צר לי לשעמם...

• פותח הנושא yboob
  • פורסם בתאריך

yboob

New member
צר לי לשעמם...

צר לי לשעמם אך אני חוזרת לנושא השחוק - ג.פורצלן: הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז... האם יש בעיה ביישום אריחי פורצלן מלוטשים על רצפת טרצו ישנה? מישהו כתב כי אין להשתמש בדבק. האם נכון? אז איך ועם מה ליישם? לגבי מרווחים ורובה ב "פורצלן המלוטש והחתוך לייזר": ספק ג.פורצלן אמר לי כי ביישום בהדבקה על ריצפה קיימת, אסור להצמיד אריח לאריח(ליצירת מראה אחיד), אלא ליצור מרווחים של כמה מ"מ ולמלאם ברובה. אחרת תחדור רטיבות תחת האריח ותעלה ריח רקבון. - האם לא ניתן גם להצמיד וגם לאטום? אודה לכל תשובה.

פ123

New member
משועמם

מותר להשץמש בדבק על מנת להניח GP ע"ג טרצו קיים. רווח צר מידי במישק (פוגה) וצר, הכוונה קטן מ 3 מ"מ לא יאפשר חדירת הרובה אל המיישק. רטיבות תחת האריח? ריח? לא ברור לי מדוע.

yboob

New member
תודה ו..

האם אין שום אפשרות לאטום המרווחים (מישקים) כאשר מצמידים אריח לאריח? תודה גם על התשובות שקיבלתי ממשתתפים אחרים במסר האישי. חבל שלא כולם יכולים לקרוא ולהשכיל. יפעת

פ123

New member
איטום מישקים

תמיד יישאר רווח! למרות החיתוך "בלייזר" (ואני מסופק אם יש דבר כזה) שפתי האריח לעולם לא ישלימו אחד את השני בצורה מושלמת, (מה גם שאסטית, אני בכלל לא בטוח שזה יפה ללא פוגה, אבל על הטעם שלי באמת לא כדאי לסמוך).

למעלה