לתקן את זה חוץ מאת אותם דברים שהיא עשתה ולקוות שהפעם עם אקסטרה מאמץ וקצת מזל היא תצליח לנצח. בסופו של דבר, במשחק נתון, אחוזי קליעה הם דבר מאוד לא יציב. לדוגמא סמית' בקלות יכול לתפור כמה שלשות שלא נכנסו לו, איגי יחטיא את שלו והסיפור ייראה אחרת לגמריי.
&nbsp

למעלה