צ`ט של אהבה.

צ`ט של אהבה.

בלילה על מקלדתי לחשתי לך את אהבתי ואת,תשובות מהוססות נתת, כאילו את ראשך הרכנת. צררתי גיל מאווי במשלים ונמשלים וחידת אהבה כבדה בדברי אהבהבים. במילים מלטפות הבחנתי במסך הבאות היישר מליבך המיוסר, ותיראי לי מעט כמחכה למילים מלאות אהבה, ותהיי כדג במצולה הקרב אל החכה. ביקשתי ,תתקשרי,נשמע קולך ואת ביקשת להמשיך לצ`וטט. כתבתי לך שיר מאולתר ואת אומרת ``עוד מוקדם``. קראת לי `סקסי שכלתן` ידעת כי אשאר איתן. את כל כך חפצה לרצות, כבר צופה ורואה הסערות. אם רק צלצול יפרע דממת הליל ויגאל שממת חיי, קולך יתנגן באוזניי ואני אהרהר בדמותך,אללי. האם תרשי לי לפנטז או שמא זה יחשב כחטא? תגידי,אשה חלומית התסכימי להיהפך למציאותית וכי דברי אהבים לא יראו כבלע אם מן הלב נאמרו לפתע. האם חירף היותי נשוי לאחרת לא נוכל אהבה לאלתר?

אורמור

New member
ניתוח ספרותי..

והרי ליפניכם שיר מהעידן הטרום ריאלי.. מהעידן הטוטאלי..של השיגעון הבאנאלי של הרומן הוירטואלי.. עם כל מאן דבעי..שבא לי..(לו..למשורר..) סערות הנפש ההומיה.. וחדשות לבקרים תהייה.. יהייה או לא יהייה? נתראה או לא נתראה.. אמא`לה..כמה מיגע.. כמה טוב שכבר יודע.. ויבוא לציון גואל.. ולציונה..יבוא לה מה שיבוא לה.. אור בחיוך כתמיד.. חיוך תפוזי פיזפוזי שכזה.. :cool: 8-(

זה ניתוח אופי ולא ספרות !!!!

וואלה, שירצו לכתוב באנציקלופדיה עלי אפנה אותם אלייך כמומחית לערך ``ארבל מהכרמל``. :cool:

אורמור

New member
אייזו אנציקלופדיה אייזו?????

מקסימום יערכו כרך שלם של ספר מבקרים.. באוניברסיטת אברבנל או באר יעקב.. יוקדש לשנינו..לעניות דעתי בכבוד..... B-()

אורמור...

וואאהההה עוד נכניס אותך...עם החבורה... של המצחיקולות...שאני מכירה... ואז...וואאייי...איזה חגיגה... מחזיקה כבר הבטן...בשביל המכינה... את כישרון...מהלך כאן עלי אדמה... וחברה טובה כך שמעתי נלחשה... וגם אהבה אותך תפסה... אז...כיף לי להיות לך לחברה... וזר נשיקות...לך מושיטה... מכורה לאהבה.

אורמור

New member
מכורונת נחמדה..

לכבוד הוא לי.. להצטרף לשאר מטורללות הנט להחשב ל``מצחיקולה``..מתאים באמת כי אמרי לי יקירה.. בעולם כזה מופרע מה נשאר לנו בלי צחוק? בלעדיו אנא אני באה? ישר לקפוץ מעזריאלי.. לא חבל? עוד צעירה.. ושמחה להיות לך ..חברה.. בחיבוק.. מטורללת עם תעודה.. אור

אהבה מטורללת...

הגעת לכאן עדינה וסדורה, אף ניסית להרגיעני קמעה, והנה הגיעה המכורה, מדלגת בפורומים ומדהימה... כל יום עוד חרוז נולד.. ועוד מעט תיגבר על יוצרה. הוקם מועדון המעריצים ולאורמור נדלקים הפיוזים, היא כבר לא השקטה המנומסת אלא מצהירה על עצמה כמטורללת. וארבלון שבין אהבותיו מדלג, בין השתיים מקרקר, את מילותיו מפזר ובזרועות מי יסיים? :cool:

אורמור

New member
מה לא ברור מי הזוכה????. :cool:

ברור כשמש ארבלון.. כששתיים רבות..רק השלישית זוכה.. בסוף תגמור אצל מריפוסה בכביסה.. תצטרף לבעלה בקורס עם הכפתורים.. תפריד איתו לבנים וציבעוניים ותחזיק את הבטן מול הגבירה שתפיל אותך לקרשים..בכוח הומורה.. מומלץ שחפ``ץ..ורצוי גם קסדה מאחלת לך..נפילה רכה.. אור ;-)

למעלה