קאבס-גולדן משחק מס' 4

כן הוא היה חלש. מה שמצחיק זה שהוא בכלל לא גמד

6-4 שזה 1.94 מטר. גובה מעולה לרכז, כנראה מעל הממוצע.

billc

New member
ג'יאר סמית ב4 המשחקים האחרונים לא נותן כלום

כנראה שהוא מנצל את ההצלחה של הקבוצה כדי לחגוג

Executioner

New member
טוב המשחק גמור, אבל היה צמוד יותר מאשר התוצאה מראה

ג"ס ניצחו בגלל כמה סיבות. קר עשה את ההתאמות בתחילת המשחק, לי קיבל יותר דקות וכבר ברבע הראשון ג"ס פתחו יתרון משמעותי. ההגנה של ג"ס טובה לאורך הסדרה אבל היום הם שיחקו חזק יותר והצליחו לעצור את לברון...השאר לא הגיעו.
צריך גם לציין שרואים את העייפות על השחקנים של קליבלנד, אחרי הקאמבק של הקאבס הם לא עמדו על הרגליים. גם נדמה לי שבלאט רצה לעבור ללחץ איפשהו ברבע הרביעי אבל אני לא בטוח שלקליבלנד היה את האנרגיה לעשות את זה.
&nbsp
משחק 5 יום ראשון...ביתיות חזרה של ג"ס. יהיה מעניין.

Enrique romero

New member
המעבר להרכב נמוך הוא הגורם העיקרי

זה אפשר לגולדן לשחק באופן הרבה יותר שוטף. הם אמנם קיבלו על זה בראש באופנסיב ריבאונד אבל מצד שני הקצב היה שלהם וכל החמישיה היתה מעורבת במשחק. ההרכב בסוף עם ליבינגסטון ב-2 (+25, הכי גבוה בקבוצה), קליי ב-3 ואיגי ב-4 היה פשוט תאווה לעיניים.
&nbsp
זה מאוד מזכיר את מה שקרה מול ממפיס. מעניין אם זה יגמר באותה צורה או שאחרי 3 ימי מנוחה והתאמות משלהם קליבלנד יחזרו לשלוט.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

לי נתן 15 דקות שזה שתיים יותר ממשחק קודם

וגם היה כולה +4 (משחק קודם +17). אבל המשחק שלו במקום בוגוט/אזילי היה משמעותי בזה שהוא נתן לגולדן סטייט לשחק סמול בול משחק שלם. אחרי המשחק הקודם חשבתי שגולדן תרוויח מיותר סמול בול וקיוויתי ל-20-25 דקות של סמול בול אבל לא ציפיתי ל-40+.

somone1411

New member
יס יס יס ניצחון חשוב

תודה לך גולדן, באמצע העבודה כל הזמן התעדכנתי בפלאפון, ואחרי שלא הסתכלתי איזה חצי שעה הדלקתי את המכשיר, וראיתי בספורט 5 גולדן השוו ל-2-2 דפקתי צעקה.
&nbsp
אני הכי מבסוט ששימי ו-ואן גנדי קיבלו זמבור.
&nbsp
&nbsp

somone1411

New member
הוא תמיד בעד לברון ג'יימס

ולעיתים הפרשנות שלו לא אובייקטיבית שזה מגעיל לשמוע.
אני בכלל לא סובל את האיש הזה.

NETANELD

New member
לא נמאס לבלאט עם הקטע של ה "7 מיליון ישראלים צופים\אוהדים"?

עוד בסוף האמריקאים יתחילו להאמין לו, אבל זה מתחיל להיות קצת מאוס.
אין אפילו 7 מיליון דוברי עברית בישראל ואין אפילו 700 אלף ישראלים שצופים\מתעניינים בגמר.
שלא יהיו אי הבנות אני מאלו שכן וצופים וכן מקווים שהקאבס יצליחו בגללו , אבל הוא מזכיר את זה כמעט כל יום מאז תחילת הפלייאוף וזה ניהיה גרוע יותר מאז שהתחילה סדרת הגמר,זר שישמע אותו יחשוב שיש תמונת ענק על כל מגדלי עזריאלי של לברון ודלי עם הכיתוב ALL IN מתחת.

אולי 70000 אנשים באמת צופים בגמר.

כנראה שעוד כמה אלפים מתעניינים בתוצאה, אבל לא יותר מזה לדעתי.

NETANELD

New member
זה מה שאני אומר, לכן זה כבר ניהיה מאוס

לשמוע אותו אומר את זה בכל הזדמנות,אפילו קצת יהיר ,מה שלא מתאים לו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא יודע כמה אנשים צופים נכון להיום

אבל אני זוכר שבאליפות האחרונה של הבולס אדום ברוך (ז"ל) כתב שיש 5000 איש שקמים בישראל לראות את סדרת הגמר וזה היה בשיאו של ג'ורדן אבל אז האינטרנט לא היה מפותח כמו היום ולא הייתה כזאת זמינות לשידורים (למרות שגם אז הכל שודר בערוץ הספורט)
&nbsp
בכל מקרה, 70000 נשמע לי המון ומאוד יפתיע אותי אם זה באמת המספר.
&nbsp

ברור שלא התכוונתי ל70K שרואים בשידור ישיר

בשידור ישיר אולי רואים כמה מאות-אלפים לדעתי..

בוביץ

New member
שאלו אותו על זה

זה לא שהוא הזכיר כי רצה אלא שאלו אותו על זה
מה יכל להגיד אני לא עונה לשאלה?

dark happy shadow

Member
מנהל
תרצה או לא אנשים קמים עייפים לעבודה בגלל זה
יותר מהרגיל, הקומישנר לא צחק שהוא אמר את זה.
&nbsp
אפילו חדשות 2 ו 10 כשבדרך כלל nba לא מזיז להם נותנים סיקור לסדרה של הגמרוחריג מהרגיל.
&nbsp
כל זה לא היה בלי בלאט.

הסדרה הזאת גמורה ואתם יכולים להגיד לי שיש עוד זמן

או שאני טועה עד שנה הבאה.
&nbsp
גולדן עשו את ההתאמות הנדרשות, לבלאט אין שום תשובה לזה בגלל רוטציה קצרה ועייפות מטורפת של השחקנים.
קר החליט שהרול פליירס ינצחו אותו ולא לברון.
אז לברון מקבל עכשיו דאבל וטריפל טים בכל פעם שהוא נוגע בכדור, גם מתעייף מזה עוד יותר וגם מוציא כדור לשחקן כלשהוא (שאמפרט/סמית/דאלבדובה) שמחטיא כמו גדול.
וכל אלו שהיללו את סמית' קיבלו את אותו סמית' של השנים האחרונות שאי אפשר לסמוך עליו בשיט.. לגבי דאלבדובה אין טענות- בסך הכל שחקן בינוני עם לב עצום, אני לא מצפה ממנו שיכניס 20 נק' כל לילה. ושאמפרט אף פעם לא היה קלעי גדול גם ככה..
&nbsp
&nbsp

למעלה