תגובה יפה דאמבי
אשתדל לענות, אני מהאייפד אז לא אביא סימוכין, עמך הסליחה.

1. אני חושב שעד ההפסד במשחק 3, המיינד סט של קר היה ״אנחנו קבוצה יותר טובה, נשחק את הכדורסל שלנו, הם צריכים לעשות התאמות אלינו״. זה גם מיינד סט שליווה את הקבוצה הזו לאורך כל הפלייאוף, גם כל הזמן שומעים את קר בפסקי הזמן ״you're too good to look kike this out there״. אני לא חושב שזה בקטע שחצני, אלא להעלות ביטחון לשחקנים שלו. אחרי ההפסד של משחק 3, קר לקח שחקן מפתח מהקבוצה שלו שאמור להתמודד ולהרים את הקבוצה שלו לרמה פיזית אל מול קליבלנד המאוד פיזית (לא מדברים על זה, אבל אני בספק אם יש שני פורוורדים וסנטר פיזיים וריבאונדרים כל כך טובים כמו לברון, טריסטן ומוזי), ופשוט לזרוק את השחקן הזה כמעט מחוץ לרוטציה, או להעלות אותו בשביל להרביץ ולהוריד אותו. יש בזה אמירה, שקר מוותר על הגישה של ״נשחק את הכדורסל שהביא אותנו עד כאן״ ועובר ל״עושים מה שצריך״. על זה אני נותן קרדיט.

2. מבלי לבדוק סטט׳, בסדרה הזו הקאבס משחקים הכי טוב שלברון בפוסט, שלושה קלעים מסביב, וגבוה שנותן קאט מתוזמן. הביג בול של הקאבס אמנם היה יעיל מול הסמול בול של הווריירס, בסה״כ שני הגבוהים היומבדאבל פיגרס (לראשונה בסדרה לדעתי) ומוזגוב נתן משחק שיא בנקודות. מצד שני, לברון לא נכנס למשחק, ובסוף שהקאבס היו צריכים אותו חם שיחזיר אותם למשחק, הוא פשוט לא היה שם. נראה מנותק. אולי זו העייפות, אולי זו המצלמה שחלקיקים ממנה עדיין בתוך הראש שלו, אבל לי זה נראה בעיקר כי כל המשחק פשוט לא שיחקו עליו. אני חושב שיש משהו מרמה בפלוס-מינוס הזה. מצד שני, אולי אתה צודק. זה לא בהכרח פייר להאשים את טריסטן ומוזגוב בזה שמשחק טוב שלהם ״כיבה״ את לברון.

3. הצעתי את זה כי בפלייאוף הספלאש בראדרס נראים נורא ביחד. זה יאפשר לתת לכל אחד מהם כמה שיותר דקות סולו, ולדעתי גולדן תרוויח מזה. איגואדלה כרגע השחקן הכי טוב שלהם, והוא אינטגרלי לכל הרכב, וחייב לשחק כל עוד לברון על המגרש והוא לא בפאול-טראבל. אני חושב שהסמול בול שקר הציג לא יחזיק מים עם דריימונד בחמש ובארנס בארבע לאורך זמן. אם לברון היה אגרסיבי יותר, אז הלוחמים היו נענשים הרבה יותר.

4. תראה זה פשוט מאוד. סטף מכדרר, גרין בא לחסום, טריסטן ודלבדובה עושים דאבל אפ על סטף. סטף משחרר כדור לגרין, שחודר לסל. גולדן סטייט מריצים את זה מליון פעמים בסט גיים.
אם בוגוט משחק, אז מוזגוב נמצא שם בצבע לדפוק לגרין בלוק. אם גרין מצליח להעביר כדור לבוגוט, אז בוגוט כזה מגושם ואיטי, אז או שהוא לא מסיים, או שמגיעה עזרה, או שהוא באיטיות שלו מוציא החוצה לשחקן חצי מכוסה או מכוסה.
אם איגי משחק, אז או שמוזגוב לא מספיק לחזור בזמן וגרין מגיע לטבעת, או שהוא מספיק וגרין מוציא לשלשה. אם יש רוטציה איגי נותן עוד סווינג ואז שלשה של קליי או בארנס, או שאין רוטציה ואיגי עולה. בין כה, הזריקה תהיה פנויה. זה מה שקרה ברוב המשחק.
אם דייויד לי משחק, אז הוא פשוט רסיבר יותר טוב לדיש של גריו (ראה מקרה בוגוט), והוא כן מצליח לקלוע או לתת דיש לקאט הבא. בזמן שלי היה פצוע ספייטס עשה את זה ממש טוב. מה שמביא אותי לנקודה הבאה -

5. התכוונתי לכדורסל ההתקפי הכי טוב. אשמח אם תוציא על זה סטט׳ אגב. אם אני מתחבר למה שדיברתי עליו בנקודה 5 (סליחה על הסלט) - בסופו של יום גולדן פשוט צריכה לקלוע מלא. לקליבלנד אין מספיק כלים. ראינו שכשגולדן ניסתה להתמודד עם הקאבס בריבאונד או בקשיחות - הדברים שקליבלנד הכי טובה בהם - היא הפסידה. גם כשניצחה את המשחק הראשון קליבלנד די שלטו במשחק. גולדן פשוט צריכה לוותר מראש על הקרב הזה, ופשוט לשחק התקפה כמו בעונה הרגילה, כזו שלקאבס לא יהיה סיכוי לעמוד בקצב. לא צריך לנצח בכל הקרבות כדי לנצח במלחמה.
אני בטוח שעם בוגוט ב-5 גולדן קבוצה יותר טובה מאשר עם ספייטס. באוברול. התקפית? ממש לא. וזה מה שחשוב לה כרגע.